עבור לתוכן

Call of Duty:Black Ops - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

אני מתגעגע לאיך שהיינו מפרקים כל דבר בדרכנו בפארטי של 6 אנשים... מקווה שזה יחזור

• תגובות 1.6k
  • צפיות 167.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מתגעגע לאיך שהיינו מפרקים כל דבר בדרכנו בפארטי של 6 אנשים... מקווה שזה יחזור

ברור שיחזור, אוטוטו, תכין את עצמך לזה :D

בכל מקרה, הנה סרטון של שעה חפירות ,אבל שווה, איכות וידאו הכי קרובה למציאות שראיתי עד עכשיו..

פורסם

אני כמעט מתחרט שלא קניתי את המשחק.... אבל אין לי זמן.... :'(

פורסם

אני כמעט מתחרט שלא קניתי את המשחק.... אבל אין לי זמן.... :'(

למה אין לך זמן? (אם אפשר לשאול)

פורסם

למה אין לך זמן? (אם אפשר לשאול)

אפשר ואפשר.

אני לומד עד שעות מאוחרות (חוץ מיום שלישי) ואני צריך ללמוד...

פורסם

כן, זה חשוב יותר, sad face

פורסם

אני רק מתבאס שאיך שיוצא המשחק אני עף למילואים לשבועיים.

אחרי שאני יחזור אני יצטרץ להשלים את כל החומר בלימודים כך שהדבר האחרון שאני אפילו יחשוב עליו זה BO :(

אגב, אני חייב להבין איך הS6 עובד...

הרי בעצם זה פתוח לכל חברי הפורום נכון? אתם נרשמים לאיזושהיא ליגה גם בדר"כ?

פורסם

^

זה קלאן פתוח בעיקרון, אם אתה שואל אותי אז צריכה להיות סלקציה הפעם, יש הגבלה של שחקנים ואני לא רוצה לשחק כל הזמן מול החבר'ה שלי, אז אנחנו אמורים להיסגר על תשיעייה פותחת ,ונעשה רוטציה כל פעם בין השחקנים, אבל שוב, לא יכולים להיכנס יותר מידי שחקנים, הם ייבחרו על פי כישוריהם כמובן, יש פה לא מעט שחקנים מוכשרים כבר אז הבחירה היא קשה.

פורסם

ומהי התשיעיה הפותחת?

פורסם

^

זה קלאן פתוח בעיקרון, אם אתה שואל אותי אז צריכה להיות סלקציה הפעם, יש הגבלה של שחקנים ואני לא רוצה לשחק כל הזמן מול החבר'ה שלי, אז אנחנו אמורים להיסגר על תשיעייה פותחת ,ונעשה רוטציה כל פעם בין השחקנים, אבל שוב, לא יכולים להיכנס יותר מידי שחקנים, הם ייבחרו על פי כישוריהם כמובן, יש פה לא מעט שחקנים מוכשרים כבר אז הבחירה היא קשה.

אני בפנים? ;)

פורסם

לדעתי , קלאן פתוח צריך להישאר פתוח.

ברגע שמתחילים לשים הגבלות הוא כבר לא פתוח.

פורסם

במצב דומיניישן אפשר לראות במהלך המשחק כמה דגלים כל אחד תפס ואז כמובן להעיף חוכמולוגים שרק משחקים בשביל קילסטרייק.

תוספת מבורכת :xyxthumbs:

פורסם

כמה דומיניישן אתם יכולים לשחק :s07: :s07:

אני מקווה שיצא לגוון קצת במשחק החדש

פורסם

ב 50:45 יש קוויקסקופ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים