פורסם 2010 ביוני 1315 שנים בול אחרי ארוחת בילדר טובה אני בא ורואה את ההודעה הזאת ו............ הקואופ והמפות "החדשות" יכללו בפאטץ' אחד או בכמה ניפרדים?
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אני לא אקנה את זה בשיט.מה זה עכשיו גם הם יתחילו למצוץ לנו את הכסף, מספיק שיש לנו את activision.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אני לא מאמין.. רק 5 דולר?? וחלק חינם?!!? זה מטורף... IW האלה חושבים שהם יכולים לחלוב אותנו וAE מנסים להיות הילדים הטובים שעושים את זה רק 5 דולר :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים ג'וני תבין , זה אפילו לא מוסיף משהו חדש - זה כמו סקינים ל4 נשקים קיימים ועוד כל האתגרים והישגים שמגיעים עם כל נשק.זה גימיק חביב ולא יותר מזה...אני בכל אופן כנראה כן ירכוש אותו , קודם כל זה באמת רק 5 דולר ודבר שני, אני נהנה מהמשחק , בסה"כ יש ניסיונות לתמיכה טכנית של DICE/EA במשחק עצמו ככה שלא מריע לי "לתרום" להם 5 דולר...
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים זה גם מביא הרבה דרכים להשיג נקודות, ועוד 4 נשקים שאפשר לאתגר את עצמך לעשות פלטינה איתם, אני מאוד מקווה שיהיה אפשר לעשות סוג של GIFT ואני אשיג לעצמי.
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים רק היום אחה"צ (שעון שוודיה) נוכל לדעת מה הסטאטוס של הפאטץ' אחרי שהQAיסט הראשי (שעונה לשם Kalms) יעבור עליו...עריכה:Surprise Surprise גם היום לא יהיה עדכון על הפאטץ'...No update on the BFBC2 PC today, sorry guys. about 4 hours ago via TweetDeck
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים Surprise Surprise גם היום לא יהיה עדכון על הפאטץ'...אני מצטערקבעתי לארוחת ערב עם חבריםנקווה שיהיה לי זמן לעבור על זה מחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.