פורסם 2010 באפריל 1015 שנים כהנדסאי מחשבים וחובב יצא לי לתקן המון מחשבים בחיי הקצרים, אך בתקלה שנתקלתי בימים האחרונים עוד לא ראיתיהמחשב מדגם אינטל E5200 ולוח אינטל (1 ג'יגה ראם,7600GS )כאשר מדליקים את המחשב לא נשמע צפצוף אתחול אך כל המערכת עובדת בנוסף לכך המסך חשוך.אך כעבור 2 דקות המסך עובד והדבר הראשון שרואים זה את מסך הטעינה של הוינדוס(XPSP2)וכך המחשב מדלג בצורה מלאה ומתעלם מכל אפשרות להכנס לביוס.בנוסף יש פעמים שמדליקים את המחשב והוא נדלק כובה נדלק כובה נדלק כובה ולבסוף עובד באופן הנ"ל.פעולות שבצעתי לבדיקה אך ללא הועיל1.החלפת ספק2.החלפת זיכרונות3.בדיקת מתג המחשב4.בדיקת קצרים5.הוצאת הכרטיס מסך ועבודה על מובנה6.לחיצה על מקש הפעלת הביוס גם כאשר המסך כבוי 7.איפוס CMOS והוצאת הבטרייה לביוס8.ניתוק ההרד הדיסק,כונן הדי וי די וכל המאווררים.אני מיואש!! הכיצד המחשב מדלג על הגישה לביוס ומגיב רק בכניסה לוינדוס איזה הוא דריק מוזר זה ומה אפשר לעשות??תודה
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מחשב לא מדלג על כלום ! מה שיש זהשאין תצוגה על מסך עד שלב של אמצע טעינה.כל מה ניסיתה לא קשור.איך הולך וידאו במחשב ? יש כרטיס ויש גם מובנה ? ואיך חיבור של מסך מחובר למחשב ? (VGA או מה ?)
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מחבר יש כרטיס מסך "אונבורד" של הלוח אם ויש כרטיס מסך שהוצאתי 7600GS הכרטיס מסך החיצוני לא רואים כלום בשום מצבבפנימי רואים רק כאשר המערכת עולה
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים המסך שחור בהתחלה כי כנראה המסך שלך לא יכול לראות רזולוציות נמוכות כגון 640X480 או 800X600 שזה מוזר אבל כבר נתקלתי בזה אני בטוח שכדי להכנס לביוס,ניסית ללחוץ על המקש בטירוף ללא הפסקה וזה לא עזר :
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים אם זה לא מסך אתה מנסה לטעון ביוס החי חדש.איך אפשר ? במסמך הזה אינטל מסביר לך.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מחבר כשלוחצים על מתג ההפעלה של המחשב והוא נדלק כובה נדלק כובה זה גם קשור לבעיה בביוס?
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מה שIVAN ציין הכי מדוייק למצב שלך.הדיון מועבר לפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה.
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים שלוםיש לי לוח שנקנה מKSP מסוג אסוס עם בעיה דומההביוס פשוט דפוק.אם הלוח באחריות תחליף אותו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.