פורסם 2010 באפריל 415 שנים יש לך עותק ? - כבר טוב.תנסה:קליק ימני על קובץ, ב SECURITYEDITתוסיף לעצמך את כל הההרשאות כולל כל ה SPECIAL.
פורסם 2010 באפריל 515 שנים אם אתה יכול להעתיק את הקבצים תעתיק אותם למקום אחר ותנסה להפעיל ממחשב אחר עם מערכת הפעלה אחרת אם זה יעבוד תפרמט את המחשב הבעייתי ותשים windows חדש .איזה הודעת שגיאה הוא נותן לך כשאתה מנסה לפתוח את הקובץ ?
פורסם 2010 באפריל 615 שנים מחבר לא יודע למה? אבל עכשיו אי אפשר להעתיק עם וינדוס 7.. אבל אני יכול להעתיק עם האובונטו! נכנסתי להגדרות ואי אפשר לסמן את הספיישל ??? אני מגיעה למצב כזה כמו בתמונות. [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באפריל 615 שנים אתה על SYSTEM ! אתה צריך להוסיף את ההרשאות האלה ליוזר שלך. ואם אין אותך שם אז תוסיף, ועדיף שגם באותה הזדמנות חגיגית תוסיף את EVERYBODY. תעביר OWNERSHIP אליך. ואם אתה לא יודע איך עושים משהו אז תשאל.
פורסם 2010 באפריל 615 שנים תלחץ על DIN שזה היוזר שלך . ותראה איזה הרשאות יש לו על הקבצים ובמידת הצורך תחיל על היוזר שלך הרשאות על הקבצים האלה
פורסם 2010 באפריל 615 שנים מחבר הוא מסמן הכל ב V ומלבד זה גם איא פשר לסמן.. כאילו זה ברירת מחדל..מבין?
פורסם 2010 באפריל 915 שנים אוקיי -דבר ראשון - קח קובץ וצור עותק נוסף שלו (נוסף על זה שיצרת כבר) לניסויים.נסה למחוק בהרשאות שלו את ה UNKNOWN ACCOUNT כי כנראה שזה היוזר הישן שלך, והוא מחזיק ב OWNERSHIPאם היוזר שלך זה DIN, ואתה לא מצליח להשתלט על הקובץ, נסה להתנתק מDIN, ולעשות LOGIN בתור ה ADMINISTRATORתראה לי תדפיס מסך של הההרשאות בתור ADMIN אם זה לא עובד.תשים גם תדפיס מסך של ההרשאות המיוחדות (SPECIAL), ובמיוחד OWNERSHIP.
פורסם 2010 באפריל 915 שנים כבר כתבתי כאן - אבל אני לכתוב עוד פעם.לא מכיר סרוור של מיקרוסופט אבל בסרוורים של מערכות אחרותכל הקבצים מוצפנים ורק מי כתב אותם יכול לעבוד איתם וזה ככהבנוי ב FILE SYSTEM של סרוור.אתה צריך לשאול/לקבל עזרה ממי שבאמת מכיר סרוור של מיקרוסופטויש לו נסיון בזה.
פורסם 2010 באפריל 915 שנים ^^^ וזו הסיבה שכתבתי את זה: (והודעות באותו סגנון)לדעתי אתה צריך לעשות LOGON למערכת שהיתה מותקנת.
פורסם 2010 באפריל 915 שנים מחבר אוקיי -דבר ראשון - קח קובץ וצור עותק נוסף שלו (נוסף על זה שיצרת כבר) לניסויים.[glow=red,2,300]אוקי העתקתי קובץ. (בעזרת אובנוטו). יש לציין שאחרי שהתקנתי על הדיסק וינדוס 7.המערכת שאלה אותי האם לקחת בעלות לפני כל פתיחת תיקיה.[/glow]נסה למחוק בהרשאות שלו את ה UNKNOWN ACCOUNT כי כנראה שזה היוזר הישן שלך, והוא מחזיק ב OWNERSHIP[glow=red,2,300]לא מצאתי דבר כזה UNKNOWN ACCOUNT? (תמונה 1)[/glow]אם היוזר שלך זה DIN, ואתה לא מצליח להשתלט על הקובץ, נסה להתנתק מDIN, ולעשות LOGIN בתור ה ADMINISTRATOR[glow=red,2,300]כן היוזר שלי זה DIN. איך אני בדיוק מתחבר בתור ADMINISTRATOR בוינדוס 7? דרך מצב בטוח?[/glow]תראה לי תדפיס מסך של הההרשאות בתור ADMIN אם זה לא עובד.תשים גם תדפיס מסך של ההרשאות המיוחדות (SPECIAL), ובמיוחד OWNERSHIP.[glow=red,2,300]לא ממש הבנתי?[/glow][attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באפריל 915 שנים לשנות לADMIN> start >shutdown > log offולהיכנס עם הסיסמא שנתת כשהתקנת. (וכל זה במקרה שהיוזר שלך לא כבר חבר בקבוצה ADMINISTRATORS)וע"פ עצתו של IVAN זה לא רלוונטי. חפש מישהו שמבין בגרסת סרוור של מייקרוסופט...
פורסם 2010 באפריל 915 שנים מחבר וע"פ עצתו של IVAN זה לא רלוונטי. חפש מישהו שמבין בגרסת סרוור של מייקרוסופט... OK אני ינסה..אבל לא בחרתי סיסמה בהתקנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.