עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך עד 1200שקל.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ממתי HD5850 עולה 1300?וQ6600 בכלל יחזיק אותו?

:nixweiss:
  • תגובות 42
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המעבד אכן ייצור, לא אחד משמעותי אבל שווה לך להמהיר את המעבד שלך במעט לאיזור ה2800-3000MHZ כדיי שתוכל להנות יותר

לא תהליך מסובך.

פורסם
  • מחבר

המעבד אכן ייצור, לא אחד משמעותי אבל שווה לך להמהיר את המעבד שלך במעט לאיזור ה2800-3000MHZ כדיי שתוכל להנות יותר

לא תהליך מסובך.

ניסיתי פעם...אבל עם הלוח-אם המסובך שלי זה צרות צרורות...

ובכל מקרה כאשר הגעתי איתו ל 2.8 הוא היה יציב אבל המעלות שלו היו די גבוהות...בסביבות ה70-80 במאמץ!

פורסם

ה5850 חזק יותר ותמוך dx11 לגביי המעבד הוא יגביל את הכרטיס הוא לא יוצאי את המייטב מהכרטיס, אני חושב שכדיי לך ללכת עליו אם יש במלאי ובעתיד לשדרג את כל המערכת :]

פורסם

ניסיתי פעם...אבל עם הלוח-אם המסובך שלי זה צרות צרורות...

ובכל מקרה כאשר הגעתי איתו ל 2.8 הוא היה יציב אבל המעלות שלו היו די גבוהות...בסביבות ה70-80 במאמץ!

זה קצת גבוה אבל לעומת כפולי ליבה ו - QUAD חדשים יותר המעבד הזה מתוכנן לעבודה בטמפ' גבהוהות יותר.

מה שכן קירור מתקדם יותר יעזור פה.

מה שכן, הלוח הזה באמת רחוק מלהיות אידיאלי ל - OC עם המעבד הזה.

פורסם

על איזה מעבד אתם מדברים?

פורסם
  • מחבר

זה קצת גבוה אבל לעומת כפולי ליבה ו - QUAD חדשים יותר המעבד הזה מתוכנן לעבודה בטמפ' גבהוהות יותר.

מה שכן קירור מתקדם יותר יעזור פה.

מה שכן, הלוח הזה באמת רחוק מלהיות אידיאלי ל - OC עם המעבד הזה.

יש לי קירור שקניתי מזמן...

Thermalight Extreme אם אני לא טועה..שאפשר להלביש עליו 2 מאווררים....אבל הוא כרגע רץ ללא מאווררים.

אני יודע שיש אפשרות לעשות OC עם תוכנה, האם זה מומלץ בכלל?

פורסם

לשים עליו אפילו מאוורר בודד יועיל מאד.

פחות מאשר דרך הביוס.

פורסם

אני חושב שזה אהיה אבדל של שמיים וארץ אם תשים עוד מאוורר על הקירור של המעבד שיוצאי אוויר לכיון המאוורר שמוצאי את אוויר חם מהמארז ואז תגיד לנו מה אולך עם המעבד אבל המשך בדיון כזה שיך לפורום קירור ואוברקלוק...

פורסם

Q6600 יחזיק 5850?

פורסם

כן, רצוי שהוא יהיה מומהר כמובן.

זה עדיין אחד המעבדים החזקים יותר.

פורסם

הבעיה שאני פוחד שהמעבד ילך כי איתו הולכת גם האחריות..בכמה זה יגביל אותי?

פורסם

אם תשים מאוורר אתה תוכל לקבל ירידת טמפרטורות דרסטית.

הסיכויים שהמעבד יתקלקל כתוצאה מ-OC שואפים ל-0, גם אם תנסה לשרוף אותו יהיה לך קשה.

בכל מקרה, גם אם הוא יישרף, אי אפשר לדעת שהוא היה ב-OC ולכן אין חשש לאחריות. אתה תוכל להגיע לכ-3.0-3.2 בקלות עם קירור כזה+מאוורר ובכך לפתוח את צוואר הבקבוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים