עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מסך שלך לא רחוק משלי ואתה משחק על הגדרות בינוניות במקום גבוהות/מקסימום? ???

• תגובות 7.8k
  • צפיות 676.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

:lol: :lol:

גבוהות\מקסימום תשחק רק עם SLI\CROSSFIRE

אני מריץ את המשחק בצורה שזה ירוץ לי חלק עם כל הפיצוצים..

בכל זאת זה לא Counter Strike...

פורסם

אני מאמין שאם היה לך מרובע ליבה היית מריץ אותו על מקסימום חלק...

עד כמה שידוע לי חבר שלי שגם יש לו GTX260 (לא עם OC עסיסי כמו שלי) וI5 מריץ את המשחק על MAX על 60+

פורסם

שלא תבין לא נכון, הגדרות בינוניות זה מצוין, הגראפיקה יחסית לבינוני נראית אחלה.

פורסם

אני מאמין שאם היה לך מרובע ליבה היית מריץ אותו על מקסימום חלק...

עד כמה שידוע לי חבר שלי שגם יש לו GTX260 (לא עם OC עסיסי כמו שלי) וI5 מריץ את המשחק על MAX על 60+

ברור שאם היה לי מרובע ליבה הייתי מקבל יותר...

אבל בטח שלא על מקסימום..

אתה מוזמן לשאול את Alpha שהריץ את המשחק עם 285, עם 5870x2 ועם 470x2 הוא יגיד לך שהמשחק רץ לו חלק לגמרי עם ההגדרות הכי גבוהות אך ורק עם הSLI\CROSSFIRE..

חוץ מזה תשאל את חבר שלך אם הוא שינה גם הגדרות בקובץ INI של המשחק.. גם שם יש הגדרות "מוסתרות" שלא רואים במשחק..

פורסם

ה 285 בשילוב Q9550 מאוברקלק הריץ הכל חלק כשכל ההגדרות היו על Medium (למעט Shadows, שהיו על LOW וה Bloom שבוטל) וברזולוציה של 1920x1200.

פורסם

אם אי פעם הייתי עובר לBFBC2, הייתי רוצה שהוא יראה לא פחות טוב מהקונסולה וירוץ לא פחות טוב ממנה גם כן. ::)

(על המערכת שלי, אמנם הכרטיס שלי עומד מעל GTX285 אבל המעבד הוא כמו E8400 סטוק...)

פורסם

אם כך, אז תזדקק ל Quad... לא חובה מסידרה i5/i7, גם ה Q Series עדיין תעשה את העבודה ולמערך C.F/SLI של 5870/470 בשביל לרנדר 60+ במרבית הזמן (מלבד סצינות כבדות של פי3ו3ים, בהן הכרטיסים עדין מפגינים דרופים מכובדים - אבל זה גם נוגע לאופטימיזציות של DICE).

יגאל (B.D.B) שרכש ממני את אחד מה 5870ים מקבל איתו בלחץ 30 FPS עם E6300 מאוברקלק ל 3.3 ג'יגהרץ ו 4 ג'יגה זכרון (אאל"ט). המשחק הזה די מתעורר לחיים עם מרובע ליבות.

פורסם

ה 285 בשילוב Q9550 מאוברקלק הריץ הכל חלק כשכל ההגדרות היו על Medium (למעט Shadows, שהיו על LOW וה Bloom שבוטל) וברזולוציה של 1920x1200.

פאקין גאסי....

אם כך, אז תזדקק ל Quad... לא חובה מסידרה i5/i7, גם ה Q Series עדיין תעשה את העבודה ולמערך C.F/SLI של 5870/470 בשביל לרנדר 60+ במרבית הזמן (מלבד סצינות כבדות של פי3ו3ים, בהן הכרטיסים עדין מפגינים דרופים מכובדים - אבל זה גם נוגע לאופטימיזציות של DICE).

יגאל (B.D.B) שרכש ממני את אחד מה 5870ים מקבל איתו בלחץ 30 FPS עם E6300 מאוברקלק ל 3.3 ג'יגהרץ ו 4 ג'יגה זכרון (אאל"ט). המשחק הזה די מתעורר לחיים עם מרובע ליבות.

פאקין גאסי2....

said it all :xyxthumbs:

פורסם

אתה מדבר על הגדרות מקסימליות, RIGHT?

פורסם

אאל"ט, כע... וללא A.A... צ'אל אותו.

פורסם

:S

כנראה שאני טועה...

אני עם Q6600, כנראה שזאת הסיבה למה אני אומר שהגראפיקה טובה. xD

פורסם

אצלי זה E6300 3.4GHZ ו-HD4870 512MB על רזולוציה של 1680*1050 על ההגדרות הכי גבוהות חוץ מ-AA. אני מקבל ממוצא של 45~ FPS אני מניח. משהו כמו בין 35 ל-60. אם אני שם AAx8 אז המשחק מקרטע על 10FPS חח.

די כוסעמק הם הפכו את המצב הנורמלי ל-HC. אי אפשר לרוץ בלי להיהרג תוך שניה. אין לי בעיה עם HC אבל כשאני משחק במצב הנורמלי אני רוצה נורמלי! גועל נפש מה שנהיה לדעתי.

פורסם

אני אחרי שבוע משחק בCOD4 חזרתי לBC2 וגיליתי ועלתה לי בראש המחשבה-

YAY! 7 KILLSTRIKE! WHERE IS MY CHOPPA???

דווקא לדעתי שיפרו את המשחק. עכשיו הוא ניהיה דיי הגיוני, זה שאנחנו התרגלנו לחוסר ההיגיון שהיה לפני הפאטץ' (חיילים חסיני כדורים וכו') לא אומר שזה נכון. אני זוכר שפעם נאמתי נגד פאטץ' חדש כי כבר התרגלתי לכל הבאגים שיש ואני משתמש בהם לטובתי, עכשיו אני רואה שCOD4 עשה את עבודה ההרגלה.

המשחק הפך לBATTLEFIELD סוף סוף, אנשים מתים בשדה קרב, עכשיו הMG משמש לSUPRESING FIRE, הריקון מחפה מרחוק וקיבל תפקיד חשוב יותר ממה שהיה לו קודם (בלי לדעת איפה האויב אתה אבוד), האסולט פורץ והאינג'נייר אחריו. עכשיו השחקנים לא רצים מנקודה אחת של המפה לנקודה אחרת בלי כל מכשול, עכשיו צריך לרוץ בין מחסה למחסה. וזה טוב (לדעתי לפחות)

עוד משהו, כשאתה מת מקרב יריות קרוב סוף סוף אין את התוצאות המפגרות האלא של 1%...

אני מבסוט עכשיו :) כל מה שצריך זה לא להשתמש בעוזי, להכנס למשחק עם המחשבה שEA חזירים וטוב שקיבלנו לפחות משהו, ולשחק לכיף. רק חסר לי TK בשביל להרוג אידיוטים אגואיסטים שלא מתקנים\מביאים תחמושת\מרפאים.

פורסם

למה לא להשתמש בעוזי? OO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים