פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים פוטושופ CS4 מה בדיוק אתה רוצה שאסיר מזה? תעלה תמונה שאין בה שם שכל אחד יוכל להוסיף את שלו. נ.ב. החתימה שלי בסדר או שהיא גדולה מידי? הורדתי כמה שורות אבל זה בכל זאת יחסית ארוך. XTZ, איך זה? [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים תעלה תמונה שאין בה שם שכל אחד יוכל להוסיף את שלו.נ.ב.החתימה שלי בסדר או שהיא גדולה מידי? הורדתי כמה שורות אבל זה בכל זאת יחסית ארוך.XTZ, איך זה?אחי, אתה יכול להכין לי גם? ימי הפוטושופ שלי זה זיכרונות רחוקים מתחילת העשור..... :-\תודה מראש
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65622927#post65622927 :lol: מעניין כמה טוב זה יפעל, חסר לי שאיזה טמבל בן 12 שחושב שהוא "מנהל" יגיד "ננעל כי אכותרת לא הייתא תובה, פעם הבעה תאאסה כותרת תובה ;D" אתם חושבים שזה בסדר שהתבטאתי שם כמו מפגר? זה מתאים להם לקהילה או שהגזמתי קצת? LOL, דווקא כתבת יפה בשפת ה FXPית שמדברים שם. לא נראה לי שעלו עליך לפי התגובות שלהם להודעה ;D
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים תעלה תמונה שאין בה שם שכל אחד יוכל להוסיף את שלו. נ.ב. החתימה שלי בסדר או שהיא גדולה מידי? הורדתי כמה שורות אבל זה בכל זאת יחסית ארוך. XTZ, איך זה? אחלה , תודה רבה!
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים משאיר את הפוטושופ פתוח ברקע בינתיים. כל מי שרוצה גם את השם שלו בחתימה הזו שייבקש. או שנשתמש בזאת של DJ, מה בראש שלכם. אני אלך עם הרוב.
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים משאיר את הפוטושופ פתוח ברקע בינתיים. כל מי שרוצה גם את השם שלו בחתימה הזו שייבקש. או שנשתמש בזאת של DJ, מה בראש שלכם. אני אלך עם הרוב. me me me!
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים משאיר את הפוטושופ פתוח ברקע בינתיים. כל מי שרוצה גם את השם שלו בחתימה הזו שייבקש. או שנשתמש בזאת של DJ, מה בראש שלכם. אני אלך עם הרוב. תוכל להכין לי RapidFire.Raz תודה
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים תעלה תמונה שאין בה שם שכל אחד יוכל להוסיף את שלו. נ.ב. החתימה שלי בסדר או שהיא גדולה מידי? הורדתי כמה שורות אבל זה בכל זאת יחסית ארוך. XTZ, איך זה? אפשר Jaggernaut עם פונט וצבע כמו שלך?
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים משאיר את הפוטושופ פתוח ברקע בינתיים. כל מי שרוצה גם את השם שלו בחתימה הזו שייבקש. או שנשתמש בזאת של DJ, מה בראש שלכם. אני אלך עם הרוב. גם החתימה הזאת יפה , תודה רבה!!! עכשיו אני לא יודע מה להחליט... אולי אני אפתח נושא חדש בכללי ואריץ סקר... :lol: (אל תדאגו , זה לא יקרה...)
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים גם החתימה הזאת יפה , תודה רבה!!! עכשיו אני לא יודע מה להחליט... אולי אני אפתח נושא חדש בכללי ואריץ סקר... :lol: (אל תדאגו , זה לא יקרה...) חבל כי כבר הכנתי אספסוף זועם עם לפידים
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים כל מי שרוצה גם את השם שלו בחתימה הזו שייבקש.אם תוכל תכין לי בבקשה עם הכינוי שלי niv251תודה רבה אחי!
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים מנהל אחד מVGAMES(מכיר אותו די ממזמן):"יש לנו איך לעדכן אתכם בעניין סרברים ישראליים לכותר החדש, אך מוקדם מדי לכך עקב מספר פרטים שאינם סגורים עדיין ב-100%.הישארו אופטימיים"היום עשיתי שוב בדיקת פינגים:צרפת והולנד - 80UK וגרמניה - 98פולין - רק ביום ההשקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.