פורסם 2010 באפריל 2115 שנים קודם כל איזה מברג אני צריך לקנות כדי לפרוק אותו? T8?יש לי שני הארד דיסקים אחד נשרף לו הלוח החשמלי ובשני הלכו כדיסקים או הראש שכותב\קוראאני רוצה לאחד אותם לפחות כדי לגבות את המידע שיש לי על ההארד דיסק שנשרף לו הלוחמה אתם אומרים?תודה!!
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים א. אתה צריך תנאי מעבדה, ניקיון וסטריליות ברמה גבוהה.ב. אתה צריך שני דיסקים זהים לחלוטין (לא רק דגם), מן הסתם קוד שונה אבל חלק ממנו אמור להיות זהה. אחרת זה עלול שלא לעבוד.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים אתה יכול לקחת את הארד דיסק לטמבור או לחנות שאתה יכול לקנות ממנו את המברג ושם המוכר יתאים לבורג את המברג שלו,כך אני עשיתי בכמה פירוקים.כל הזמן חשוב הסטרליזציה אחי בעבודות כאלה.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר אני לא צריך לפרק אותו לגמרי ולא תנאי מעבדר רק להעביר את הלוח מאחד לשניהם לא זהים בגלל זה אני לא יודע אם זה יעבוד אבל בכל זאת אני רוצה לנסות כי על החומר ויתרתי ואם זה יעבוד זה יהיה יותר טובולגבי הסוג של המברג אני יודע שזה טורקס אני יודע שלפלאפונים זה T6 ואני רוצה להיות בטוח שאני יקנה אם לHDD זה T8 או T10
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים סט שלם של מברגים כאלה עולה 15 שקל... למה לקנות אחד ?וזה T8.כמו שנאמר, לא נראה לי שזה יעבוד (לא אותו דגם...), אבל דווח בכל מקרה איך היה.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר כן אני יודע...עדיין אולי יעבוד אני חושב שאין סיבה שלא לנסות אני יוכל רק להרוויח מזה אני יעשה את זה בימים הקרובים שאני יביא מברג מתאים ויעדכן!
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים חבל לך על הזמן.תוכל לפרט בבקשה ? (בתור בעל ניסיון בדברים הללו - כולנו כאן מדברים באוויר)האם חברות הדיסקים מייצרות בקר ייעודי לכל דגם בנפרד ?מובן שלא כל הבקרים זהים, אבל האם כולם שונים ?האם משהו כזה (הפעלה עם בקר לא מתאים) נוסה ?בכל מקרה - כיוון שיש לו כרגע 2 משקולות נייר, אני לא רואה סיבה נגד ניסוי...
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים הייתי אומר גם כן שאין סיבה שלא ינסה, אין לו מה להפסיד, אבל זה לא שמדובר בכוננים מאותו דגם והקוד שלהם קצת שונה, מדובר בכוננים שונים לחלוטין (עד כמה שהבנתי) ולכן אני עם הדעה של "חבל לך על הזמן".הרי זה ידוע שלא רק הדגם חשוב בפעולה כזו, גם הקוד.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר הדגמים הם:WD2500KS CAVIAR SEWD1600 CAVIAR SE16ד"אאפשר לצרוב קשוחה של ההארד דיסק המקורי אולי על הלוח השני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.