פורסם 2010 במרץ 215 שנים האם המשקאות שמוזגים לכוסות מהגלונים שמוכרים במסעדות מזון מהיר הם באותו טעם כמו בבקבוקים סגורים או שמדובר במהילה גדולה יותר של מים? אמרו לי שבגלונים יש פחות מים בשביל להפחית במשקל (בשביל ההובלה בלבד) וכשמוזגים לכוס מערבבים את זה עם מים אבל בסוף יוצא אותה כמות כמו שעושים במפעל, כלומר אחוז המים לא משתנה
פורסם 2010 במרץ 215 שנים השתיה עצמה בסדר מבחינת ריכוז התרכיז/מים. הבעיה היא שדוחפים 4 טון קרח לכל כוס גם בחורף
פורסם 2010 במרץ 215 שנים בגלל זה תמיד מבקשים שיביאו לך בלי קרח.כאילו לא מספיק שהם גובים ממך 10 ש"ח (לפחות) בשביל כוס קולה מסכנה...
פורסם 2010 במרץ 215 שנים רק אני אוהב את הכוס קולה שלי מפוצצת בקרח? אני אוהב את הקולה שלי כשהיא עצמה קרח. זאת אומרת להקפיא את הבקבוק ואז להפשיר אותו חלקית כדי שיהיה אפשר לשתות אבל שעוד ישארו גושי קרח.
פורסם 2010 במרץ 215 שנים תמונה של המערכת לסינון המים לפני ההגזהhttp://www.maim.co.il/emall/content.asp?cc=65127
פורסם 2010 במרץ 215 שנים איך אפשר לשתות קולה אחרי שהיא קופאת?!?!?!?!כל החומרים שבתוכה מתפרקים(חומצות, חומרי מאכל, מים) ואחרי שהיא מותכת חזרה למצב נוזלי היא מרגישה פשוט לא מעורבבת. לפעמים אני שם קולה במקפיא כדי שתתקרר מהר, אבל אם אני משאיר טיפה יותר מדי זמן והקולה מתחילה לקפוא אז אני נותן את הבקבוק לאבא שלי ומעדיף לשתות קולה חמה.אני גם שונא קולה עם קרח, זה גם מבזבז מקום בכוס וגם מדלל את הקולה. תמיד כשאני הולך למסעדה ואני מזמין קולה אז מביאים לי בקבוק זכוכית וכוס עם קרח ולפעמים גם לימון, בכוס אני לא נוגע, אני שותה ישר מהבקבוק, אבל אם יש לימון אז אני מנסה לדחוף אותו לבקבוק, זה קצת קשה אבל שווה את המאמץ.מקווה שנהנתם מסיפורי הקולה שלי.
פורסם 2010 במרץ 215 שנים אם אתה מקבל בארצות הברית כוס קולה ענקית, עדיף לך שימזגו את הקולה על קרח אחרת תשתה בסוף קולה חמה.
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר מערבבים תרכיז וסודה נו...ובסוף זה אותו דבר כמו שעושים במפעל או שההרכב שונה? השתיה עצמה בסדר מבחינת ריכוז התרכיז/מים. לא הבנתי מה זה בסדר. איך זה עונה לשאלה שלי? ובבקשה לא להפוך את הת'רד להעדפות אישיות של שתיה. לא כיף לקרוא המון תגובות לא קשורות. תודה
פורסם 2010 במרץ 215 שנים אני אוהב את הקולה שלי כשהיא עצמה קרח. זאת אומרת להקפיא את הבקבוק ואז להפשיר אותו חלקית כדי שיהיה אפשר לשתות אבל שעוד ישארו גושי קרח.BAD IDEA.אם היא נשארת מספיק זמן במקפיא, היא תתפוצץ. מניסיון.אתה יודע איזה סרט זה אחר כך לנקות את כל המקפיא?
פורסם 2010 במרץ 215 שנים נו...ובסוף זה אותו דבר כמו שעושים במפעל או שההרכב שונה?מספיק לטעום פעם אחת משניהם כדי לדעת שההרכב שונה.בבקבוקים שאתה קונה יש יותר תרכיז וגזים, בבתי קולנוע לדוגמא כל אחד שם את ההרכב שבא לו, ושיהיה לו כמה שיותר זול
פורסם 2010 במרץ 215 שנים אני מדבר על בקבוק פלסטיק, זה לא בקבוק זכוכית שיכול להתפוצץ.גם אני מדבר על פלסטיק, שמסתבר שכן יכול להתפוצץ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.