פורסם 2010 ביוני 315 שנים נראה לי אתה באמת תחשוב שאני בן 11. רואים שאני בסביבות ה-16, 17. רגע ואיך מתקבלים לקלאן שלכם?
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אני מאמין שכבר ראית איך אני משחק. ורואים שאני בסביבות ה-11? צקצקצקצק איזה מלוכלך, יורד עליי בסתר הא? anyway, השרת של HWzone נהיה פחות פעיל בזמן האחרון.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר נראה לך שאני שם לב, אפילו אף פעם לא ראיתי ששיחקת באותו זמן איתי.בכול אופן ,עדן חריג -התחבר [במקרה] למישהו מהקלאן על ידי משחק קבוצתי,וגם הוא טוב-לכן הוא הוזמן לקלאן.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר היה לי הרגשה שזה יבוא אבל באמת שאני לא שם לב. היינו שלושה וכל פעם היה מישהו אחר איתנו. איזה מפה היית?
פורסם 2010 ביוני 315 שנים הייתה*שיחקתי איזה 4 שעות אם אני לא טועה, כשראיתי אותך זה היה בוואלאספרינו או איך שלא קוראים לזה.עריכה - Valparaíso.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר המפה שבדיוק נכנסתי. בקטע של שחקנים אליסף ישר שם לב , ככה שאם אתה חריג -יום אחד תקבל הזמנה . בקיצר אני אשים עלייך עין. למרות שאני לא משחק הרבה.- המשחק הקודם 2142 היה יותר טוב.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים רציתי לדעת אם יש עדיין בעיות התחברות כמו שהיה בהתחלה או שכבר סדרו את זה עם איזה פאטצ'?והאם אצל מי שבזק הספקים שלו הבעיה חמורה יותר? (אני יודע שזה לא בגלל בזב"ל כי הבעיה קיימת בכל העולם, אבל הבנתי שאצלם זה קורה להרבה אנשים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.