פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים המכירה הקבוצתית נסגרה מזמן. ואל תבנה על זה שמישהו יבטל את העותק שלו- עשרות כבר שאלו את זה וממתינים. פשוט תקנה אותו חיצונית, המחירים לא כאלה בשמיים.[br]פורסם בתאריך: 5.11.2010 בשעה 19:06:41 תתחדשו :-* http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480306.0 למי שיש הצעות לשיפור או הערה לגבי תיקונים- תשלחו אלי הודעה פרטית בבקשה. נוב אומר לי להגיב על הדיון שלך ואתה נועל אותו...
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים לא יודע מה איתכם, אישית אני יותר אוהב את החתימה של ליאור. צבעים ציוניים כאלה, כנפים, מגן דוד, כתוב hwzone. גם אני אוהב גוונים של כחול
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים אז זה לא מכוער כמו שכולם חושבים? לא ליאור, אל תגיד לי שאתה נעלב לנו עכשיו :bash: :nono: :pissed: :nixweiss: :kopfpatsch: זה יותר יפה אחי, הוא גם עיצב את זה בצורה כזאת שאפשר להוסיף את שם השחקן בצד, זה נורא יפה... אל תפגע :,,,,, אוהבים אותך מנהל ראשי שלנו the Main Sus of S6 Server
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65622927#post65622927 :lol: מעניין כמה טוב זה יפעל, חסר לי שאיזה טמבל בן 12 שחושב שהוא "מנהל" יגיד "ננעל כי אכותרת לא הייתא תובה, פעם הבעה תאאסה כותרת תובה ;D" אתם חושבים שזה בסדר שהתבטאתי שם כמו מפגר? זה מתאים להם לקהילה או שהגזמתי קצת?
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים בכל אופן לי אין מקום בחתימה למשהו שתופס 6 מתוך 10 שורות אז אסתפק במשהו נמוך יותר אז נתתי הכל והכנתי את היוזרבר הזה.
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים בכל אופן לי אין מקום בחתימה למשהו שתופס 6 מתוך 10 שורות אז אסתפק במשהו נמוך יותר אז נתתי הכל והכנתי את היוזרבר הזה. יפה בעיקר הרמיזה של דיו (או שזה במקרה...)
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים את הכיתוב על הדסקית ניתן לשנות (אם במקרה מישהו יחשוב שזה ראוי לחתימה שלו)אין רמיזה, ברגע שהמלך מת לקחתי על עצמי את הכינוי הזה.
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים פוטושופ CS4 מה בדיוק אתה רוצה שאסיר מזה? אתה יכול לרשום לי שם Jaggernaut? זה פשוט אדיר
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים מישהו יכול לסייע לי ולהוסיף את הכינוי שלי לחתימה (זו שלמטה) ?אני ומברשות ווירטואליות לא הולכים ביחד... ;Dתודה מראש! (גם אם לא תהיה היענות)
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים שאלת תם:האם ב-STEAM אפשר להתקין את המשחק באמצעות יוזר אחד על 2 מחשבים שונים?(אני לא מדבר על משחק אונליין ששם אני מניח קיימת בדיקה של יוזר אחד בלבד שמשחק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.