פורסם 2010 ביוני 1815 שנים מה קשה להבין? יש שני מקריםא.אתה יורה, אין דם ואין היט דטקשןב.אתה יורה, יש דם אין היט דטקשןלכל זה קוראים היט רג?אז עכשיו ניסחת את עצמך כמו שצריך.א. כןב. כןהרי המילה hit = פגיעהזאת אומרת שאתה חייב לפגוע במישהו.reg = רישום זאת אומרת שאם ניקח hit + reg יצא לנו שחייבת להיות פגיעה אבל היא לא "נרשמה".(נצא מנקודת הנחה שreg במקרה שלנו זה אי פגיעה)להבדיל מהפוסט הקודם שלךההיט רג זה שהכדור בכלל לא פוגע ולא יוצא דם לא?
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים So early signs are we fixed the problem by rolling back a change involving SPECACT kits.As long as this continues we are aiming to release on Wednesday (23rd) of next week. However this is dependant on how fast we can gain approval the patch is compliant with Steam. If that approval does not come quick enough the release will slip to the Monday (28th) of the week after (as it is a red day in Sweden on Friday next week and we don't release patches at the end of working weeks).This does mean that SPECACT kits will not be available after patching as we had hoped but all other fixes remain as does the ability to play the new modes like Map Pack #3. http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1174795-patch-release.html
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים So early signs are we fixed the problem by rolling back a change involving SPECACT kits.As long as this continues we are aiming to release on Wednesday (23rd) of next week. However this is dependant on how fast we can gain approval the patch is compliant with Steam. If that approval does not come quick enough the release will slip to the Monday (28th) of the week after (as it is a red day in Sweden on Friday next week and we don't release patches at the end of working weeks).This does mean that SPECACT kits will not be available after patching as we had hoped but all other fixes remain as does the ability to play the new modes like Map Pack #3.http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1174795-patch-release.htmlוואו איזה נבלות באמת.רואים שזה חרטא מסוג א' א'.בהתחלה הם לא תיכננו לשים לנו את הקיטים החדשים רק אחרי שהם ראו שעבר מלא זמן והם עדין לא שיחררו את הפאץ' אז הם החליטו "לתגמל" אותנו עם החרא הזה!ולמי אכפת אם הם מקבלים אישור מסטים אז שהחבר'ה של סטים יקבלו את הפאץ' באיחור לא קרה שום דבר.קיצר חברים, תסמנו בלוח שנה Q4 2012 akaend of the world פאץ' יוצא.
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים ואוו..הם גרועים כמעט כמו 2K חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: חודשיים?? חודשיים לקח להם להבין שזה מה שגרם לקריסה של המפות?? EPIC FAIL... זה הקטע שהם סתם נפלו על הקטע הזה אני בספק אם זה מה שגרם לפאץ' לא לעבור. הרי בהתחלה של הפאץ' החבילה VIP MAP 3 לא הייתה מתוכננת!! רק אחרי שהם קלטו שהם כבר מתעכבים מלא זמן.
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים הSPECACT הוא הדבר היחיד שהגיוני שהפיל את הפאטץ' , חבילת הMAP MODES מס' 1 ו2 (טוב , 1 הייתה MAP PACK אבל 2 ו3 הם מודים) לא גרמו אף פעם לקריסות.זה הדבר היחיד שהוסיפו שיכול היה לגרום לקריסות...
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1174795-patch-release.htmlולמי אכפת אם הם מקבלים אישור מסטים אז שהחבר'ה של סטים יקבלו את הפאץ' באיחור לא קרה שום דבר.לי אכפת !בהנחה והפאץ' יוצא ואני לא אוכל לשחק כי סטים עדיין לא מעודכן...מה אני אעשה ?
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים זאת הבעיה עם כל המפיצים צד שלישי כדוגמת סטים, D2D, גיימרגייט וכו'...במיוחד אם אין שרתים דדיקייטד...
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים MW2 מתחיל לעצבן עם כמה שIWNET מזניחים אותו.כדאי לי לקנות את המשחק?הבעיה היא שאם שופטים לפי הsingleplayer, המשחק לא משהו בכלל...
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים אין קשר בין הסינגל למולטי.ללא ספק שהסינגל פלייר בCOD יותר מוצלח אבל המולטי זה עיניין שונה לגמרי.
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים אין קשר בין הסינגל למולטי.ללא ספק שהסינגל פלייר בCOD יותר מוצלח אבל המולטי זה עיניין שונה לגמרי.אני עם יוחנן בנושא הזהמהשעות (אולי דקות) המעטות ששיחקתי בCODMW2 הרגשתי כמו עכבר שמתרוצץ בכלוב בצורה ארקיידית למדילא אוהב את זה
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים אז מה גרם לקריסה של המפות?ומה זה? זו ההודעת שגיאה הזו שאומרת שלא הצלחתה להתחבר לשרתים של EA? (ניתוקים).ומה זה SPECACT?
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים הקריסה בפאץ' (לפי מה שנראה כרגע) נגרמה בגלל שינוי שעשו ב-SPECACT.SPECACT זה מן 'תוספת' למשחק שתעלה כסף. כל קלאס יקבל בגדים חדשים המציעים "הסוואה טובה יותר" וסקינים חדשים לנשק האחרון של כל קלאס.http://www.badcompany2.ea.com/kitupgrade
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.