פורסם 2011 במרץ 1214 שנים אני חושב שאני יקנה את הויאטנם ואת ה3.30 דולר האלה, שדרוג נשקים לבאד קומפני 2..גאסי מה קורה ??
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים אלפאביסלי כבר מתרוצץ לו במדים החדשים בשדה הקרב.. אני גם רוצה מדים חדשים דנדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jump: :jump: :jump:
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים קרה לי פעמיים בכמה ימים האחרונים, גם בעת התחברות למשחק ולא בעת משחק.גיימר בנטויז'ן
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים גם לי זה קרה בימים האחרונים , נטוויז'ן בלי גיימר. תגידו איפה עדיף כENGINEER לשים את המדים של הSPECACT ואיפה את הרגילים? מה מבחינת הסוואה?? :lol: זה לא באמת משנה....
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים גם לי זה קרה בימים האחרונים , נטוויז'ן בלי גיימר. מה מבחינת הסוואה?? :lol: זה לא באמת משנה.... קניתי את הSPECACT פחות או יותר כי היה לי משעמם וכי לא רציתי לשחק עם כומתת צנחנים על הראש שצועקת SHOOT ME IN THE HEAD כשאני עם מדיק.. חשבתי שהחליפות SPECACT שוות משהו כשהסוואה גם.. :-X
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים חבר'ה,השרתים זורקים אותי החוצה כל פעם שאני מתחבר אליהם, הם כותבים לי משהו על PunkBuster Aנזכרתי שצריך להתקין משהו כזה... מישהו יודע על איזה קובץ מדובר?
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.phpתודה.איזה מבאס, אני לא מצליח לפתור את בעיית הקיפאון ב-BFBC2.אין לי גם שום חוט כיוון לבעיה... כי זה לא מ-OC מבדיקה שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.