פורסם 2010 ביוני 1015 שנים To the heart with l0v3 אני גם כנראה לי אגיע, צריך ללכת למכון ג'וני 2- או 1. משתבחר, שמתי לב שזה לא כותב לך שום RANK אבל יש לך כוכב אחד ובכלל 400 הודעות.מה??
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים פשוט ג'וני ואלה אני לא שמתי לב לזה בכלל.. אממ בקשר להודעות והכוכב זה כנראה בגלל שחסמו לי גישה לכתוב בפורום אקטואליה ותרבות, או סתם איזה באג.. אבל שיהיה לא מפתיע אותי בכלל עם ההנהלה של האתר פה.
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים לא יודע מי עוד יגיע בסוף - אנשים לא רציניים פה...אני אהיה בשרת (לא יודע לכמה זמן אבל אני אהיה) , מי שבא ברוך הבא...
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים אני אקפוץ לנקמה קטנה. חחח קרענו איזה קבוצה, אני רושם בצ'אט כל כך קל, פתאום אני רואה איזה מישהו רושם "אל תעשה עין הרע." אני כזה... WTF?!
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים ניסיתי את המשחק על המחשב שלי והוא רץ לא רע בכלל(בסביבות ה30-50FPS) על מדיום ואפילו HIGH בסינגל (חבר אמר לי שמבחינת ביצועים סינגל=מולטי) אז זה אומר שאני אקנה את המשחק אם ככה
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים אל תחכו לי, אני חצי מת... עליתי למאה ועשר לחיצת חזה והעכבר עכשיו מרגיש כמו לבנה :-\תהנו
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים אני נתקל בקשיים בניקוי המחשב אז אני מתעכב , אם תעזרו לי אני בטוח אגמור יותר מהר
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים אני מצטער להודיע לך עדן, אבל אין מקום ללוזרים. מדובר כאן בבריכה של הגדולים. לך לך לרדודים לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.