עבור לתוכן

באג מעצבן מאוד בווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

מפתח של חלונות דפוק.

אתה לנסות לשנות ו/או לרמות חלונות שלך עם פאטץ ?

השגיעה:

The SetupType or SetupInProgress value from the setup key is missing, so setup mode could not be detected

פורסם

לא התקנתי כלום ולא פאץ' ולא שום דבר.

הדבר האחרון שהתקנתי זה היה office sharepoint designer שמיקרוסופט מציעים בחינם, וזה היה לפני איזה שבוע.

כתבתי גם איך זה קרה, אני ארשום שוב - לאחר שהמערכת חזרה לעבוד באיטיות לכמה דקות (היה קורה בערך אחת ליום) אני וחבר הפעלנו nba2k10.

לאחר ארטיפקטים נוראיים, עשיתי ריסטרט למחשב, וזה מה שקרה.

פורסם

מחר תתקשר למיקרוסופט לפתרון.

מפתח שלך דפוק.

פורסם

^

ידוע לי שזו בעיה ברג'יסטרי (לא 100%)

אני יכול להתקין מחדש את המערכת הפעלה אבל זה לא יהיה פתרון. מתי שהו המערכת תעבוד שוב באיטיות ואז תצוץ לה בעיה אחרת (קרה כבר 3 פעמים)

כשקניתי את המחשב (סוף 2006 בערך) התקנתי בזמנו את גירסת ה120 יום של xp 64bit סתם בשביל לנסות.

היו המון בעיות וbsod, לאחר עדכון ביוס הכל הסתדר.

יש קשר גם לwin 7?

אני לא מאמין שעדכון ביוס יסדר לי את הרג'יסטרי, אבל יכול ליהיות שהוא ימנע בעיות עתידיות?

פורסם

^

ידוע לי שזו בעיה ברג'יסטרי (לא 100%)

אני יכול להתקין מחדש את המערכת הפעלה אבל זה לא יהיה פתרון. מתי שהו המערכת תעבוד שוב באיטיות ואז תצוץ לה בעיה אחרת (קרה כבר 3 פעמים)

כשקניתי את המחשב (סוף 2006 בערך) התקנתי בזמנו את גירסת ה120 יום של xp 64bit סתם בשביל לנסות.

היו המון בעיות וbsod, לאחר עדכון ביוס הכל הסתדר.

יש קשר גם לwin 7?

אני לא מאמין שעדכון ביוס יסדר לי את הרג'יסטרי, אבל יכול ליהיות שהוא ימנע בעיות עתידיות?

זה לא אמור לפתור את הבעיה. בכל זאת, שחזר את הרג'סטרי כמו שאמרתי, ובקשר לביוס, תקרא באינטרנט. לדעתי, זה לא קשור בהכרח.

פורסם

אם אני נכנס לsystem recovery options דרך הכונן של מערכת ההפעלה, האפשרות היחידה שהוא נותן לי זה startup repair, שגם היא לא עוזרת.

אם אני נכנס לsystem recovery options דרך boot מהדיסק התקנה, אני מקבל את כל האפשרויות, אבל בשלב של הבחירת מערכת הפעלה לתיקון הוא לא מזהה כלום. (כשאני בוחר בsystem restore הוא מודיע לי ש no windows installation was selected או משהו בסיגנון....)

יש עוד איזו שהי דרך לבצע שיחזור לרג'יסטרי?

פורסם

אם אני נכנס לsystem recovery options דרך הכונן של מערכת ההפעלה, האפשרות היחידה שהוא נותן לי זה startup repair, שגם היא לא עוזרת.

אם אני נכנס לsystem recovery options דרך boot מהדיסק התקנה, אני מקבל את כל האפשרויות, אבל בשלב של הבחירת מערכת הפעלה לתיקון הוא לא מזהה כלום. (כשאני בוחר בsystem restore הוא מודיע לי ש no windows installation was selected או משהו בסיגנון....)

יש עוד איזו שהי דרך לבצע שיחזור לרג'יסטרי?

Recovery Console.

פורסם

אתה מתכוון דרך cmd?

how do i do that?

פורסם

Rcovery Console הוא לא Command Prompt (CMD

פשוט תכניס את דיסק ההתקנה של ווינדוס, וכשתגיע לחלון שישאל אותך מה אתה רוצה לעשות (להתקין מערכת הפעלה, לתקן קיימת או לצאת מהתקנה) תלחץ R לתקן את הקיימת וזה יקח אותך ל-Recovery Console. שם תבחר 1 (שזה אמור להיות מחיצת הווינדוס שלך) ואז בסיסמה ללחוץ או אנטר או Password ואנטר.

פורסם

הבעיה היא בwin 7....

מה שאתה מדבר עליו קיים רק בXP

פורסם

הבעיה היא בwin 7....

מה שאתה מדבר עליו קיים רק בXP

עקרונית, אפשר להתקין אותו דרך XP ואז הוא יתפקד גם על 7, אבל למצב שלנו כרגע זה לא עוזר.

תראה, אם יש לך כונן דיסקטים במחשב שעובד, תכניס אליו דיסקט, כפתור ימני על הכונן ואז "Format" ואז תן לו ליצור דיסקט דוס (מכונה גם דיסק הצלה). תכניס את הדיסק למחשב הבעייתי ובביוס תגדיר את הדיסק כFirst boot device. לאחר מכן, תדרוס את הקובץ הפגום בעזרת הפקודות בדוס.

אם אין כונן דיסקטים, חפש בגוגל DOS FOR CD ותצרוב את זה על דיסק. כך בחשבון רק שהדיסק יהיה אך ורק לדוס.

פורסם

אומנם 7 הרבה יותר טובה מויסטה אבל אחרי כמה חודשים איתה החלטתי לחזור XP X64, ויזואל סטיילינג והכל טססס... ככה אני אוהב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים