פורסם 2010 באפריל 2515 שנים שלום ,יש לי מחשב ישן יחסית בן שנתיים , ניתן לחבר לו כרטיס מסך חדש של GEFORCE בלי בעיות וזה יכיר אותו ? כעיקרון ניתן לחבר לכל מחשב כרטיס מסך חדיש והוא יזהה אותו ויעבוד איתו טוב ? תודה .
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחשב לפני שנתיים אמור להיות עם PCIex אז אין סיבה שלא.רק כך החשבון ששילובים של חומרה מסויימת יוצרים צוורי בקבוק.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר "מסויימים יוצרים צוורי בקבוק" מזה ? וגם איך אני יכול לדעת שהספק יחזיק את הכרטיס מסך , איך אני בודק את כל זה לפני שאני מביא את הכרטיס מסך?ונגיד מחשב בן 5 שנים זה כבר לא יעבוד עליו הכרטיס מסך ? לכרטיס מסך יש דרישה מסוימת מחומרה של רכיבים כמו לוח אם , זיכרונות,מעבד?תודה רבה חברה.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים הכוונה היא שכרטיס בינויני היום יהיה צוואר בקבוק עם שילוב של מעבד ולוח אם חלשים מלפני כמה שנים למשל.לבדוק ספק כח אפשר רק ע"י פתיחת המארז וקראית הנתונים על המדבקה שלו.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר ואיך אני יודע לפי הספח של הספק אם הוא מתאים לכרטיס מסך ?ושנית לא הבנתי מה הפירוש של הביטוי צוואר בקבוק ? הכוונה שמשהו חדש בתכולה שלא חדשה ?תודה .
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים לדעת מאוד פשוט לפי הנתונים של הספק. כמו פה למשל: צוור בקבוק אומר בדיוק מה שהוא אומר בכל תחום אחר: רכיב אחד מעכב את השאר.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר ואני בודק איזה מתחים מקבל הכרטיס מסך ולפי זה אני בודק אם זה מתאים לספק ?(איזה קריטריונים אני צריך להשוות בין הפרטים של הכרטיס מסך ופרטים של הספק ?)ושנית הצוור בקבוק , כרטיס מסך חדיש מעכב בגלל המעמסה שלו את שאר הרכיבים , אני צודק ?תודה רבה לך עזרתי לי מאוד , יש לי שאלה נוספת , אם אני לוקח ארד דיסק עם ווינדוס ממחשב אחד ומעביר אותו למחשב השני ולא עולה לי הווינדוס הוא נתקע ומאתחל את עצמו , אני צריך לעשות תיקון REPAIR לווינדוס ?
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים הרכיבים האיטיים מעכבים את המהירים - בהסבר כללי.מה שנהוג לבדוק זה כמה אמפר יש במסילות של 12 וולט קודם כל. אם מדובר בספק ג'נרי אז כמובן כל הנתונים האלו לא שווים כלום.לגבי מערכת הפעלה תקרא פה.
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים מחבר "בספק ג'נרי " אם יש לי ספק כזה אז זה מתאים לכל כרטיס מסך או ... ?לגבי מערכת הפעלה יש לי ווינדוס XP אז צריך התקנת "תיקון "?THANKS.
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179687.msg1546542#msg1546542ברוב (אבל לא כולם) המקרים התקנת תיקון עושה את העבודה.
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים מחבר אני שאלתי כי הלינק שהבאת לי מקודם על מערכת הפעלה אמר שזה עלול לגרום לאיבוד נתונים שמעברים ארד דיסק למחשב אחר ועושים תיקון , בגלל זה שאלתי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.