פורסם 2001 בדצמבר 323 שנים מומלץ לקנות בזיגזג - מאד אמיניםאם תפגשו את המנכל תבינו אותי טובאורן ותומר הם נשמה טובה וכמוהם יש מתי מעט.נ.באמרתי לכם בזמנו ש ATI לא מיצרת כרטיסים ואתם תקפתם אותי ופתאום אתם משנם דעתכם.לכן אני אומר לכם דברים שמבוססים על ידע ולא מה שאתם שומעים.
פורסם 2001 בדצמבר 323 שנים פנדה מרמים את הלקוחות שלהם. (<--- נקודה)צודק!!!!!!!!!!!!!!אני הזמנתי את הג'י פורס פרו וקיבלתי את הTI באותו מחיר של הפרו ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2001 בדצמבר 323 שנים נ.באמרתי לכם בזמנו ש ATI לא מיצרת כרטיסים ואתם תקפתם אותי ופתאום אתם משנם דעתכם.לכן אני אומר לכם דברים שמבוססים על ידע ולא מה שאתם שומעים.לא נראה לי שאתה מבין................אזטק הטעו אותך...ATI מייצרת כרטיסים כמו גדולה. בנוסף, היא גם מוכרת את הצ'יפים לחברות נוספות.מה שאזטק החליטו ככל הנראה לעשות, זה לבלבל את השכל עם איזה הצהרה אידיוטית ש-ATI לא מייצרים יותר את הכרטיסים, ואז למכור כרטיסים של חברה טאייוואנית זולה, ולהגדיל את הרווחים (על חשבון הלקוחות התמימים).
פורסם 2001 בדצמבר 323 שנים אתה יודע? אולי אתה צודק!!!!!!!!!!!!אני אבדוק את זה מחר ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
פורסם 2001 בדצמבר 323 שנים הנה.... דבר ראשון תקרא את זה: http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1007318282&start=15 דבר שני תסתכל מה כתוב פה מתחת ללוגו של ATI (בפינה שמאלית למטה): כן, כתוב שם "BUILT BY ATI"... את זה אנחנו צרכים בארץ !!!
פורסם 2001 בדצמבר 323 שנים ממתי ATI לא מייצרת כרטיסים? אם אתה רוצה שאני אמכור לך את הכרטיס שלי ב-300 ש"ח ותבין ;D
פורסם 2001 בדצמבר 423 שנים מחבר טוב תודה לאל קניתי מזיזג את המחשב שלי :AMD ATHLON XP 1700GIGABYTE GA7VTX-HMicron 256MB 2400 DDRMaxtor 40GB 7200 RPM - D740XEnermax - S710-BElsa Gladiac 721OEMמקווה שיהיה טוב.... ;D
פורסם 2001 בדצמבר 423 שנים צודק!!!!!!!!!!!!!!אני הזמנתי את הג'י פורס פרו וקיבלתי את הTI באותו מחיר של הפרו ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dהממ...ראיתי את משהו כזה GeForce T1אבל לא שמעתי עליו!! מישהו יכול לומר לי משהו על הכרטיס הנ"ל?
פורסם 2001 בדצמבר 423 שנים הממ...מוזר!!! כי אני מחזיק את המחירון של אזטק והם מציעים שם GeForce TI 64Mb + TV out ב 120 דולר!כרטיס של גיגהביט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.