עבור לתוכן

מקבל מיילים באיחור רב מאז שנשלחו אליי...

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי חשבון אימייל בוואלה.ולא יודע למה אבל כל מי ששולח לי מייל,הוא מתקבל אצלי לאחר זמן רב.

אני מדבר על זמן של חצי יום,ולפעמים אפילו יום שלם ויותר...

מה יכולה להיות הסיבה? ואודה אם תעזרו לי...

פורסם

איך אתה מצפה שאנחנו נעשה trouble shooting ל mail relay של וואלה?

תפנה לתמיכה שלהם ותבדוק אם יש להם בעיה.

פורסם
  • מחבר

תוסיף עוד מילה באנגלית ,ואני יבין את כל מה שאמרת...

פורסם

במקום לרשום תגובות מתחכמות תסביר מה לא היה מובן לך.

פורסם
  • מחבר

תראה אני לא יודע איך לפנות לתמיכה שלהם,לא ראיתי טלפון או משהו

פשוט קרו לי כבר כמה פעמים שאומרים לי ששלחו לי את המייל,אבל הוא לא נשלח,ורק אחרי יום,אני רואה אותו.

יש מצב שיש משהו בהגדרות של התיבת מייל שלי שחוסם את המיילים ,או מסנן,או בודק את המיילים לפני שהם נכנסים לתיבה וזה פשוט לוקח לו הרבה זמן?

פורסם

גם אני שמתי לב לזה לפני כמה שנים ועברתי למייל של חברה אחרת..

פורסם

למיטב ידיעתי אין שום הגדרות בצד המשתמש של שירותי דואר רשת כמו ואללה שיכולה לגרום לעיקוב בקבלת דברי דואר.

אם יש לך בעיה בדואר ואללה היחידים שיוכלו לעזור לך הם ואללה.

מאוד יכול להיות שיש להם בעיה או הגדרה מכוונת מראש בצד השרת שגורמת לעיכובים הללו.

הפתרון הוא לפנות אליהם ולהיעזר בסבלנות או לעבור לשירות דואר אחר (אישית אני ממליץ כמובן על Gmail).

פורסם
  • מחבר

טוב שלחתי להם הודעה ב"עזרה",נראה מה הם יגידו..

בינתיים עשיתי חשבון חדש בהוטמייל.

פורסם

זה מה שבחרת?

לדעתי עדיף GMAIL.

פורסם

באופן אישי אני לא ממש מבין למה לקוח ביתי משתמש בתיבת דואר חינמית של ספק האינטרנט.

מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון?

פורסם

- פותח הדיון השתמש בתיבה של ואללה, אף אחד לא הזכיר כאן תיבה של ספקית אינטרנט..

- מטעמים היסטוריים, לפני שהיו שירותי דואר חינמיים ב WWW לא היו הרבה אופציות אחרות, ספקיות סיפקו את התיבות בחינם

והמשתמשים התרגלו, עד היום משתמשים חדשים ולא מנוסים עושים שימוש בתיבה של הספקית כי הם לא יודעים שיש אלטרנטיבות.

ומקבלים תמיכה טלפונית בהגדרה ושימוש ראשוני בתיבת הדואר של הספק, מה שמאוד נוח להם.

פורסם
תמיכה טלפונית בהגדרה ושימוש ראשוני בתיבת הדואר של הספק

:xyxthumbs:

עם זה אני יכול לחיות.

פורסם

מאז ומעולם מיילים שנשלחו לדואר בוואלה התקבלו באיחור משמעותי, לפעמים בעיכוב של מספר ימים. זה קרה לי לפני שנים וזה ממשיך לקרות גם היום. (לא בתיבה שלי חס וחלילה אלא לאנשים אחרים בוואלה שאני שולח להם מיילים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים