עבור לתוכן

רוצה ללכת לשירותים אבל אני גבולי מבחינת זמנים, עד כמה גבולי לדעתכם?

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים? אני עכשיו בעבודה ובא לי ללכת לשירותים. האופציה היחידה עבורי היא השירותים שבהמשך הקומה (הרצליה פיתוח).

לוקח לי בערך דקה וחצי, כך שאם באמת אתחיל ב 14:45 ולא יהיו הפסקות באמצע, אני אגמור ב-14:46 וחצי . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהשירותים? . יש לי ישיבה בשעה 14:50,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 37 שניות להגיע לחדר הישיבות. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת?

פורסם
:facepalm::screwy::kopfpatsch::bash::s07: :s05:
פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

אתם רואים מה זה עובדי היי-טק?!

לשירותים לא נותנים להם ללכת :'( :'(

פורסם

בשביל עבודה של 15000 שקל + בחודש ,אני מוכן לקשור לעצמי אתה ה*** למשך כל היום עד שאני מגיעה הביתה .

פורסם

אתה אומר את זה עכשיו...

בכל מקרה, לדעתי אין בעיה להספיק את זה.

פורסם

גם אם תאחר, אל תמהר.

שלא תקבל טחורים

ישיבה נעימה - תרתי משמע

פורסם

בקבוק ליטר וחצי ריק יעשה את העבודה

פורסם

רואים מה זה עובדי הייטק? במקום ללכת לשירותים בזמן הקצר שיש להם הם כותבים את זה בפורום.

תראד גאוני.

פורסם

באמת אידיוט.

כותב שאלה בפורום ומצפה שיענו לו תוך 3 דקות.

ד"א פעם באה תענה על הסטיקי כדי שנוכל לעזור לך בצורה הטובה ביותר. [פיפי\קקה? . סוג טישו? . ידית קטנה חצי מיכל ידית גדולה מיכל מלא? . אתה מהאלה שנועלים תדלת תמיד? . שתית בירה לפני? ]

פורסם

מה קורה חברים? אני עכשיו בעבודה ובא לי ללכת לשירותים. האופציה היחידה עבורי היא השירותים שבהמשך הקומה (הרצליה פיתוח).

לוקח לי בערך דקה וחצי, כך שאם באמת אתחיל ב 14:45 ולא יהיו הפסקות באמצע, אני אגמור ב-14:46 וחצי . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהשירותים? . יש לי ישיבה בשעה 14:50,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 37 שניות להגיע לחדר הישיבות. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

בשבילי זה ROFL השנה! :lol: :lol:

פורסם

ואני הייתי בטוח שזה הולך להיות עוף קפוא. :'( :'(

אני מאוכזב. :-\

פורסם

מה עוף קפוא אמר השנה? אפשר לעשות תחרות :silly:

פורסם

לא יודע מה איתך

אבל אצלי בעבודה מחלקים חיתולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים