עבור לתוכן

איך אפשר למקם חתימה מקובץ תמונה בקובץ PDF?

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי חוזרה בפורמט PDF שאני צריך לחתום עליו. יש לי חתימה בתמונה, איך אני עושה את זה ?

תודה

פורסם

האם חשבת להדפיס ולחתום עליו?

אם כן, תוכל פשוט לשמור את הקובץ כתמונה ולהדביק את החתימה שלך איפה שצריך(או לחילופין לשנות את הקובץ לקובץ WORD ואז להדביק את התמונה).

פורסם
  • מחבר

אם הייתי מדפיס אותו אז אין שום בעיהף חוזה דיגיטלי אני צריך לצרף חתימה ולשלוח את החוזה חזרה במייל

פורסם

מה הבעיה עם COPY PASTE ? אין פתרון אחר פשוט תדביק איפה שצריך

פורסם

אז אם כך הייתי מעדיף להמיר לוורד ולהדביק ואם יש צורך להמיר בחזרה ל PDF

פורסם
  • מחבר

פתרון פשוט , להמיר לקבצי JPEG להעביר לפוטושופ, להדביק את החתימה ולשמור, אחרי זה לפתוח את האקרובט ולעשות קובץ PDF חדש מכל קבצי ה JPEG, מסתבר שזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע

תודה

פורסם

קראתי על האתר הזה לא מזמן אבל לא ניסיתי בעצמי עדיין - http://www.pdffiller.com/

עריכה: לא משנה, עדיין אין שם העלאת תמונות, אבל אפשר לחתום שם בפונט "כתב יד" באנגלית...

בכל מקרה, מה שאני תמיד עושה זה הפתרון פוטושופ שהוצע כאן מעלי (אפשר לשמור PDF ישירות מפוטושופ אגב)

פורסם
  • מחבר

אפשר יודע הבעיה שזה שומר רק את העמוד הנוכחי כקובץ PDF ולא את כל העמודים שזה 14 עמודים , ובאקרובט יש אפשרות למזג תמונות וליצור קובץ PDF מכולם

פורסם

תוריד את PDF-XChange Viewer בתוכנה יש אפשרות להחתים מסמכי PDF (לדוגמה בכיתוב [DRAFT] לטיוטות וכו'. מעבר לחותמות הקבועות ניתן ליצור חותמת מתמונה. צור חותמת מקובץ התמונה שמכיל את החתימה שלך (כמובן עדיף לחתוך אותו כך שיכיל בדיוק את החתימה - אם יש לך אותה על רקע שקוף, מה טוב) ופשוט תחתים את ה-PDF במקום המתאים. אחרי ההחתמה תוכל לשנות את גודל החתימה ולהזיז אותה כדי למקמה כנדרש. בסיום פשוט שמור את הקובץ או תדפיס אותו כ-PDF חדש.

מצורף צילום מסך שמראה את מיקומו של אייקון החתימה (לחיצה על החץ הפונה כלפי מטה בצד ימין תכניס אותך לתפריט החתימות שמאפשר בין היתר ליצור חתימה).

וכהערת אגב, לדעתי זה אחד ממציגי ה-PDF היעילים ביותר שיש (גם בגרסת החינם מכיל לא מעט תכונות).

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים