עבור לתוכן

החלפת מעבד במחשב דורש פירמוט?

Featured Replies

פורסם

האם החלפת המעבד במחשב דורש פירמוט של ה WINDOWS?

או שלא חובה?

פורסם

לא. אין שום צורך, זה לא יתן כלום.

פורסם

אוקיי אז אני אקשה קצת כי היתי בטוח שכן

הלפת שילוש קרי מעבד לוח וזיכרון כן יצריך פירמוט או עדיין לא?

פורסם

רק בלוח אם צריכים וגם אז לא תמיד

פורסם

אם החלפת שילוש אז כן, תפרמט. אתה יכול לעבוד בלי אבל יהיו לך כל מיני באגים שונים ומשונים...

פורסם

החלפת מעבד- קודם כל מומלץ לבצע איפוס ביוס כדי שיהיה זיהוי מחדש והערכים הישנים לא ישמרו. אין שום דבר שצריך לעשות במערכת ההפעלה.

החלפת זיכרון- כנ"ל.

החלפת לוח- אין צורך לפרמט כלום. התקנת תיקון של מערכת ההפעלה לרוב תפתור את הבעיה. אם מדובר באותה ערכת שבבים אז יתכן שלא יהיה צורך.

פורסם

אני אנל את השרשור

אני מחליף מעבד זיכרון ולוח לערכת שבבים חדשה ומתקדמת הרבה יותר

כדאי לפרט או לא יהיה צורך?

פורסם

מה לא מובן במה שדניאל כתב? התקנת תיקון פותרת הכל ובNT גרסא ומעלה6 זה בכלל יעבוד אפילו בלי זה.

פורסם

זה תלוי במערכת ההפעלה.

על חלונות כבר ענו לך.

בהפצות הלינוקס הפופולריות לא צריך לעשות כלום. המערכת תזהה את החומרה החדשה ותעלה (בהנחה שיש גירסה שתומכת בחומרה החדשה)

תמיד שווה לבדוק עם LIVECD, זה טוב גם לבדיקות חומרה אחרי התקנה. לראות שהכל עולה ועובד.

פורסם

באותה מידה אפשר לומר שאם קונים משחק מחשב חדש אז נפרמט את המחשב.. :nixweiss:

אם הוא רוצה להפיח רוח חיים במערכת אז שיעשה, אבל הוא שאל אם זה נחוץ.. והתשובה היא לא, ממש ממש לא.

פורסם

KAKADU999, סליחה על הביטוי, אבל מאיפה את השטויות האלו? אתה לא במאת חייב להגיב אם אין לך משהו חשוב לכתוב.

פורסם

באותה מידה אפשר לומר שאם קונים משחק מחשב חדש אז נפרמט את המחשב.. :nixweiss:

אם הוא רוצה להפיח רוח חיים במערכת אז שיעשה, אבל הוא שאל אם זה נחוץ.. והתשובה היא לא, ממש ממש לא.

אני מניח שהדרך שתיבחר היא לעשות התקנת תיקון ואם לא הולך פרמוט להנות מכל העולמות (-: עידכונים בקרוב

פורסם

:facepalm:

התקנת תיקון, קיבלת תשובה. זה הכל. אין שום קשר לפורמט.

פורסם

ברוב פעמים לא צריך לעשות כלום.

מחליפים CPU וזהו.

אם במקרה לא עובד - צריך רק התקנה תיקון.

פורסם

החלפה של מעבד אינטל לAMD זו לא החלפת מעבד גרידא, אלא החלפת פלטפורמה שלמה. וזו כבר שאלה אחרת.

אם תיקח מערכת עם CI5 750 ותשים במקום CI7 860 או כל שינוי שקול שכולל החלפה של המעבד בלבד, די בהחלפה לבדה.

אגב גם כאשר מחלפים לוח לצ'יפסט אחר אבל מאותה משפחה (ומן הסתם עם אותו סוקט) לא בהכרח יש צורך בתיקון, נגיד 945P ל965P ולהיפך ברוב המקרים הסתדרו יופי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים