פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים יש לי power color.....ואתצה יודע אולי תוצאות 3Dmark2001 של משהו שיש לו הרקולס והדריברים של אומגה עובדים עליו?
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים תישאל את DuvDev הוא יענה לך על כל השאלות....לפי מה שאני יודע לאחר OC מכובד ביותר למעבד ולכרטיס מסך הוא מקבל 20+ 3Dmark2001
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים תישאל את DuvDev הוא יענה לך על כל השאלות....לפי מה שאני יודע לאחר OC מכובד ביותר למעבד ולכרטיס מסך הוא מקבל 20+ 3Dmark2001שאלתי והוא לא עונה...ולפני אוברקלוק רק עם הדריברים.?
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים אוקי שמעו, יצא לי לזרוק טלפון לנועה מחשבים האלו, קיצר אחרי דיבור קצר עם המוכר שמה, הכרטיס עולה 1570 (70 ש"ח בדיקה שהוא עובד עם אומגה + אחריות) אחריות לשנה על הכרטיס כוללת את זה שהוא נפתח עם אומגה.....ו-43 שקל משלוח אם אני לא טועה, אני חשוב שאני יקנה את זה אבל השאלה הנשאלת היא, האם הוא הופך לפרו ? כי אני מבין שזה בערף אותו כרטיס ה POWERCOLOR והרקולס, רק שההרקולס קירור יותר טוב והפיצ'ר ALL in wanderאז שניהם הופכים לפרו ? וללשניהם אותם נתונים ? (ליבה, מהירות זיכרון...BIT...) ????תשובה חפוזה תעזור לי מאוד, כי אני כבר רוצה לבצע קנייה
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים אני לא מבין מי המציא בכלל את השטות הזאת שהפוור קולור הופך לפרו וההרקולס לא... שניהם אלה כרטיסי רדאון 9800 פרו מסורסים עם מהירויות שעון קצת יותר נמוכות... לשניהם אותה התוצאה אחרי האומגה.
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים לדאבוני הרב, עבדתי כל היום בגינה וכבר לא עונים ב-5 אצל נועה מחשבים האלו. בכל מקרה אני כנראה יזמין משמה. :-\ מקווה שזה ישפר את הביצועים פלאים.......... :-[
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים אותה ליבה.אותן מהירויות שעון וזיכרון.רק 4 צינורות עיבוד בSE במקום 8 בPRO זה כל ההבדל. (זה כל התורה)גירסאת ה 256BIT כמובן.
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים הבדל מינימלי במהירויות בין פרו ל-SE..כלומר זה לא משמעותי... ההבדל בזיכרונות ששמים הוא יותר רגיש לאוברקלוק (של זיכרון כמובן . צריכים לחכות לסקירה מחקסוס על הכרטיס.. :-\ *אני הזמנתי את הרקולס.
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים הבדל מינימלי במהירויות בין פרו ל-SE..כלומר זה לא משמעותי... ההבדל בזיכרונות ששמים הוא יותר רגיש לאוברקלוק (של זיכרון כמובן . צריכים לחכות לסקירה מחקסוס על הכרטיס.. :-\ *אני הזמנתי את הרקולס. מזל טוב! מאיזה חנות הזמנת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.