עבור לתוכן

9800SE, דרייברי אומגה וכל מה שבינהם - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

הריבועים האלו הם תוצאה של PIPELINES לא תקינים (לפחות זה נראה ככה), איזה דרייברים התקנת?

וDAMN19, אי אפשר להחזיר לדרייבר של ATI כי הכרטיס יחזור לעבוד רק עם 4 PIPELINES. :-\

אפילו לא בפירמוט?

• תגובות 478
  • צפיות 51.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עדיין לא בדקתי בפירמוט... אבל זה רק עם אומגה הבעיה הזו בקאטאלייסט זה סבבה אבל יותר איטי

פורסם

HumanFly הבעיה אכן PIPELINES לא תקינים בדקתי את הבעיה שלך בפורומים בחו"ל....

עריכה:

דבר שני בבדיקה של הדריוורים של אומגה תשנה את זה ל-software testing ותגלה שאכן יש artifact..

פורסם

גם בלי אומגה הביצועים לא כאלו בשמיים, בתואה יפה אבל אני לא רואה הדבל משמעותי במיוחד, יש פעמים רבות שאני משחק על 20-30 FPS

ושאני חייב לציין שזה שדיי עלוב למה שאני אומר לקבל עם התוצאה של 25 אלף....

אני שוקל לפרמט... זה עשוי לסדר את זה ?

פורסם

אוקי ...

בתור אחד בעל כרטיס של פאוורקולור 9800SE .. עכשיו התקנתי את הדרייברים של אומגה (2.4.78) ובמשחק הראשון שהפעלתי -

UNREAL Tournament 2003 יש את אותם ריבועים שדיברת עליהם.

מה עושים ?

אוקי, זה לא רק באנריל.. גם בדמו של Need for speed Underground, ב Max payne 2 ועוד.

פורסם

זה נראה כאילו "נואה מחשבים" לא ממש בדקה שהכרטיסים עובדים כמו שצריך באומגה!

פורסם

טוב אני לא קניתי מנועה מחשבים. .. אלא ישירות מהיבואן - E.I.M.

בכל מקרה, ניסיתי גם להפעיל את 4 הצינורות עם RIVATUNER אבל שוב אותם ריבועים מעצבנים.

אני אחזיר את הכרטיס (אם יתנו לי) ואקנה פשוט RADEON 9800 PRO.

פורסם

אני שלימתי 70 שקל על בדיקה, נראה לי אני פשוט יחזיר את הכרטיס ויקח את הכסף שלי בחזרה, גפ ככה זה לא משפר לי כלום, הלוח שלי תומך רק ב 4X ולא ב 8X וגם התוצאה גבוהה אבל ביצועים חרא >:(

פורסם

אז מה אם יש לך X4 ב AGP אין הבדל בין 4 ל8 זה ידוע.

וכבר אמרו לך מקודם נועה מחשבים לא עשו את הבדיקה כמו שצריך, תתקשר או תלך אליהם ותצעק עליהם שהכרטיס נכשל בבדיקה ואתה רוצה שיחליפו לך למשהו שעובד ...

פורסם

הם דיי רחוקים אני יבד אחד חדש שעובד טוב. אם לא אני יקח את הכסף שלי בחזרה, בכלל אני לא רואה שום שיפור משמעותי כלכך !!!

לעזזאל והפאצ' החדש של AA במפות החדשות כל שניה קופא לי המסך וזה לא עובד כזה מהר, ממש מעצבן >:(

אני לא מבין מה לעזזאל צריך לעשות שהכרטיס יעבוד מהר וטוב !!!

פורסם

דיברתי קצת עם זה שמכין את הדרייברים של אומגה והסברתי לו את הבעיה שלי,

תגובתו :

The checker effect is present when the extra pipelines are faulty, some games will exhibit it, some don't, but if your card has the effect, then the extra pipelines are indeed faulty and it can't be soft modded.

הכוונה שהכרטיס בכלל לא עבר את הספוט מוד והצינורות אקסטרה מלוכלכים. בכל מקרה למה אין שיפור אדיר ב FPS ?!!!?!?

אני מקבל משהו כמו 20 כfps בחוץ זה ממש עלוב !!!! :( מה אפשר לעשות כדי לשפר? האם פירמוט ישפר זאת ?!

פורסם

להחליף כרטיס.....

הוא אמר לך שהצינורות פגומים אז אי אפשר לעשות כלום.....

פורסם

אפשר כי יש לי אחריות לשנה כולל את האומגה. כי שילמתי על בדיקה :-\

פורסם

טוב אני לא קניתי מנועה מחשבים. .. אלא ישירות מהיבואן - E.I.M.

בכל מקרה, ניסיתי גם להפעיל את 4 הצינורות עם RIVATUNER אבל שוב אותם ריבועים מעצבנים.

אני אחזיר את הכרטיס (אם יתנו לי) ואקנה פשוט RADEON 9800 PRO.

כמה זה עלה לך ישר מיבואן?????

פורסם

עלה לי 1150- 1200 ש"ח אבל מה זה משנה אם הכרטיס לא עובד בסופט מוד :\

כבר הוצאתי אותו מהמחשב והחזרתי את ה ... couge GF3 Ti500 couge ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים