פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אני מקווה שניתן לקטלג את זה בתור בעיית חומרה.. אחרת תמיד אפשרת להעביר לציוד היקפי למרות שכאן אני חושב שאמצא מענה טוב יותר. ניסיתי לחבר את המיקרופון למחשב שלי לאחר שהיה מחובר למחשב אחר, ועבד (אצלי - לא). ניסיתי לשחק עם ההגדרות בקונטרול פאנל -> צלילים והתקני שמע, וידאתי שהכל שם לא מסומן בתור MUTE ושהווליום מקס' בכל ההגדרות ועדיין המיקרופון לא מקליט ולא משמיע. וידאתי שהוא מחובר למקום הנכון המיקרופון הוא silver line xt-mm201 אפשר עזרה?
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים חיברת לכניסה הקדמית או האחורית?אם לקדמית, אולי היא פשוט לא פעילה. תנסה במקרה כזה לחבר לאחורית.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר ניסיתי את שניהם מתוך יאוש ניסיתי אפילו לחבר לשקעים הירוקים של האוזניות
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אני יוצא מנקודת הנחה שמנהל ההתקן של כרטיס הקול שלך מותקן ושמלבד המיקרופון הכל עובד כמו שצריך.כשאתה מכניס את המיקרופון לחיבור, מוצג לך חלון על המסך ששואל מה חיברת? רוב לוחות האם מהשנים האחרונות מצוידים בחישה אוטומאית ברגע שאתה מחבר/מנתק התקן כלשהו.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים איזה windows?בwindows 7 צריך להגדיר את המיקרופון כברירת מחדל..(http://img404.imageshack.us/img404/1859/39785368.png)
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר הוא כותב לי שהתרחק חיבור של שקע בפופ-אפ של מידע כשאני מחבר אותו בחיבור האחורי אבל לא פותח משהו מעבר (בחיבור הקדמי הוא לא עושה את זה) יש לי את ה realtek HD audio manager שם זה מסומן בתור חיבור מיקרופון יש לי XP
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים נסה להסיר לחלוטין את הדרייבר של הכרטיס קול,ולהתקין מחדש..במידה והכרטיס קול מובנה על הלוח אם תעשה אותו הדבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.