פורסם 2010 באפריל 2615 שנים היי !!שרת נחמדאשמח אם תוסיף אותי לרשימת השחקניםBC2: mystziek HWZone: myst
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים מחבר אין טעם. כפי שציינתי עוד מלפני מס' עמודים - השרת נסגר ב 1.5הסיבה היא הכשלים הטכניים החוזרים של E.A/DICE ושל החברה המארחת את השרת, הבאים לידי ביטוי בקריסות פתאומיות ולאגים. אין טעם להמשיך ולשלם להם על שירות שלא עושה את העבודה כמו שצריך.השרת (אולי) יחזור לאוויר לכש DICE/E.A יחליטו לגבות כסף בעבור שירות שמתפקד.הפוסט הראשון בת'ראד עודכן.
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים לא כל כך ברור לי למה השרת הולך להיסגר.סה"כ השרת כמעט תמיד מלא, ולפעמים הוא נופל, אבל לפחות מניסיוני זה לא קורה הרבה.נראה לי חבל שיסגר.
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים מחבר התרחשה קריסה נוספת (נראה שגם הסרבר של גיימר מושפע). תגובת Hypernia בנושא - Hi Guys, EA/DICE have been experiencing ongoing issues with their backend systems. Currently we do not have an ETA as to when it will be resolved, however we will post an update as soon as we hear anything. Thank you for your patience and understanding. Support Team Hypernia Hosting Corp. www.Hypernia.com
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים משום מה נראה לי שההסבר (יותר כמו תירוץ) לא מספק אותך שגיא , נכון?אומנם הגיוני שהבעיות נובעות מEA/DICE אבל היפרניה הייתה יכולה לפעול בצורה כזאת או אחרת כדי ללכת לקראת אלה שמשלמים עבור השרתים.בשורה התחתונה , יהיה נורא עצוב שהשרת ימות (גם אם זה יהיה זמני למרות שמה שזמני הוא בדר"כ קבוע) - כנראה שנצרך לחפש שרתים טובים באירופה או שרת ישראלי עם חוקים נוקשים יותר...
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים מחבר זה תירוץ שרץ כבר לפחות 15 פעם מאז שהתחלתי את החוזה איתם, כל פעם בוורסיה קצת שונה. האבסורד כרגע הוא שהשרתים של HW וגיימר ONLINE, פשוט לא ניתן מסיבה כלשהי להתחבר אליהם.
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאsuper massive epic failאני מתחיל ממש לא לאהוב את EA\DICE\HYPERNIA
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים שגיא זה MASTERYODA91 תגיד לאיפה לעזעזל נעלמתם כולם אם תוכל לתת לי את הפרטים לתוכנת דיבור והשרת שבו את יושבים יהיה מאוד נחמד
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים שגיא זה MASTERYODA91 תגיד לאיפה לעזעזל נעלמתם כולם אם תוכל לתת לי את הפרטים לתוכנת דיבור והשרת שבו את יושבים יהיה מאוד נחמדלא קשה , לחץ כאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454146.0גם ככה יש לך עד יום שבת לשחק בשרת....
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים שגיא זה MASTERYODA91 תגיד לאיפה לעזעזל נעלמתם כולם אם תוכל לתת לי את הפרטים לתוכנת דיבור והשרת שבו את יושבים יהיה מאוד נחמד חחח לא ניחשנו לפי הניק :lol:
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים that finger ? חולה עליך טרומפל :-* יש סיבה שעברנו לשם כשהמוהק עדיין און ליין? לא ממש, סתם אמרתי גם ככה המוהק עוד מעט יסגר אז עדיף כבר להתחיל להתנחל במקום אחר
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים הכל בגללך!!הרסת לי את החיים!!!!7!!!!11!!!!!!!אחדעאחדאחדעשרה111!!!!האמת, תכנה חביבה ביותר חבל רק שהשרת לא בארץ אבל חפיף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.