פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר איבורי אמרו ? גם מפלגות אמרו לפני בחירות. אז אמרו......... נעזוב את IVORY מה פתרון לבעייה שלי...?
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים יש לך 3.87GB שניתנים לשימוש.תבדוק בביוס אם ניתן לשנות את כמות הזיכרון שמוקצית לכרטיס המובנה (כנראה שהוא משתמש ב-128MB)128MB זו לא אבידה גדולה כשיש 4GB...
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים תלחץ על start ותקליד reלמעלה תופיע תכנית בשם resource monitorתיכנס ל-TAB זיכרון (memory)תבדוק כמה רשום תחת hardware reserved
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים מחבר יש לך 3.87GB שניתנים לשימוש.תבדוק בביוס אם ניתן לשנות את כמות הזיכרון שמוקצית לכרטיס המובנה (כנראה שהוא משתמש ב-128MB)128MB זו לא אבידה גדולה כשיש 4GB...צודק וזהמה שיש לי החל מ64 MB אין ליאפשרות לבטל.
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים אולי אין אופציה להקטין את כמות הזיכרון לכרטיס המובנהאבל תבדוק אולי כן יש אופציה לבטל את הכרטיס מסך הזה לגמרי
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים אולי אין אופציה להקטין את כמות הזיכרון לכרטיס המובנהאבל תבדוק אולי כן יש אופציה לבטל את הכרטיס מסך הזה לגמרי1GB שלם לכרטיס מובנה ?אתה מכיר כזה כרטיס (ועוד בלוח ישן שאין בו אפילו REMAPPING ?)
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים בהנחה שהלוח המדובר זה מה שמופיע בחתימה שלך, GA-H55M-S2H . חיפשתי קצת במנואל של הלוח, מצאתי את התמונה המצורפת. תשנה ב Init First Display לשנות ל PEG. -ב Onboard VGA - תוודא שזה על Enable If No Ext PEG אם כל זה לא עזר ועדיין כ.המסך המובנה "גונב" לך זכרון, לפחות תוכל לצמצם את הכמות שהוא לוקח בלשונית On-Chip Frame Buffer Size יש לך אופציה להוריד אותו ל32 MB, אמנם לא "הרווחת" פה יותר מדי, אבל בכל זאת. מקווה שעזרתי בהצלחה.
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים 1GB שלם לכרטיס מובנה ?אתה מכיר כזה כרטיס (ועוד בלוח ישן שאין בו אפילו REMAPPING ?)למה 1GB שלם?הוא אומר שהזיכרון שלו 4GB אבל בווינדוס מופיע 3.87GB החשבון שלי אומר שחסר 0.13GB שזה 128MB בדיוק הגודל של הכרטיס מסך.
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים וואלה אתה צודק ! אני מביט הייתי על 2.93 גיגההרץ אני צריח מהר לחליף משקפיים שלי.......... להתעלם מכל מה כתבתי בדיון.
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים מחבר תודה רבה לכולם!אבל ברגע שמחובר כרטיס חיצוני אז האפשרות On-Chip Frame Buffer Size מיטבטלת אבל אם מוציאים את הכרטיס ישנה את האשרות אבל היא לא נותנת לבטל את הכרטיס.עידכון:אולי מדובר בספק הכוח שמחזיק את המחשבמדובר בספק: FSP 400W
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.