פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מישו עוד נתקל בתופעה?... אע"פי שה VSYNC מאופשר בדרייבר ובמשחקים הנ"ל, ה Screen Tearing פשוט קיים ומחרפן.בדקתי עם כל אחד מה 5870ים שברשותי, וגם כשרצו יחדיו ב Crossfire.עושה רושם שהדרך היחידה לפתור את זה נכון לעכשיו היא באמצעות הרצה של D3D OVERRIDER.*עדכון* - מרפרוף נוסף בגוגל, עושה רושם שכל נושא ה Vsync, בשילוב Win Vista/7 וסידרת 5xxx לא ממש מתפקד כמו שצריך (בהנחה ומסתמכים רק על ה CCC של הקטליסט), קצת מטריד שעד עכשיו ATI לא ממש טרחו לסדר את זה.דוגמא למשתמש שנתקל בדיוק באותן התופעות (אני כרגע עם 10.4, וזה עדיין לא פותר את זה) - http://www.tomshardware.co.uk/forum/286296-15-vsync-problem-5870-catalyst-windows-64bit
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים אז בדקת אם D3Doverrider מאפשר vsync איפה שה-CCC לא מצליח ?אם כן, אפשר להסתדר יופי, אם לא - זה לא קצת מטריד זה מאוד מטריד.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר ה D3D פותר את זה (במשחקים עצמם), אך הוא לא מחיל עבור אפליקציות שרצות בסביבת 64 ביט טהור - לשימחתי אפשר לומר שעדיין לא נתקלתי במשחקים כאלה, אחרת זה היה פשוט זוועתי.ניתן להבחין ב Tearing מסויים גם ב Fade out שמתבצע כשמבצעים ריסטרט למערכת ההפעלה (במעבר בין תצוגת ה Desktop למסך ה Logging out/Shutting Down...), כנ"ל גם לגבי אותו המסך כשמערכת ההפעלה נטענת. זה פאקינג מרגיש כאילו אין בכלל האצת חומרה בסביבת מ. ההפעלה עם הכרטיסים האלה.עושה רושם שמרבית הראדוניסטים אוהבים לשחק עם VSYNC כבוי (אני לא מבין איך אפשר), אחרת הייתי מצפה לגל תלונות על הבזיון הזה. עם NVIDIA לא חוויתי פעם אחת את השטויות האלה.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים It's impossible to play on a LCD without VSync, have you checked the new drivers? 10.4 was released yesterday.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר יאפ - בדיוק עדכנתי את ההודעה הראשית שזו הגירסה בה אני משתמש. אני עם המערך רק במשך כשבוע (הייתי עם 285 לפני) ויצא לי לבדוק את 10.3 הרשמי, את ה Preview של 10.4 והיום עדכנתי ל 10.4 הרשמי וזה עדיין לא נפתר. הפתרון היחידי הוא ה D3D Overrider.משחקים נוספים שהתווספו לרשימה - Borderlands / Shattered Horizon. משחקי ה Source למיניהם דווקא עובדים יופי.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים אני גם חווה Tearing ב- Metro 2033, אני עם GTX260 216, וה- VSYNC מוגדר ל- Force On בדרייבר. זה פשוט זוועה...
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים It's not helping, also I found out what's wrong with S.T.A.L.K.E.R, when it's on fullscreen mode the tearing is visible but when I turn it to window mode the tearing is gone.. it might be a bug in the game/a mistake by the developers.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים התקנת את הפאצ' העדכני ביותר?If there's a patch available it would have been auto-updated on steam. Anyhow, the game is poorly optimized for ATI because the developers made a deal with Nvidia. same goes with Metro 2033.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.