פורסם 2010 במאי 3115 שנים ומטול זה CTRL+ALT+DELETE?רק אני ראיתי את המשדר חדשות על הליכון בחדר כושר וחשבתי- "סעמק נפלה לי המגבת...."כושר זה לחלשיםאני בשביל להתאמן עושה spawn ורץ את arica harbor הלוך חזור בrush (כולל העלייה המשביזה לבסיס בדרך חזור וספרינט כל הכביש עד הattackers deployment)
פורסם 2010 במאי 3115 שנים מייק ברור שאין אצלם abuseמבחינת ויגיימס גם אין שרת של HWzתיכף הם יגידו שכבר מותקן אצלם R32
פורסם 2010 במאי 3115 שנים בונא לפני כמה ימים הייתי צלף לרגלי המגדלור בגיימרהיו איזה שלושה שיניסו לירות עליי וכל פעם הצלחתי לזהות ירי, לברוח, לחזור ולהוריד אותם עד שלא היו יותר (:ואז אחד עם 40mm שנראללה יודע איך הוא הצליח להגיע עד אליי הוריד אותי
פורסם 2010 במאי 3115 שנים חחח אני עכשיו רמה 9 או 8 אם אני לא טועה ויש לי נשקים חרא. עכשיו אני הורג מישהו, מנסה לקחת לו את הנשק - abakan. שמח שמח שמח רוצה לברוח לאיזו פינה ולקחת תחמושת ובום הורגים אותי. זה כל פעם קורה לי בסוף אני מביא אגרוף למקלדת מרוב עצבים. ומה שהכי מעצבן, זה הנובים עם הCG. ספאמרים בטירוף.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים אם אתם בשרת ורואים שיש שניים שלושה חברים מפה תעברו לשרת שלנו ברגע שיש בו שניים שלושה אנשים תוך כמה דקות הוא מתחיל להתמלא ואז משחקים עם מינימום לוף (ספאם)
פורסם 2010 במאי 3115 שנים זה כי שלחו את השייטת עם פיינטבול ולא עם CG... אפילו לירות עליהם מהמסוק עם CG זה אחלה - אני עשיתי את זה כמה פעמים - מאוד מספק...
פורסם 2010 במאי 3115 שנים אז מה אתה . . . . . . היית עושה ? אחרי שהצלחתי להוריד מישהו עם UAV, האפשרות המתקמפרת הזו קוסמת לי... :lol:
פורסם 2010 ביוני 115 שנים איך אפשר, זה שומר את הסטטיסטיקה לפי שם ולא מוחק אותה.דיברתי עם תומך טכני ב-LIVE והתמיכה שם אחלה.THANKS TO NIKE.אתה רק צריך לאמת כמה פרטים כמו הסריאל האימייל והשם של החייל וזהו.הוא ביקש ממני גם שם ושם משפחה אבל הוא אמר שזה לא הכרחי אז אמרתי אין בעיה.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים לפחות במשהו הזבלים משקיעים :2girls:למה זבלים? לפי מה ששמעתי IW הם הכי גרועים :-\
פורסם 2010 ביוני 115 שנים כעת בעזע מאשים את הרומנים -http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1140108-quick-update.htmlרק על כל סוגיית הפאץ' הזו אפשר להרים סרט/משחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.