עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אגב טבח , VGAYS כאלה גרועים , נכנסתי לשרת שלהם , התחלתי לטחון אותם (13,14-0 ) והם העיפו אותי ל 2 דקות באיזה טענת שווא של הפאנקבאסטר... חבורה של אפסים...

יש דברים שלא משתנים (:

בחייאת שימצאו שקרים אמינים. הם לא יודעים שאם הפאנק באסטר מעיף אותך אז גם הפאנק באסטר הוא זה שמודיע לך? :facepalm:

אגב, אתם מעוניינים בשרת TS? את הפרטים כבר יש לי אבל אם יש עניין אני אנסה להעביר מיקום מארה"ב. אם לא אז אני אפילו לא אכנס לזה (:

• תגובות 7.8k
  • צפיות 667.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני שוקל לשדרג לוויטנאם...האם מי שמשחק בהרחבה ממליץ ?

פורסם

כן :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי הסיבה היחידה לויאטנם זה אם שיחקת מאות שעות ברגיל ונמאס לך. לדעתי חוץ ממפה אחת כולן פשוט גרועות כל כך. זה צווארי בקבוק נוראיים שבנויים מספאם של רימונים.

פורסם

^ tnx

הכי טוב שיעשו חבילת הרחבה עם מפות חדשות והנשקים הרגילים..מענין אם יצא דבר כזה בעתיד הקרוב.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על המשחק הרגיל? כי רק לפני כמה זמן יצא 4 מפות חדשות.

פורסם

וואלה..קניתי את המשחק לפני שבוע וחצי אז לא שמתי לב שהוא גם מגיע עם המפות החדשות.

פורסם

אגב, אתם מעוניינים בשרת TS? את הפרטים כבר יש לי אבל אם יש עניין אני אנסה להעביר מיקום מארה"ב. אם לא אז אני אפילו לא אכנס לזה (:

ניקולאי, השרת הישן חי ובועט

89.31.96.240:9987

hwpass זו הססמה

פורסם

משהו ממש מעצבן שקורה לי בזמן האחרון, אחרי המשחק כל הנתונים שלי ב my stats נעלמים, או שלא תמיד מתעדכנים בזמן

בעייה ידועה או שזה רק אני?

ד.א, אני אשמח להצתרף ולשחק איתכם בסופי שבוע, כינוי במשחק: <SeaMonster>

פורסם
  • מחבר

אצלי בחבילת גיימר זה לא קורה בכלל.

אם זה קורה לך ,זה לא כזה מפריע.

פורסם

שלחתי לכולם בקשה שיוסיפו אותי לרשימת חברים (במשחק), רק 2 הוסיפו אותי :-\ לא קניתצי מ STEAM אז הדרך היחידה שלי לשחק איתכם זה אם תוסיפו אותי במשחק...

פורסם

ניקולאי, השרת הישן חי ובועט

89.31.96.240:9987

hwpass זו הססמה

נוקליאו , הכינוי שלו זה נוקליאו... איך הגעת לניקולאי?? (ואתה לא הראשון , אלא השני... :lol: )

פורסם

LOL ניקולאי

פורסם

זה הפך לכינוי חיבה

בדיוק כמו שלאופריסה קוראים "הלוגם בחשאי"

פורסם

פששש... אופריסה בחיים , עכשיו רק צריך שכולם יבואו לשחק.... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים