פורסם 2011 בינואר 2914 שנים תסבירו לי רק משהו אחד..למה אני עושה עכשיו refresh על כל השרתים, וזה מוצא לי רק שרת ישראלי אחד עם פינג 20.. כל הישראלים פשוט נעלמו לי.ואין לי שום פילטר שעובד.. מצא לי 5000 שרתים בערך, 0 ישראלים (או אחד גג).וגם שאני נכנס לשרת של חו"ל שבתפריט הוא מראה לי פינג 60-70, איך שאני נכנס הפינג האמיתי שלי הוא 250-300 ואני נזרק ממנו אחרי דקה. (תודה לבזק בין לאומי).
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים מחבר תכתוב בחיפוש רק Israel [ אות ראשונה גדולה ] .שבועיים אני כבר לא משחק, אבל בזק בין לאומי - בזמן האחרון גרוע גרוע גרוע גם מבחינת טעינת סירטונים ותזוזת הדפדפן -שיגעון.הפניג האמיתי הוא 60-70 , השאלה האם בכל שרת הנמצא בחול הוא זורק אותך.
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים מלא ציטרים לאחרונה בשרתים. אוו הוו ... אתמול שחקתי באיזה מפה ..שהיו טנקים שהפציצו בכלל מהבייס הראשון לבייס האחרון ..משהו הזוי לגמרי
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים לפני איזה שעה בשרת של רמבו היו מקרים כמו שמתעללים בצלפים מתקמפרים, שאחד מהקבוצה היריבה הורג אותם ומדיק מהקבוצה שלהם מחייה אותם, רק שבמקרה הזה לא היה אף אחד שהרג אותם, קרה גם לי כמה פעמים, חזרתי למשחק ומייד מתתי לא היה כתוב ממה וממי, מדיק שהיה ליד החייה אותי ושוב מייד מתתי וגם לא היה כתוב ממה, קרה איזה ארבע פעמים ברצף.
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים כי יש הגבלה של 4 סנייפרים בקבוצה. ברגע שלקחת סנייפר חמישי אתה מת אוטמטית. המדיק הטיפש פשוט המשיך להחיות אותך כי הוא חשב שאתה מת.
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים השרת של VGAYS ככה .. אי אפשר מטול אי אפשר שוט גאן ( מטול ) , אי אפשר סניפר ( כי אחד לכל קבוצה ) , אי אפשר פה אי אפשר שם .. מזה ה*רא הזה . .. :
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים כי יש הגבלה של 4 סנייפרים בקבוצה. ברגע שלקחת סנייפר חמישי אתה מת אוטמטית. המדיק הטיפש פשוט המשיך להחיות אותך כי הוא חשב שאתה מת.זה אידיוטי לחלוטין.היו צריכים לעשות שכשמנסים להתחיל לשחק עם קיט שאסור מקבלים הודעה שהמכסה נגמרה.
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים בשרת של HWZONE אתה מקבל אזהרה בהודעה שאתה עומד למות והמדיק לא יכול להחיות אותך ואגב זה לא פוגע ב K\D R
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים המדיק לא יכול להחיות אותו כי זה השרת/תוכנת האדמין זו שהרגה אותו , זה כמו שמישהו מת כשהוא עובר קבוצה....
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים תקרא למעלה מה קרה לי בשרת של רמבו, ולפי דימה מה שהרג אותי ואח"כ אחרים זה תוכנת האדמין (נראה לי שהוא צודק, כי זה קורה רק לצלפים) וכל פעם המדיק החייה אותנו.
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מוזר... אני זוכר כשהייתי "הורג" בפרוקון , אי אפשר היה להחיות את מי שנהרג....
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים אני מדבר מניסיון, זה מה שקרה לי. נכנסתי בתור סנייפר למשחק ומתתי על המקום עם הודעה שיש מגבלה של 4 סנייפרים לקבוצה. שנייה לאחר מכן איזה מדיק החיה אותי והמעגל המשיך 3, 4 פעמים בזמן שקיללתי את כולם בצ'אט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.