עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אוי נו זה לא כזה מוגזם עכשיו, אתה מראה פה סרטון של גרסה R9 .. ועברו מאז המון שינויים במשחק..

R9 זו הגרסא שיש עכשיו :x

• תגובות 7.8k
  • צפיות 667.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כמו שכבר כתבו, תנסה להיות לא צפוי, לדוגמא לפעמים קורה לי שאני רץ ויורים בי מאחורה ואני בדיוק מסתובב מאחורי פינה, הדבר שזה שירה בך בד"כ מצפה שתעשה (בהנחה שהוא קרוב אליך ושזה לא צלף מקילומטר), תחכה לו מאחורי הפינה או תברח, בד"כ כשאני חוזר חזרה אליו, אני מצליח להפתיע אותו ולהרוג אותו אפילו שאני כבר פצוע והוא לא.

תנסה לאגף מאחורה.

פורסם

זה לא היה R16 או משהו ?

ואני עדיין לא זוכר, זה אחרי או לפני העדכון שהם לקחו את הhitbox מMOH ?

הפעם האחרונה ששינו את ההיטבוקס, הפכו אותו למה שבסרטון.

גם אמרו שלא יהיו עדכונים נוספים.

פורסם

מי שאמר פה קודם שצריך ללמוד נשק מסוים - צודק לגמרי. כשיש לך נשק שאתה יודע להשתמש בו, ומרגיש בטוח שאתה תוכל להרוג איתו - אתה פשוט תצליח.

הקפיצה שלי במשחק התחילה מאז שהתחלתי להשתמש בצורה קבועה ב-F2000. ייאמן או לא - כבר במשחק הראשון שלי איתו עשיתי ברונזה.

"נראה לי שזו תחילתה של ידידות מופלאה," אמרתי לו.

חחח סתם ;D

עוד עצה לי אלייך - תחשוב תמיד. תחשוב איך אתה מנצל את כל הקיט שלך במקרה ואויב בא אלייך. תלמד את מקומות ההתקמפרות של שחקנים ותמיד תבדוק אם יש שם מישהו. גם ללמוד כמה גליצ'ים במפות יכול לעזור (אבל אל תסמוך רק אל גליצי'ם. כלומר: תקפוץ לאיזה מקום כשאתה יכול, אבל אל תנסה לעלות שעה לאיפשהו רק כדי להרוג).

ולמי שאמר קודם משהו לגבי R16 - זה לא R16, זה R20, וזו הגרסה לשרתים. הגרסה לקליינט היא R9.

פורסם
  • מחבר

כתבת : "תחשוב איך אתה מנצל את כל הקיט שלך "

אני אוסיף שתחשוב עם איזה רובים/ציוד הכי כדאי להתחיל להשקיע שכך תרוויח יותר יחס כללי בשימוש בו.

לדעתי M416 כי מרוויחים רובה גם לטווח ארוך .

אני מוריד איתו אוייבים מטווחים ארוכים מאוד מאוד על ידי ירי אט אט ודיוק של היד בלי תזוזה בכלל -ועל הדרך הוא מעולה לטווח בנוני /קצר.

מה שהכי חשוב זה לשחק ולשחק [ גם אם עושים הפסקה של תקופה -אז שחוזרים תוך כמה משחקים חוזרים לשגרה ] כך מכירים את תנועת החייל והנשק וכן זמן תגובה , שחקן טוב מפיל גם אוייבים שמפתיעים אותו.

פורסם

דרך אגב, מה נסגר עם שרת ויגיימס? חילקו איימבוטים במסיבת קוקטיילים אפנתית שפספסתי או משהו?

פורסם

רוני החתימה של BATTLEFIELD שלך מצוינת. עוד לא ראיתי משהו עם יחס הריגות כזה בפורום

אתה תהיה המדריך שלי :D

פורסם

יש דברים שפשוט אי אפשר להסביר

היו כמה אנשים שעשו דברים שהארי פוטר לא מסוגל

פורסם
  • מחבר

lev 25

מתי רכשת את המשחק?

כמה זמן אתה משחק ביום?

לדעתי חשוב לשחק תקופה באופן רצוף [כמה חודשים ] .

אתה תלמד את הטיפים שלך עם הזמן .

לדוגמא - להיתקל בפתאומיות באוייב במצב אפס - כדאי להתחיל לירות עליו על ידי כיפוף החייל ותזוזה לצד או קפיצה לצד -כך אתה 99 אחוז מנצח.

וכו' וכו'... אתה לומד רק עם משחקים ומשחקים.

פורסם

רוני החתימה של BATTLEFIELD שלך מצוינת. עוד לא ראיתי משהו עם יחס הריגות כזה בפורום

אתה תהיה המדריך שלי :D

KDR זה לא הכל, בעיקר כשבמשחק הזה אפשר להשיג אותו ממש בקלות אם יש לך טיפה סבלנות.

פורסם
  • מחבר

^

נכון.

צריך להכיר את השחקן במשחק .

אבל הפרטים נותנים כיוון, כי לא כל אחד יכול להגיע ל-KD של מעל 1.70, יש שחקנים שבאמת לא הכי טובים .

עוד דבר שרואים בפרטים הוא השימוש בנשקים - אם רואים קלאס שהכי בשימוש שהוא הצלף וכל הK/D מתבטא משם -זה לא מראה טוב.

יתכן שמדובר בשחקן שרק צולף מרחוק -וזהו.

צריך שכל הקלאסים היו גבוהים בK/D . וכן לא הרבה שימוש בטילי כתף,מטול.

יש שחקנים שאומרים שהם תמיד רצים למטרה בשביל לפוצץ/לכבוש , זה לא מראה ישר על שחקן שהוא טוב , זה מראה שהוא שחקן שרוצה לשחק לפי כללי המשחק והמטרה המרכזית בו.

בכל אופן שחקן טוב מכירים רק עם משחקים איתו ורואים את יכולתו, איך מתמודד עם כמה אוייבים, איך שומר וכו' וכו'..

למי שיצא להיות באשכול של FXP שם מפרסמים תוצאות באופן יומי [הרבה פעמיים גם לא הכי גבוהות ] אבל שם זה מה שמשחק יש לך פעם ראשונה תוצאה גבוהה אתה סוס - :screwy:.

פורסם

כתבת : "תחשוב איך אתה מנצל את כל הקיט שלך "

אני אוסיף שתחשוב עם איזה רובים/ציוד הכי כדאי להתחיל להשקיע שכך תרוויח יותר יחס כללי בשימוש בו.

לדעתי M416 כי מרוויחים רובה גם לטווח ארוך .

אני מוריד איתו אוייבים מטווחים ארוכים מאוד מאוד על ידי ירי אט אט ודיוק של היד בלי תזוזה בכלל -ועל הדרך הוא מעולה לטווח בנוני /קצר.

מה שהכי חשוב זה לשחק ולשחק [ גם אם עושים הפסקה של תקופה -אז שחוזרים תוך כמה משחקים חוזרים לשגרה ] כך מכירים את תנועת החייל והנשק וכן זמן תגובה , שחקן טוב מפיל גם אוייבים שמפתיעים אותו.

M416 נשק מצוין, אבל הוא סטנדרטי מדי. כמעט כולם משתמשים בו. אני נהנה יותר כשאני משחק בנשק לא שגרתי או לא מועדף.

פורסם

זה לא עושה אותך "יותר גבר" כשאתה נלחם בנשק נחות...

גם להילחם בנשקים מועדפים זה לא חוכמה , AN-94 או M60 וכו' , דווקא להצליח עם נשק שגרתי כמו M416 בטווחים שונים יותר קשה...

פורסם

רק אני משחק עם M16 ? :-[

פורסם

^^

לא , אני משחק איתו מידי פעם , בעיקר בטווחים ארוכים (משום מה) עם כוונת X4....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים