עבור לתוכן

מה לקנות MW2 או BBC2?

Featured Replies

פורסם

BFBC2

מבחינת תקלות- מניסיוני ב-MW2 היו הרבה יותר תקלות ובעיות. הסינגל אולי היה קצת יותר טוב, אבל לא בצורה משמעותית. המולטי פשוט נמאס אחרי זמן קצר, הוא דיי חוזר על עצמו ודיי מהר היה נמאס לי מהמשחק ומכרתי אותו.

המולטי של BC2 הרבה יותר מהנה, המילה 'קבוצה' לפחות קיימת כאן. המפות מדהימות והמשחקיות מטורפת. אני מצביע BFBC2 ללא שום מחשבה/ספק.

נ.ב. אני באמת שלא מבין את ההשוואה, שניהם FPS אבל בפועל שונים לגמריי. מסיבה נוספת- אין טעם להשוות כי BFBC2 פשוט הרבה יותר טוב מ-MW2.. אז אולי היו צריכים להשוות את BC2 למשחק אחר כי MW2 זה סתם זבל.

פורסם

גם מי שמעוניין לשחק במשחקיות קלה [ גם מבחינת תזוזה ורובים ] שילך ל- MW2 .

פורסם

גם מי שמעוניין לשחק במשחקיות קלה [ גם מבחינת תזוזה ורובים ] שילך ל- MW2 .

משחקיות קלה ? בMW2 בהרבה יותר קשה לשחק בBBC2 מבחינת רמה וטקטיקה.

בBBC2 התזוזה כבדה.. אין הליכה לצדדים,שזה דופק את המוח ברמה.ופאקקק השרתים לא מתחברים לי מאז הBETA..

פורסם

ממש לא נכון - BBC2 הרבה יותר קשה - בגלל התזוזה, ויריה ברובים ,מאוד טקטי, והכי חשוב בעל מטרה.

ניתוקים יש רק לקראת ערב אבל היום דווקא די חלק. [למרות שלא כתבתי על תקלות ,אלא רק על המשחקיות]

פורסם

גם אני מצטרף לאותה הדילמה של פותח הת'רד, עד כה נורא נהנתי מCOD4 MW שרכשתי מזמן, ועד עכשיו נחמד לשחק בו רק שנמאס למדי מהמפות והאווירה הכללית אחרי כל השנים האלו... BC2 (לפחות בסינגל) אכן משחק יפה אבל השליטה וההרגשה הכללית של הנשקים והתזוזה פשוט לא משתווה לCOD מבחינתי... הכול מרגיש לי נורא SKETCHY בBFBC לעומת MW...

בכל אופן - מישהו יכול לשפוך קצת אור על המחירים של המשחקים כעת?

פורסם

בBBC2 התזוזה כבדה.. אין הליכה לצדדים,שזה דופק את המוח ברמה.

אין הליכה לצדדים ?? (strafe). בטח שיש, אין כזה דבר fps בלי strafe :nixweiss: . נתק את הגיימפאד\ג'ויסטיק הוא כנראה מפריע..

בכל אופן, שיחקתי בשני המשחקים. לדעתי אין מה להשוות פה, BFBC2 לוקח בקלות (לפחות במולטי)

פורסם

-לא יודע איך BC2,אבל MW2 זה המשחק הראשון במולטי שאני ממש נהנה ממנו(חוץ מאולי TF2 שגם היה נחמד למדי,אבל לא התחברתי אליו באותה רמה) מה שכן עבודת צוות של ממש אני לא בדיוק רואה פה,לא בטוח אם האשמה במשחק או בשחקנים,כך או כך המשחק מאפשר להסתדר בסה"כ גם בלי יותר מדי עבודת צוות.

-נייק יא מפקיר איך עזבת את MW2?! עכשיו אין לי עם מי לצעוק GET TO THE CHOPPA!!!!

-נדמה שמתפתחת יריבות רצינית בין המשחקים,כזו שלא ראיתי מאז ימי CS/UT99 העליזים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים