פורסם 2002 במרץ 123 שנים בעקבות הנפילה הזמנית של מורפיוס ובעקבות התגובות הנלהבות בפורום הזה לקאזה החלטתי להוריד את התוכנהלמעשה היא ממש כמו מורפיוס אבל יש לי בעיה אחתבאפשרויות הנוספות באודיו האיכות המקסימלית שאני יכול לבחור לשיר היא 128 kbאני מוריד שירים לפחות ב192kbעזרה דחופה!!!! :-/
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מחבר בחיים לא תמצא במורפיוס\קזה שירים באיכות גבוהה יותר מ-128kB/s... קודם כל אני לא רוצה להעליב אבל במורפיוס לפחות אפשר אני אישית עשיתי את זה עכשיו אם אולי לא הבנתי אותך או משהו כזה תסביר את המשפט הזה :
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מחבר נשבע לך שמצאתיאני לא מוריד פחות מזהאז אני מבין שאין פתרון לבעיה שלי :-/
פורסם 2002 במרץ 123 שנים ומה הבעיה הגדולה להתקין גם את WINMX ואת IMESH ? אני בטוח שבעבודה במקביל עם כמה תוכנות הסיכויים שלך למצוא את מה שאתה רוצה, גבוהים יותר..
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מחבר שתיהם בדקתי שתיהם לא שוות את זהאיימש במיוחד, התוכנה הכי מגעילה שראיתי בחיים שליבכל אופן אני עובד עם האודיו גאלקסי ששם יש איכויות גבוהות ועם מורפיסוש גם בו יש אפשרות לחיפושים כאלה אבל המורפיוס לא עובד בזמן האחרון בגלל שידרוגים ועל הקאזה שמעתי דברים טוביםכנראה שזה לא תוכנה כזאת שווה
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מה הבעיה? פשוט תלחץ לחפש את השיר שאתה רוצה וזה יביא לך כל מיני סוגי גדלים של kb אפילו באיכות של STEREO (נראה לי ש..1232)
פורסם 2002 במרץ 123 שנים הם עשו את זה בכוונה... אני לא זוכר איך, אבל יש איזה TWEAK לרג'יסטרי שמבטל את זה.
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מחבר מה הבעיה? פשוט תלחץ לחפש את השיר שאתה רוצה וזה יביא לך כל מיני סוגי גדלים של kb אפילו באיכות של STEREO (נראה לי ש..1232) ממש לא, הוא מחפש לי עד 128 הם עשו את זה בכוונה... אני לא זוכר איך, אבל יש איזה TWEAK לרג'יסטרי שמבטל את זה. אם תעלה עליו זה יהיה נחמד
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מה הבעיה? פשוט תלחץ לחפש את השיר שאתה רוצה וזה יביא לך כל מיני סוגי גדלים של kb אפילו באיכות של STEREO (נראה לי ש..1232) ממש לא, הוא מחפש לי עד 128אתה טועה... אבל האמת היא ש192 kb זה יחסית נדיר...
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מחבר אתה טועה... אבל האמת היא ש192 kb זה יחסית נדיר... ממש ממש לא!!!! :nono: :nono: :nono: יש לי משהו כמו קרוב ל300 שירים וכולם על 192 וחלקם ישנים ואפילו ישנים מאד אז 192 זה לא כזה נדיר כמו שאתה חושב ואני מבין PriX שעוד לא נזכרת בtweak :-[ מישהו אחר אולי יודע איך פותרים את הבעיה ??? ??? ???
פורסם 2002 במרץ 223 שנים אני מניח שהוא התכוון "נדיר למצוא בקזה\מורפיוס".... מה שכנראה נכון, כי אני מעולם לא מצאתי כאלה..
פורסם 2002 במרץ 223 שנים אני מניח שהוא התכוון "נדיר למצוא בקזה\מורפיוס".... מה שכנראה נכון, כי אני מעולם לא מצאתי כאלה.. My point exactly
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.