עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

רוני צודק, צריך לראות גם את הפעמים שהוא פיספס ואני מאמין שהמון.

• תגובות 7.8k
  • צפיות 670.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תגידו, יש מוד שהופך את הדיבור של הרוסים לדיבור רוסית באמת?

זה נשמע עלוב הדיבור האנגלי-רוסי שלהם...

פורסם

אני נהנה מהרוסית האורגינלית, זה שוס - בייחוד כשהם מקללים.

פורסם

אני נהנה מהרוסית האורגינלית, זה שוס - בייחוד כשהם מקללים.

איפה אפשר להוריד רוסית מלאה? ולא שהם מדברים לפעמים באנגלית במקור.

פורסם

זו אמורה להיות ברירת המחדל של המשחק. אם אתה משחק בצד הרוסי, אתה שומע אותם מדברים ביניהם בפרוסקית.

פורסם

זה לא מתמשך, זה קורה ברגע שאתה לוחץ על הכפתור הימני של העכבר. אתה יכול להפעיל אינסוף פעמים אבל יש מרווח של כ-30 שניות בין כל פעם ופעם. אתה מפעיל את ה-flares ברגע שה-tracer פגע בך, אם כבר ננעלו עליך אז זה מאוחר מידי.

אם שני (תאורטית גם 100) tracer-ים פגעו בך ואתה מפעיל flares אז שניהם יעלמו.

אם אחד פגע> ביטלת אותו עם flares> עוד אחד פגע בך> אכלת אותה כי אתה צריך להמתין כ-30 שניות בין פעם לפעם.

אם יש לך את הסימון שננעלו עליך אז זה מאוחר מידי, אתה צריך לשים לב מתי ה-tracer פוגע לפי ה-trail האדום שהוא משאיר באוויר (או ללחוץ C ולראות על גוף הרכב).

כל הנ"ל רלוונטי גם לטנקים, ההבדל היחיד הוא שאצלם האנימציה שונה וזה smoke במקום flares.

אגב smoke, מטול 40MM של עשן יבטל כל trace בדיוק כמו flares/smoke של כלי רכב, על טנקים, מסוקים ואפילו על חיל רגלים.

אני לא אוהב לראות בגוף שלישי, מעדיף שזה ירגיש ריאליסטי. הצלחתי לבטל נעילות: בשניה שאני רואה שננעלו אני ישר לוחץ קליק ימני וזה מתבטל.

פורסם

^ אז מה אתה מעדיף? BC2 או MW2?

פורסם

אני לא אוהב לראות בגוף שלישי, מעדיף שזה ירגיש ריאליסטי. הצלחתי לבטל נעילות: בשניה שאני רואה שננעלו אני ישר לוחץ קליק ימני וזה מתבטל.

אתה מתכוון שאתה לוחץ קליק לפני שננעלו, כי אם ננעלים אז זה לא מבטל את זה (או שאני טועה). כשאני אומר נעילה אני מתכוון לכניסה לכוונת של ה-CG/RPG ונעילה על הריבוע האדום. כשאני אומר "ננעלו עליך" אני מתכוון שהם כבר ראו את המרחק אליך- זה אומר שהם ננעלו כבר והם גם יכולים לירות מהמותן לכיוון הנגדי.

לגבי גוף שלישי/ראשון- גם אני לא אוהב וזה גם מקשה על הטיסה, אבל זה לא משנה את העובדה שלפעמים זה הכרחי, גם בטנקים וגם במסוקים. במסוקים זה עוזר קצת בנחיתה או בריחוף מעל דגלים, בטנקים זה עוזר להימנעות מ-C4 ;D

פורסם

אתה מתכוון שאתה לוחץ קליק לפני שננעלו, כי אם ננעלים אז זה לא מבטל את זה (או שאני טועה). כשאני אומר נעילה אני מתכוון לכניסה לכוונת של ה-CG/RPG ונעילה על הריבוע האדום. כשאני אומר "ננעלו עליך" אני מתכוון שהם כבר ראו את המרחק אליך- זה אומר שהם ננעלו כבר והם גם יכולים לירות מהמותן לכיוון הנגדי.

לגבי גוף שלישי/ראשון- גם אני לא אוהב וזה גם מקשה על הטיסה, אבל זה לא משנה את העובדה שלפעמים זה הכרחי, גם בטנקים וגם במסוקים. במסוקים זה עוזר קצת בנחיתה או בריחוף מעל דגלים, בטנקים זה עוזר להימנעות מ-C4 ;D

לא אם זרקו את הC4 על הטנק ישירות...

זה גם שימושי לפעמים כשרוצים להתחמק/להמנע מלנסוע על מוקשים... :xyxthumbs:

פורסם

חח הכי מצחיק אותי כשחותכים גדרות.

אני שומע ברקע "סוקין סין".

שמעתי עוד אחד, של האמריקאים, "take this mother faker".

ועוד משהו, למה DICE מטומטמים?

לדמויות מותר לקלל, אבל בצ'אט זה מצנזר. אז מה הם עשו בזה? :s07:

פורסם

זה Bad Company בחעווה.

פורסם

^ אז מה אתה מעדיף? BC2 או MW2?

שאלה מסובכת. שני משחקים שונים לחלוטין. כרגע כבר ממש נמאס לי מ MW2, אז היגרתי, ת'אמת? אני נורא, נורא נהנה :hat:

פורסם

משחק מטופש!

איך לעזאזל אפשר לההרוג עם שוטגאן ממרחק 100 מטר ?! טמבלים !

שמישהו אוכל כדור מנשק צלפים,במיוחד מאפס חמש ,הוא אמור ליפול רק מההלם.. הטמטום משגע את העולם!

פורסם

מתי הפעם האחרונה ששיחקת? מאז הפאטץ' האחרון לא הצלחתי להרוג עם שוטגאן מעל כמה עשרות מטרים... :nixweiss:

פורסם

צר לי סנייפע, מי שהוריד אותך הוא ככל הנראה SHITTER.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים