עבור לתוכן

חנויות חומרה/מחשבים מומלצות

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות בעתיד חלקים למחשב, וארצה את דעתכם לגבי חנויות, כך שאעשה קניה נבונה.

מה שאני אבקש שתמליצו על חנויות עם שם טוב, וגם בהן הייתם צריכים לממש אחריות למוצר שקניתם, ולא נתקלתם בבעיות.

תוכלו לציין איזה מוצר, כמה זמן כל התהליך לקח, איך היה השירות וכו.

תודה

פורסם

החנויות שזכורות לי לטובה הן TMS וFOXPC, אלא שהראשונה עברה הרבה צרות לאחרונה והאחרונה בכלל נסגרה - כך שהמלצה חיובית אין לי. מצד שני, המלצה שלילית יש גם יש - תתרחק מפנדה. לא מכבדים את האחריות שהם כביכול נותנים.

פורסם
  • מחבר

מה קרה עם החנויות הללו? התמזגו לאתר אחד ולאחר זמן לא רב אתר TMS חזר ו FoxPC נסגר?

האם TMS כיום אמינה?

בקשר לפנדה, אני אישית מממש כרגע אחריות לעכבר, כאשר יחזור אגיב וארשום איך זה היה וכמה זמן לקח.

אנא ציין את הנסיון שלך עם אותה חנות שאתה מזכיר.

בכל מקרה אני אשמח לתגובות נוספות.

פורסם

קנה מרשתות .

הסיכוי שהם יסגרו בניגוד לחנות פרטית קטן בהרבה .

המחירים יותר זולים אבל היחס בחלקם טעון שיפור רציני.

ולי אישית לא היתה בהם במימוש אחריות שיש קבלה והכול מסודר.

פורסם
  • מחבר

מתחושה אישית, אני לא ממהר לקנות ציוד מחשבי מרשתות גדולות.

נכון, הסיכוי שרשת גדולה תיסגר הוא קטן ביחס לחנות 'קטנה' (אך גם עם רשת לך תדע), אבל נדמה לי שעדיף לקנות מחנויות מומלצות, המתמחות ועוסקות באותו התחום, מאשר רשת גדולה בה יש כל כך הרבה מוצרים. מה גם שאני לא זוכר רשת גדולה בה יש כרטיסי מסך ודברים כאלה.

ככה התחושה שלי. ברשתות גדולות אקנה ציוד למטבח, ריהוט, וכו. לא ציוד מחשבי.

אנא התייחסו פה רק לחנויות חומרה העוסקות בתחום.

----------

מיד כשהזכרת את המילה רשת, חשבתי על רשתות כמו אופיס דיפו ועוד, לכן הגבתי על הנושא.

כשאני מדבר על חנויות חומרה, חלקן קיימות כחנות אחת, חלקן כסניפים ברחבי הארץ.

בכל מקרה, אם אני קונה מחנות שיש לה סניפים נוספים או אם לא, לא מעניין אותי, כל עוד שהחנות מומלצת מנסיון של אחרים, לפי מה שרשמתי בתחילת הדיון.

עכשיו שהזכרת את הענין, אולי כדאי למגיבים לציין באיזה סניף, אם קיים, היה להם חוויה מוצלחת. אני מניח שסניף מסוים של חנות, יכול להציע שירות אחר מאשר סניף שונה.

פורסם

מה?? לא הבנתי מה שאמרת

מה קשור מה שאמרת לרשת כמו KSP?

פורסם

תוסיף גם אלו וסגרת את הרשימה:

www.pandas.co.il

www.tms.co.il

אני מוחה על הוספתה של פנדה לרשימה הזו.

פורסם
  • מחבר

כל אחד ודעתו וזה בסדר גמור.

בנוגע לתגובות בדף הקודם של YOSEPH ושל ALEX;

אנשים, אנא, בנוסף להצגת החנות/אתר, ציינו את חוויתכם, בעיקר חווית מימוש האחריות, האם היו בעיות, או שלא היו בעיות, משך הזמן שכל הענין לקח וכו. או קישור לדיון אחר שרלוונטי לחנות מסויומת, כפי ש vic07 עשה בתחילת הדיון.

בנוסף אשמח שיוסיפו לרשימה חנויות ללא אתרים, כל עוד יש להם שם טוב ויש לכם נסיון טוב איתם, ושוב רשמו את אותו נסיון.

פורסם

לחנויות ללא אתרים הייתי מציע לא להתקרב בכלל. אמנם יש אולי יוצאים מן הכלל, אבל לרוב מדובר בחנויות קטנות, בעלות מבחר מצומצם מאוד, מחירים גבוהים, מקצועיות שנויה במחלוקת ואורך חיים קצר (רלוונטי לעניין האחריות)...

פורסם

זיגזג ללא ספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים