פורסם 2010 ביוני 1115 שנים עזבו, אתם לא רציניים.קובעים משחק ואז אף אחד לא מגיע, זה בסדר אם אתם פוחדים ממני אבל למה להבריז? :-\בואו נקבע משחק, שכל השחקנים פה ב-HWzone יהיו כמובן.ואם יבואו עוד אז בכיף.העיקר שלא תבריזו, כל פעם קובעים משהו רק חלק מגיעים, תהיו רציניים.
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים אולי תשתף אותנו? ;Dלהחיות מדיק ולהשאר עם הקלאס שלך, כבר כמה זמן שלא יצא לי להצליח לעשות את זה, ואתמול ווידאתי שחיסלו את הבאג הזה. :'(
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים על ביקורים חוזרים שלך בבסיס האוייב.איזה מין ביקורים?הייתי בכיוון ל-C בקונקווסט, ועברתי מהצד אבל התחילו לירות בי, אז עשיתי כל מה שצריך לעשות.
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים ראיתי (בפרוקון) ששיחקת , לא רציתי להפריע לך כי אני נודע (לשמצה) בתור מנאחס סידרתי :lol: היו שחקנים טובים??
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים מלבד Dorgalam לא היה עוד מישו מוכר. אאל"ט, כששיחקתי היו בשרת 40-50 אחוז ישראלים... כל השאר אירופאיים ועוד איזה קנדי טועה.
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים התכוונתי אם יש עכשיו מישהו מהפורום.יש לכם, האדמינים, גם את היכולות לקרוא מחשבות ואת הצעדין של שאר השחקנים ובכך אתם יכולים לשלוט במשחק ועל מרחב הזמן והחלל?
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים אני הייתי עד מלפני מס' דקות. אולי אכנס שוב בהמשך...ועקרונית זה אפשרי, DICE החליטו שהם לא מאפשרים את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.