פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים אני מתגעגע לאיך שהיינו מפרקים כל דבר בדרכנו בפארטי של 6 אנשים... מקווה שזה יחזור
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים אני מתגעגע לאיך שהיינו מפרקים כל דבר בדרכנו בפארטי של 6 אנשים... מקווה שזה יחזור ברור שיחזור, אוטוטו, תכין את עצמך לזה בכל מקרה, הנה סרטון של שעה חפירות ,אבל שווה, איכות וידאו הכי קרובה למציאות שראיתי עד עכשיו..
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים אני כמעט מתחרט שלא קניתי את המשחק.... אבל אין לי זמן.... :'(למה אין לך זמן? (אם אפשר לשאול)
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים ב YNET גילו את אמריקהhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3978153,00.html
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים למה אין לך זמן? (אם אפשר לשאול)אפשר ואפשר.אני לומד עד שעות מאוחרות (חוץ מיום שלישי) ואני צריך ללמוד...
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים אני רק מתבאס שאיך שיוצא המשחק אני עף למילואים לשבועיים. אחרי שאני יחזור אני יצטרץ להשלים את כל החומר בלימודים כך שהדבר האחרון שאני אפילו יחשוב עליו זה BO אגב, אני חייב להבין איך הS6 עובד... הרי בעצם זה פתוח לכל חברי הפורום נכון? אתם נרשמים לאיזושהיא ליגה גם בדר"כ?
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים ^זה קלאן פתוח בעיקרון, אם אתה שואל אותי אז צריכה להיות סלקציה הפעם, יש הגבלה של שחקנים ואני לא רוצה לשחק כל הזמן מול החבר'ה שלי, אז אנחנו אמורים להיסגר על תשיעייה פותחת ,ונעשה רוטציה כל פעם בין השחקנים, אבל שוב, לא יכולים להיכנס יותר מידי שחקנים, הם ייבחרו על פי כישוריהם כמובן, יש פה לא מעט שחקנים מוכשרים כבר אז הבחירה היא קשה.
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים ^ זה קלאן פתוח בעיקרון, אם אתה שואל אותי אז צריכה להיות סלקציה הפעם, יש הגבלה של שחקנים ואני לא רוצה לשחק כל הזמן מול החבר'ה שלי, אז אנחנו אמורים להיסגר על תשיעייה פותחת ,ונעשה רוטציה כל פעם בין השחקנים, אבל שוב, לא יכולים להיכנס יותר מידי שחקנים, הם ייבחרו על פי כישוריהם כמובן, יש פה לא מעט שחקנים מוכשרים כבר אז הבחירה היא קשה. אני בפנים?
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים לדעתי , קלאן פתוח צריך להישאר פתוח.ברגע שמתחילים לשים הגבלות הוא כבר לא פתוח.
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים במצב דומיניישן אפשר לראות במהלך המשחק כמה דגלים כל אחד תפס ואז כמובן להעיף חוכמולוגים שרק משחקים בשביל קילסטרייק. תוספת מבורכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.