פורסם 2010 באפריל 2515 שנים בזמן האחרון ביצועי המערכת התחילו לרדת (מדובר במחשב חדש לגמרי CORE I5 ארבע גי'גה ראם) וניתן לשמוע תקתוקים עדינים מכיוון הכונן הקשיח,הרצתי בדיקה בHDTUNE והתוצאות לא נראו לי תקינות,אשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים המחשב היה בIDLE כשהרצת? יש לך הרבה נפילות וזמן הגישה שלך גבוה מאוד. תתחיל בלהריץ את כלי הבדיקה של היצרן (קישורים בסטיקי).
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים מחבר אחרי שהתקנתי,כשאני פותח את זה זה אומר שיש איזה קובץ חסר,ניסיתי להוריד מחדש ולהתקין מחדש,עדיין לא עובד..
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים אני חושב בעיה שלך לא בקונן.מה זה מעבד עסוק במינוס בתמונה ? איןדבר כזה.!!אני חושב קונן שלך לאט בגלל מעבד שלך כלכך עסוק שאפילובדיקה שלך מתבלבלת מי זה.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר המעבד בסדר,אני שואל על הכונן הקשיח,התמונה שהבאתי הייתה כדי לשאול למה המהירות העברה שלו לא יציבה בכלל..
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים אם תוכנת היצרן אומרת שהוא תקין אז הוא תקין. נראה שהכונן היה עסוק בזמן שהרצת את הבדיקה. תריץ אותה שוב כששום דבר לא רץ ברקע.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר זאת לא תוכנת היצרן זאת HDTUNE,התוכנת יצרן לא עובדת לי היא אומרת שיש איזשהו קובץ חסר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.