עבור לתוכן

מה עדיף PS3 או WII ?

Featured Replies

פורסם

מה שאני מחפש זה קודם כל מבחינה כספית ומשהו שלא ישב לי בארון חודש אחרי שאני יקנה אותו

פורסם

מבחינה כספית ברור שה WII משתלם, ה WII עולה בסביבות 1100 ש"ח או 1300-1400 עם צ'יפ כשה PS3 עולה 1800

ההבדל הגדול הוא במשחקים, משחקים ל PS3 עולים בין 100-300 ש"ח למשחק ואין לו פריצה ככה שאתה תקוע עם משחקים מקוריים.

אם אתה גם ככה קונה רק משחקים מקוריים ואתה מוכן להתפשר על עוד קצת כסף הייתי הולך על PS3 בלי לחשוב פעמיים.

לי יש בבית גם WII וגם PS3, ה WII כבר שוכב הרבה זמן בארון וב PS3 אני לא מפסיק לשחק מכמה סיבות :

1. הקטע של ה WII עם השלט מחזיק חודש חודשיים ואח"כ נמאס, בכל זאת כמה אפשר לקפוץ כמו מפגר? מגיע שלב שאתה פשוט רוצה להיזרק מול הטלויזיה ובקושי להזיז את האצבעות.

2. גרפיקה, אני יודע שכולם אומרים שהמשחקיות זה מה שמשנה אבל בסוף היום אחרי שאתה ממסיים את זלדה וסופר מריו גלקסי אתה נשאר ב WII עם משחקים ברמה גרפית נמוכה ואילו ל PS3 יש עוד הרבה לאיפה להתפתח בשנים הקרובות והיא כבר מוציאה משחקים שנראים פשוט מעולה (God Of War3, Metal Gear Solid4, Uncharted2 ועוד)

3. Pro Evolution / Fifa. אם אתה מאלה שאוהבים לשחק עם החברה כדורגל אתה חייב PS3 או XBOX, על ה WII זאת פשוט לא אותה חוויה

אגב אם מה שמשנה לך זה השלט של ה WII אז ל PS3 יוצא בקרוב שלט דומה אבל שוב, לפי דעתי השלט הזה נמאס מהר מאוד

פורסם

אני חובב נינטנדו ואוהב לשחק בWII שלי גם היום

אבל במצב כרגע אני ממליץ לך יותר על הPS3

פשוט הWII ניראה כאילו 2010 זה השנה האחרונה שלו להיות רלוונטי בכלל

והחומרה שלו כבר היום מאוד מיושנת

לאומת זאת הPS3 ניראה כמכשיר שיסחוב עוד לפחות שנתיים אם לא יותר והוא משמש גם כסטרימר ונגן בלו רי מה שנותן לו עוד יתרון

ואל תבין לא נכון השנה יוצאים לWII כמה משחקים גדולים כמו מאריו גלקסי 2 \מטרואיד M \מונסטר אונטר 3 \וכניראה זלדה חדש

ועוד משחקים

אבל כרגע נינטנדו הכריזה כבר על היורש של הDS ובטח תעביר אליו ציוותי פיתוח משחקים

וסיכוי טוב מאוד ששנה הבא (2011) יכריזו על יורש לWII ורוב ציוותי הפיתוח צד ראשון שלה יעברו אליו

אני מעריך שחלקם יעברו כבר אחרי סיום הפרויקטים הגדולים לWII כמו גלקסי 2 וזלדה החדש -מה שאומר לפחות לערכתי שב2011 הWIII יקבל בעיקר משחקי זבל מוזלים וכל מיני אוספים כמו שבדרך כלל קורה בסופה של קונסולה

ומהצד השני סוני לא ניראת קרובה ליורש של הPS3 שזה אומר עוד תמיכה

בכל מקרה זאת דעתי ואני עוד מחובבי נינטנדו

בינתים אני שם כסף בצד ל"סופר DS" ו"סופר WII "

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לשניכם בכל מקרה אני כנראה ילך על הPS3 למרות שהוא יקר יותר הוא כנראה שווה את זה :)

פורסם

תבדוק לאיזה סגנון משחקים אתה יותר נמשך.

ולמה XBOX360 לא בחשבון גם...?

פורסם

טוב תודה לשניכם בכל מקרה אני כנראה ילך על הPS3 למרות שהוא יקר יותר הוא כנראה שווה את זה :)

הוא אולי יקר יותר אבל הוא "יותר בקופסה "

אבל כדי לך לחכות קצת כי סוני בטח תעשה באנדלים של הPS3 +הזיהוי תנוע שלה כי מיקרוסופט מתכננת לעשות את אותו הדבר ב360

בבהנדלים כאלו הרבה פעמים המחיר יותר זול מלקנות כל דבר בנפרד

פורסם

WII או PS3?

התשובה היא XBOX360

מחיר נמוך

חומרה טובה

כותרים מרשימים

דיסקים נורמאליים

שלט עוד יותר

פורסם

WII או PS3?

התשובה היא XBOX360

מחיר נמוך

חומרה טובה

כותרים מרשימים

דיסקים נורמאליים

שלט עוד יותר

מחיר נמוך? לא בהרבה... (אלא אם כן רמזת על משהו שלא מדברים עליו כאן :)

חומרה טובה? לא בטוח בכלל.

כותרים מרשימים? מה אתה מסתלבט? חוץ מHalo ו Gears אין כ"כ על מה לדבר.

דיסקים נורמלים - כאילו זה מעניין מישהו

שלט - עניין של טעם + ז'אנר.

לי אישית באמת השלט של הבוקס לFPS יותר נוח אבל לשאר השלט של הPS ממש נוח.

לפותח האשכול - תעשה השוואה רצינית בין הXBOX360 לPS3 ואז תחליט...

בסה"כ זה עניין של טעם והיו לי את שני הקונסולות (כרגע רק PS3)

הנה השוואה שנראה לי תעזור לך, יש כמה פרקים...

פורסם

מחיר נמוך ?

לא באמת -אין לו נגן בלו רי מובנה \המולטי המקוון בתשלום שנתי \וגרסת הארקיד הכביכול זולה לא כוללת ארד דיסק שגימר ירגיש צורך לקנות בעתיד

במחיר הגבוה שמיקרוסופט מוכרת ארד דיסקים ל360

חומרה טובה ? החומרה ב360 מאוד דומה לחומרה בPS3 מבחינת ביצועים

רוב השוני בפועל זה המעבדים אבל גם אז שניהם מבוססים על PPC רק ארכיטקטורה שונה

אבל כרטיסי מסך מאוד קרובים רק חברות אחרות ואותה כמות זיכרון רק חלוקה שונה

אם כבר לPS3 יש יתרון של ארד דיסק בכל גרסה מההשקה ובלו רי בכל גרסה מההשקה שיותר מקל על מפתחים

כותרים מרשימים ? -נכון אבל את זה יש גם לPS3 וגם למחשב

דיסקים נורמלים ? הPS3 תומך גם בDVD-DL כמו ב360 אז מה פה בדיוק היתרון ?

אם כבר לPS3 יתרון גדול שיש לו גם תמיכה בבלו רי

שלט ?-

אין יתרון ברור לשלט לPS3 שלט ניטען שזה יתרון וגם אפשר לחבר אותו חוטית ויש לו סוג מסוים של זיהוי תנוע

לאומת זאת לטעמי הכפתורים והאנלוגיות ב360 טובים יותר ובמיקום טוב יותר להרבה משחקים הבעיה שהD-PAD מסריח

בקיצור אין יתרון ברור וזה תלוי במשחק הספציפי

פורסם

חיכיתי שמישהו יוסיף את זה שהאקסבוקס נפרץ ואפשר להוריד ולצרוב משחקים בחינם, אבל זה פשוט לא הגיע...

תסתכל על הכתבה הזאת: http://www.tomsguide.com/us/xbox-360-ps3-wii,news-6314.html

פורסם

בלי שרות הLIVE כמה זה באמת חשוב ?

זה לא סתם שפרוצות שקבלו באן נימכרות בגרושים כמשומש

תיקח את המשחקים הכי טובים בקונסולה ותיראה כמה השרות רשת חשוב

אפילו במשחקי סינגל להרבה מהם יש DLC ותיקוני באגים

פורסם

אני מניח שרובכם מכירים את הסרטון של Metal Gear Solid4 שיורד על הדיסקים של האקס בוקס, האמת שזאת הייתה אחת מהסיבות שהעדפתי PS3,

אתה אומר שלאקס בוקס יש דיסקים נורמאליים, אתה יודע כמה מקום צריך בשביל God of War3?

משחקים כבר מזמן התחילו לעבור את ה 8.5 GB והם רק יגדלו עם הזמן. ל PS3 יש תמיכה בבלו ריי מה שאומר שבעוד שנה שנתיים אתה תחליף דיסקים באקס בוקס כמו לא יודע מה בעוד שב PS3 הכל יגיע על דיסק אחד.

לגבי המשחקים באמת תלוי מה מעדיפים לשחק, יש אנשים שמעדיפים לשחק שוטרים בקונסולה, להם באמת עדיף XBOX.

אני מעדיף לשחק משחקים שיוצאים למחשב על המחשב, הקונסולה בשבילי היא בעיקר בשביל משחקים יחודיים ושם ה PS3 לוקחת בגדול,

Halo3 + gear of war2 הם משחקים מעולים אבל שם בערך נגמרים המשחקים היחודיים ל XBOX. פעם עוד משחקים שהיו יוצאים לכל הקונסולות היו מקבלים ציונים טובים יותר על ה XBOX אבל כיום כל משחק שיוצא גם ל PS3 וגם ל XBOX מקבל אותו ציון על שתיהן.

לגבי חומרה אל תשכח שה XBOX יצאה שנה לפני ה PS3, מה שמגדיל את הסיכוי שהחיים שלה יהיו קצרים יותר.

עוד נקודה כמו שקרירין אמר לאקס בוקס יש גרסאות בלי HD מה שאומר שמפתחים מחוייבים לגרום למשחקים לעבוד ישירות מהדיסק דבר שמגביל מאוד את הפיתוח.

ולקרירין, בבקשה אל תגיד שה D-PAD של ה 360 מסריח, הוא לא מסריח הוא פשוט לא קיים. זאת נקודה אפורה שפשוט אי אפשר להשתמש בה, D-PAD כל כך גרוע לא ראיתי בחיים שלי.

פורסם

חיכיתי שמישהו יוסיף את זה שהאקסבוקס נפרץ ואפשר להוריד ולצרוב משחקים בחינם, אבל זה פשוט לא הגיע...

תסתכל על הכתבה הזאת: http://www.tomsguide.com/us/xbox-360-ps3-wii,news-6314.html

זה לא רלוונטי לפורום בכל מקרה, מדובר בעבירה בוטה על חוקי הפורום. נא לדבר לעניין בבקשה ובלי ענייני פריצות/צ'יפים. תודה.

פורסם

ולקרירין, בבקשה אל תגיד שה D-PAD של ה 360 מסריח, הוא לא מסריח הוא פשוט לא קיים. זאת נקודה אפורה שפשוט אי אפשר להשתמש בה, D-PAD כל כך גרוע לא ראיתי בחיים שלי.

:goodposting:

אולי תכננו את זה לקישוט ואז אמרו נו טוב זה שם אולי נחבר את זה לציפ שליטה

מה שמצחיק שיש כאלו שעושים לזה מודינג לאפוך את זה לנורמלי -אבל מפתחות משחקים כימאת לא משתמשות בזה גם ככה לדברים חשובים

כי הן מבינות את הסרחון

פורסם

בגלל שנכנסתם חזק לקטע של הקונטרולר, תמיד אפשר לקנות את הדבר הבא לPS3 !

http://www.dreamgear.net/media/catalog/product/cache/1/image/280x/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/D/G/DGPS3-1362-SHADOW-WIRELESS-.jpg

הקונטרולר shadow 6, ראיתי כמה ביקורות שמשבחות את השלט, הדבר היחיד שלא אהבתי אלו

הכפתורי L2 וR2 שאם הם היו בעיצוב דומה לזה של הבוקס היה יותר טוב.

אגב - שימו לב לD-PAD :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים