עבור לתוכן

מחפש ספק חזק ואיכותי שיחזיק הארדיסקים רבים (יחליף ליברטי400)

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב המשמש כשרת אחסון, כרגע בעל 10 הארדיסקים, ובעל ספק ENERMAX LIBERTY 400

הספק כבר הוחלף פעם אחת

ועכשיו אני רוצה להחליף אותו כי הוא עושה בעיות, (3 הארדיסקים נדפקו ביחד, לא מזהה חלק מהכוננים האחרים, מניח שהוא לא עומד בעומס למרות שהוא אמור להחזיק עד 18 דיסקים, ושחיברתי ספק אחר מאותו דגם הוא זיהה את כל הכוננים ועלה)

התקציב כרגע לא מוגדר אבל יש מטרות מוגדרות:

ספק אמין חזק ואיכותי לעבודה שוטפת ותמידית, השרת צריך לעבוד כל הזמן.

מודולריות ויכולת חיבור של הארדיסקים רבים ככל הניתן (כרגע יש 10 ובהמשך אולי עוד)

אחריות

יחס תמורה לאגרה כמה שיותר טוב

אשמח לדעת מה אתם ממליצים, האם כדאי להישאר עם ENERMAX ורק לקחת ספק יותר חזק?

האם אתם מכרים תוכנות שיכולות לעשות בדיקות לספק? עדיף BOOTABLE

אני לא מבין בתחום הספקים ולכן הייתי מעוניין לקבל המלצות טובות והכוונה בנושא, הנושא דחוף ביותר לצורך החזרת השרת לפעולה

פורסם

הוא לא מודולארי

פורסם
  • מחבר

כן בדיוק..

איך זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~M12D-850~24~0.htm

אני רוצה ספק חזק מעל 700W, האנרמקס ליברטי הנוכחי 400 אשר מוצהר לו על האריזה שהוא יכול להחזיק עד 18 הארדיסקים, ובפועל הוא לא מחזיק עם 10 הארדיסקים.. כלומר הוא החזיק איזה שנתיים אבל עכשיו הוא כנראה התעייף..

בנוסף המליצו לי על הספק הבא: Toughpower XT 875W

הוא יקר יותר מה- SEASONIC, האם יש טעם להשקיע בו??

פורסם

אתה לא צריך ספק יותר מדי חזק. 10 ה''ד לוקחים כמאה וואט, מקסימום מאתיים. מהם שאר הרכיבים בשרת?

פורסם

אני מניח שאחרים יענו לך תשובות יותר מפורטות אני לא מבין גדול בזה אבל שני דברים אני יכול להגיד

1. 700W זה מאוד מוגזם אלא אם יש לך גם איזה CF או SLI מפלצתי

2. זה שאורמים שיכול להחזיק 18 הארדיסקים תלוי מאוד גם במה עוד יושב על המערכת הרי אתה לא מחבר רק הארד דיסקים

פורסם

המחיר של ספק בתוספת כבלים השליפים הוא די גבוהה , בד"כ ההמלצה שלי היא עוצמה כנגד מודולריות , תמיד אפשר לסדר את שאר הכבלים עם איזה אזיקון ...

הנה לפי דעתי ספק חזק , שיתן לך יחס עוצמה / מחיר גבוהה ...

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1701

מגיע עם כבלים מוסלבים ו 5 שנות אחריות ...

פורסם
  • מחבר

השרת עם לוח של ג'יגהבייט וכרטיס מסך בסיסי מאוד

אני מבין ש- 850W זה קפיצה גדולה מידי, אבל מצד שני עם ה-400W שהיה אמור להחזיק 18 דיסקים התעייף אני לא רוצה את אותה טעות שוב

לממליץ מעלי, רשום שהספק מגיע עם 9 חיבורי SATA, שזה לא ממש מספיק, אפשר לקנות עוד כבלים? האם כבלים מהאנרמקס ליברטי יתאימו גם? האם אולי כדאי לי לקנות אנרמקס חדש כלשהו באזור 650W וכך שהכבלים הנוכחיים שיש לי ויש לי הרבה כי קניתי עוד ממה שהגיע במקור יתאימו לספק החדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים