עבור לתוכן

קניתי asus xonar hdav 1.3 deluxe ואני לא יכול לחבר אותו. עובד עצות!

Featured Replies

פורסם

זו הבעיה: יש לי את הלוח אם הבא: gigabyte GA-P35-S3 וצירפתי תמונה של הלוח.

ויש לי כרטיס מסך nvidia 8800 gt שהוא די מסיבי ויש לו מאוורר לא קטן. לכרטיס קול חיבור pci-e ואין לי מקום לחבר אותו כי בכניסה שמעל הכרטיס מסך אין לו מקום הוא לא נכנס ומתחת לכרטיס מסך לכניסה הראשונה הוא בכלל לא נכנס ובכניסה השניה מתחת הוא כל כך צמוד לכטיס מסך שהאוורור של הכרטיס מסך נחסם והטמפרטורה שלו עפה לשחקים לאחר שניות שהמחשב עובד וזה עוד במנוחה.

מה עושים? קניה של לוח אם חדש אומרת הוצאה של אלפי שקלים כי אם כבר אני יקנה אז אני יקנה את הלוחות החדשים ואז זה כבר אומר זכרונות של DDR 3 מעבד חדש וכולי כי אין להם תמיכה אחורה ולא בא לי על ההוצאה הזאת עכשיו.

איך אנשים שקנו את הכרטיס קול הזה חיברו אותו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

מכיר את הבעיה...

למה אתה לא יכול לחבר את הכרטיס למעלה? זה נראה שיש מקום.

בכל אופן, יש 2 פתרונות טובים, הראשון יותר יעיל.

1) תקנה קירור חדש לכרטיס מסך, לא אמור לעלות יותר מדי, אמור להשאיר לך מקום ורוב הסיכויים שגם טמפרטורות יותר טובות.

2) כרטיס מסך חדש. ה-8800GT מתיישן. תשמור אותו ואולי יום אחד הוא ישרת אותך בפיזיקס עם לוח אחר. :)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחבר למעלה הגוף קירור של הלוח מונע ממנו להיכנס.

הפתרון הראשון שהצעת לא אופטימלי כי עדיין כל האוויר החם של הכרטיס מסך יזרום לכיוון הכרטיס ויעלה אותו לטמפרטורות גבוהות. מי רוצה דבר כזה??

השני בכלל לא פתרון כי אם אני יחליף אותו זה יהיהלמפלצת אחרת כמו ati 5770 או משהו כזה שיתפוס לא פחות מקום

פורסם

א) יש קירורים שהאוויר יוצא מהצדדים ולא מלמטה. בכלל, אני לא מכיר כרטיס שהאוויר יוצא מלמטה כי זה לא יעיל מהסיבות שאנחנו מדברים עליהם... אין לי מושג על איזה קירור מדובר.

ב) דווקא לא. ה-5770 תופס גג את החריץ של עצמו ואת החריץ מתחת. במיוחד עכשיו שיש לו גרסה חדשה דקה יותר.

פורסם
  • מחבר

אתה מבין שזו הוצאה מוגזמת ומעצבנת. 900 ש"ח בשביל לחבר כרטיס קול! מילא אם הכרטיס מסך שלי היה מקרטע אבל באמת שעוד לא נתקלתי בשום בעיה באף משחק

פורסם

Again, קנה קירור חדש. אני גם לא מוצא תועלת בקירור עבה שתופס 3 סלוטים וגם מוציא את האוויר מלמטה.

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תוכל להפנות אותי למשהו שיתאים

פורסם

לצערי ההבנה שלי בנושא הזה טיפה לוקה בחסר...

חכה שמישהו אחר שמבין יגיב או שתפתח נושא מתאים בפורום אוברקלוק וקירור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים