עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אם ככה אז המצב שלך גרוע, סניפר יושב מאחור, מסתתר למה שיראו אותך..

אבל אני לא דואג בסוף תתרגל להכל...

כמו שאמרתי אני ממש גרוע בתור צלף, וכשאני יושב מאחורה עם נשק צלפים של כדור בודד, אני בקושי פוגע.

אתמול כשעברתי לKDR חיובי זה היה עם הנשק האוטומטי של הצלף, VSS, וגם מצאתי עמדה טובה.

• תגובות 7.8k
  • צפיות 671.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

OH MY DOG

אנשים נכנסתי לשרת שהיו בו 24-21 איש בACATAMA DESERT! זה ניראה פשוט קטלני כל שנייה פיצוצים, כל צעד אתה שומע שריקות כדורים, כל פעם שאתה נעמד ליד מחסה אתה קולט פיצוץ ששובר אותו... בקיצור משחק INTENSE אחושרמוטה...

אבל כשבאתי ללחוץ על PRNT SCREEN לחצתי בטעות על הPOWER :facepalm:

השרת לא מופיע בהיסטורייה... מה חבל...

פורסם

איך?!?!? איך הכפתור של הPOWER נמצא אצלך ליד הPRINT SCREEN??? :facepalm::screwy:

או

למה אתה לא משתמש בFRAPS או משהו בסגנון??

פורסם

איך אנשים מצליחים להרוג ממרחק של יותר מס"מ עם הVSS?! :s07:

פורסם

איך?!?!? איך הכפתור של הPOWER נמצא אצלך ליד הPRINT SCREEN??? :facepalm::screwy:

או

למה אתה לא משתמש בFRAPS או משהו בסגנון??

הPOWER נימצא מעל הפרינט סקרין

למה לי להשתמש בFRAPS? אני לא נוהג להתרברב ביכולותי מחוץ למשחק עצמו...

איך אנשים מצליחים להרוג ממרחק של יותר מס"מ עם הVSS?! :s07:

מכוונים לראש...

אני מתפלה איך הורגים עם הSV98... גם עם MAGNUM הוא מרגיש כמו רובה פיקות

פורסם

הלוואי וכל ריקון היה משחק ככה:

מתי אנשים יבינו שלקלאס קוראים ריקון ולא סנייפר. >:

גם אני לפעמים משחק ככה, בד"כ מתי שנגמר לי התחמושת אני פשוט רץ קדימה ואללה וואקבר.

אבל הוא ממש טוב,

הנה הפרופיל שלו,

http://bfbcs.com/stats_pc/xaero

פורסם

יש לי שאלה: כשאני במסוק, מה אני אמור לעשות כשאני רואה שנינעלים עלי? תמיד אני מנסה לזוז לצדדים, למעלה, למטה ובעקרון לרקוד, אבל זה לא כ"כ עוזר. שאלתי מישהו, והוא אמר לי "v smoke". יופי, השגתי את זה, אבל איך זה עובד? מה זה עושה? איך אני מפעיל את זה?

פורסם

כשאתה הטייס , כפתור ימני יגרום ליריית FLARES (אאל"ט) - אני חושב אבל שאתה צריך לירות אותם ממש ברגע שננעלים עלייך כי אם תירה מוקדם מידי עדיין יוכלו להינעל עלייך...

למה לי להשתמש בFRAPS? אני לא נוהג להתרברב ביכולותי מחוץ למשחק עצמו...

ממש לא בשביל להתרברב אלא בשביל לצלם רגעים "מיוחדים" ;D

פורסם

אבל הוא ממש טוב,

הנה הפרופיל שלו,

http://bfbcs.com/stats_pc/xaero

בטוח שהוא לא ציטר?

אם לא, אז מדהים, הסרטון הכוונה, לא הפרופיל.

פורסם

הבחור לא צ'יטר, טקטיקה פשוטה שקיימת עוד מימי CS- אתה יורה מרובה הצלפים וישר מחליף לאקדח... אפשר לראות לפי הסטטוס שלו שהוא "גמר" הרבה אוייבים עם האקדח.

אני הכי אוהב בתור ריקון להטמין אובג'קטיב בחשאיות ולזרוק כמה C4 בסביבתו וMM , לברוח למקום מבטחים וללחוץ על הכפתור

מממ אני פשוט מכור לנוף של גופות טסות מחלונות של אובג'קטיבס ::)

ד"א, אני רואה שבאתר http://bfbcs.com הסטטוס על הM1 לא נישמר, במשחק הרגתי איתו לא פחות מ50 איש (אני זוכר שקיבלתי איתו זהב) ובאתר כתוב שהרגתי רק שניים...

פורסם

במשך כמה זמן נמשכים ה flares האלה? כמה אני יכול להפעיל בכל טיסה? ורגע, אני צריך להפעיל את זה בשנייה שאני רואה שננעלים עלי?

פורסם

הבחור לא צ'יטר, טקטיקה פשוטה שקיימת עוד מימי CS- אתה יורה מרובה הצלפים וישר מחליף לאקדח... אפשר לראות לפי הסטטוס שלו שהוא "גמר" הרבה אוייבים עם האקדח.

לא מדבר על הכמה ההריגות האלה שיש לו בתחילת הסרטון.

רוב הסירטון הוא לא משתמש באקדח, נראה כמו שרתי HC, בכל מקרה יש לו כמה הריגות מאוד מוזרות, לדעתי.

פורסם

מכוונים לראש...

אני מתפלה איך הורגים עם הSV98... גם עם MAGNUM הוא מרגיש כמו רובה פיקות

הבעיה שזה מרסס והכדורים מתפזרים

פורסם

במשך כמה זמן נמשכים ה flares האלה? כמה אני יכול להפעיל בכל טיסה? ורגע, אני צריך להפעיל את זה בשנייה שאני רואה שננעלים עלי?

זה לא מתמשך, זה קורה ברגע שאתה לוחץ על הכפתור הימני של העכבר. אתה יכול להפעיל אינסוף פעמים אבל יש מרווח של כ-30 שניות בין כל פעם ופעם. אתה מפעיל את ה-flares ברגע שה-tracer פגע בך, אם כבר ננעלו עליך אז זה מאוחר מידי.

אם שני (תאורטית גם 100) tracer-ים פגעו בך ואתה מפעיל flares אז שניהם יעלמו.

אם אחד פגע> ביטלת אותו עם flares> עוד אחד פגע בך> אכלת אותה כי אתה צריך להמתין כ-30 שניות בין פעם לפעם.

אם יש לך את הסימון שננעלו עליך אז זה מאוחר מידי, אתה צריך לשים לב מתי ה-tracer פוגע לפי ה-trail האדום שהוא משאיר באוויר (או ללחוץ C ולראות על גוף הרכב).

כל הנ"ל רלוונטי גם לטנקים, ההבדל היחיד הוא שאצלם האנימציה שונה וזה smoke במקום flares.

אגב smoke, מטול 40MM של עשן יבטל כל trace בדיוק כמו flares/smoke של כלי רכב, על טנקים, מסוקים ואפילו על חיל רגלים.

פורסם
  • מחבר

הלוואי וכל ריקון היה משחק ככה:

מתי אנשים יבינו שלקלאס קוראים ריקון ולא סנייפר. >:

נראה שחקן טוב.

אבל לא לומדים מאוסף סירטונים ערוכים , כל אחד יכול לאסוף את כל הפעמים היפים שלו ולקבץ לסרטון אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים