פורסם 2010 במרץ 1915 שנים יש לי מערכת הפעלה win 7לאחרונה קיבלתי הודעה מהמערכת :יש בעיה עם הדיסק ושיש חריגה במערכת s.m.a.r.t.בדקתי עם תוכנה שבודקת את ה-s.m.a.r.t והיא כתבה שבאחד האופציות של Reallocated Sectors Count יש חריגה.המחשב הוא של gigabyte והיבואן הוא מור לוי ...האם יש לי סיבה להחליף את הדיסק (הוא אצלי כשנה וחצי) והאם הוא יחליף אותו כי נראה לי שזו תקלה שאי אפשר לתקן...
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים חבל שלא צירפת תמונה של ה- SMART.ראשית, תגבה את כל המידע החשוב לך (אם עוד לא עשית את זה).שנית, אם המחשב עדיין באחראיות, תפנה למור לוי. גם אם לא, האחראיות על הדיסק אמורה להיות 3 שנים.אם אני לא טועה, דיסקים וזכרונות מור לוי מתקין בארץ, הניידים של gigabyte לא מגיעים כמוצר מוגמר.
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים מחבר לגבות אני אגבההשאלה האם זו סיבה להחלפת הכונן..כי כשהתקשרתי לשם הבן אדם לא כל כך הבין על מה אני מדבר ואמר לי לבוא למעבדה והוא יבדוק..שזה לא משמח אותי אם הוא לא יודע מה זה smartאני אצרף כשאני יהיה מול המחשב...
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים תריץ תוכנת בדיקה של יצרן הדיסק (עדיף אחרי הגיבוי) ותקבל הוכחה (אם נתוני ה- SMART באמת ירודים).
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים מחבר הינה בתוצאה של אחד התוכנותוהרצתי בדיקה וזה כן מצא בעיות..השאלה שלי היא האם היבואן כן מתיחס לבעיות ב smart כבעיות שיש צורך להחליף.או שמבחינתו עד שאין קריסה הוא לא מחליף?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים רק חבל שהתוכנה לא מראה RAW DATA, כמו HD TUNE למשל, כי יש פה נתונים מנוגדים ???אתה חווה תקיעות, BSOD? ניסית להריץ CHKDSK?
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים מחבר כן CHKDSK לא מראה בעיה הכל נקי.תגדיר תקיעות ,אין בעיה שנראה לעין ,אולי בעיות איטיות,אבל לא בדקתי בצורה מיוחדת.ואני נמנה מלעשות בדיקות מאמץ כרגע כמו דוגמה HD TUNE במיוחד כשמערכת ההפעלה עדיין מותקנת על הדיסק.אני לא מחפש לפתור את הבעיה אני רוצה לדעת האם יבואן צריך להחליף לי את הכונן?
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים לא התקוונתי לבדיקת מאמץ, בשום פנים ואופן לא!כשפותחים HD TUNE עוברים ללשונית HEALTH, ורואים SMART כולל RAW DATA.0. תעשה גיבוי1. תוריד גרסת CD-ROM של התוכנה2. תצרוב אותה3. תעלה מה- CD הצרוב ותריץ בדיקה.
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים מחבר טוב אני מעלה את האבחנות של hd tuneיש איזשהם הצעות...ותשובה לשאלה ששאלתי קודם.הבדיקה במצב דוס נעשת על יד haris boot cd ששם יש תוכנת בדיקה של סמסונג ומצא לא מעט שגיאות[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים חבלזאין תקן לסמארט. כל יצרן לכל מודל קובע מה הוא רוצה,מה לבדוק מה לא טובומתי לא טוב. להביט במספרים של סמארט לא אומר לנו כלום. רק תוצאהאומרת ו FAILED זה בטח לא טוב !ואם יצרן של קונן אומר שהוא לא בסדר - אז הוא לא בסדר.בשביל זה יש אחריות.
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים עזוב HIREN, זה דיסק דגם חדש יחסית.תוריד את הגרסה העדכנית המתאימה ל- CDROM http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/downloads/support_in_es.htmlותריץ DRIVE DIAGNOSTIC ותקבל אבחנה מוסמכת - "חי" או "מת".אני רק יכול להגיד שהוא נפל/הוכה וקיבל זעזוע ראש.
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים מחבר כשאני מגיע ליצרן עם הכונן והוא מן הסתם ריק.מה להראות לו את הסריקה או להתלונן שהכונן לא מתפקד טוב ,נגיד קורס או נתקע לפעמים?
פורסם 2010 במרץ 2015 שנים מחבר אני מקפיץ..כי אני הולך בימים הקרובים ליבואן ולא יודע מה בדיוק להגיד לו כדי שיחליף לי...
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים אתה לא זוכר איזה שגיאות הבדיקה שהרצת עם הHIREN נתנה לך? אם היה מוזכר שם משהו על סקטורים פגומים פשוט תגיד את זה ליבואן ויחליפולך בלי בעיות.
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים מחבר לא היתה בעיה של סקטורים פגומים למרות שלא הרצתי בדיקה מלאה..אבל היו בעיות של העברת בלוקים בזיכרון הקשיח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.