עבור לתוכן

שיחזור חומר שלא נקרא ולא ניתן להעתקה מדיסק קשיח לאחר מחיקה של המערכת...(תיקנתי)

Featured Replies

פורסם

לדעתי אתה צריך לעשות LOGON למערכת שהיתה מותקנת. אם זה סינית בשבילך תפתח את השאלה הזו בפורום WINDOWS.

• תגובות 44
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ניסית להחיל הרשאות על הקבצים ? לצרף את המחשב שלך לבעלות על קבצים ... האם הצפנת אותם?

ניסיתי..אבל הוא לא נותן אני מנסה ומסמן V ולאחר מכן זה לא נשמר...

זה סינית...!!

OK אני ינסה בפורום WINDOWS אבל שאלה קטנה? איך אני יעשה LOG ON שאין מערכת הפעלה על הדיסק?

פורסם

server ?

היה מופעל בו ABE בזמן התקנתה/או השתמשתה בו ?

אז זה כנראה הסיבה.

לא יודע איך לגשת לקבצים, אולי תוכל עם סרוור אחר ואולי לא.

מי שמבין בסרוורים של מיקרוסוםט אולי יהיה יודע.

מה זה ABE ?

http://www.microsoft.com/windowsserver2003/techinfo/overview/abe.mspx

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי.. :nixweiss:

זו מערכת הפעלה WINDOWS HOME SERVER גירסה מסורסת של SERVER 2003 ככה שלא נראה שהפוקציה הזו פועלת כברירת מחדל!

זה ככל הנראה מערך של 6 דיסקים.סוג של מערך RAID כלשהו! משהו שהמערכת בונה (אין לי מושג איזה).

דיסק אחד מחולק SYS\DATA ושאר הדיסקים האחרים מצטרפים למחיצת הDATA ככה שנוצר מחיצה של מערכת ומחיצת איחסון בנפח גדול.

את המידע מכל שאר הדיסיקם הצלחתי להעתיק בהצלחה והכל עובד ותקין.

אבל המידע שנשאר במחיצה של הDATA בדיסק הראשון אשר היה מחולק חציו למערכת אינו ניתן לקריאה..

מובן?

בנוסף חיברתי את הדיסק למערכת נוספת שגם מותקן אליה WINDOWS HOME SERVER והמידע אינו ניתן לקריאה...

HELP MY :'(

פורסם

לא כ"כ מובן. אין לך אפשרות להפעיל את הדיסק על המערכת המקורית ולשלוף משם את הקבצים?

פורסם
  • מחבר

כן.

התקנתי את המערכת על מחשב נוסף. הוספתי את הדיסק הבעייתי ואי אפשר להעתיק..

:nixweiss:

פורסם

על המערכת המקורית שבה נכתבו הנתונים?

פורסם
  • מחבר

מקורית?

מה הכונה?

כן התקנתי את המערכת ההפעלה מאותו דיסק התקנה.. אם לזה אתה מתכוון?

פורסם

המערכת המקורית שבה נכתבו הנתונים, אני לא מצליח לחשוב על הגדרה יותר ברורה מזה.

פורסם
  • מחבר

לילה טוב לכל חברי הפורום..

נתקלתי בבעיה מאד מוזרה וקשה ואני חייב את עזרתכם!....

יש ברשותי דיסק קשיח שמחולק לשתי מחיצות. על הדיסק היה מותקן מערכת הפעלה SERVER 2003 ועל החלק השני המון חומר חשווווב!

הפרטישן הראשון פורמט בעוד שבחלק השני נשמר החומר ללא פגע.

עכשיו הבעיה היא שהחומר ניתן לקריאה אבל לא להעתקה (כניראה בגלל ההגנה של המערכת הקודמת)

איך לעזאזל אני שולף אותו? יש ברשותי מספר מחשבים כך שאין לי בעיה לחבר ולהעתיק או של חוסר מקום!

נסיתי כמה תוכנות אבל לא ממש הצלחתי..

בדגש על היה!! :nixweiss:

רשמתי כבר עוד בהודעה בהתחלה שהמערכת נמחקה...

בנוסף חיברתי את הדיסק למערכת נוספת שגם מותקן אליה WINDOWS HOME SERVER והמידע אינו ניתן לקריאה...

פורסם

תנסה אחת מתוכנות לשיחזור קבצים, אולי יעזור?.

פורסם
  • מחבר

יש תוכנה שאתה ממליץ?

פורסם

אמרו לי שהתוכנה הזאת טובה:

[צונזר]

תבדוק מקסימום...

פורסם

Spitz, נרשמה לך אזהרה מפני שפרסמת תוכן לא חוקי. זו האזהרה הרביעית שלך ותועבר לטיפול אחראי הפורומים.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0

תוכן הודעות:

* הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, גזעני, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או בעלות כל תוכן אחר העובר על חוקי מדינת ישראל הן אסורות.

* Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת.

שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.

dan9- יש רשימת תוכנות מומלצות בסטיקי שבראש הפורום.

מעבר לזה- אולי תכתוב מחדש את הבעיה? נראה שכולם מסתבכים לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

תיקנתי ושיניתי את הכותרת!

זה בסדר?

השערה בעקבות ניסיון אישי:

ייתכן שאם תתקין WIN7 על המחיצה ההיא היא "תשתלט" על הקבצים. (אולי זה יעבוד גם לא מאותה מחיצה- פחות בטוח)

היא גם משתמשת בהרשאות מתקדמות, ואצלי היא "דרסה" הרשאות לקבצים שבעבר לא יכולתי למחוק.

אני ממליץ שתחכה לגיבוי למה שאמרתי ממישהו נוסף, כיוון שאינני בטוח, זה מבוסס על ניסיון מוצלח (בודד) אישי.

עכשיו נסיתי את מה שאתה אומר והתקנתי WIN7 ואכן ניתן העתקה של קבצים אבל אין רשות לקרוא אותם ???

למה?

מה עושים עכשיו אני ממש בבעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים