עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ה-PP2000 הוא נשק מעולה והאהוב עליי מכל הנשקים. לפני כמה זמן עשיתי קובץ אקסל בעזרת האתר http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/ המפרט כמה זמן לוקח להרוג אויב עם כל נשק. ה-PP2000 הוא הטוב ביותר ללא MA וממוקם באמצע עם שימוש ב-MA.

• תגובות 7.8k
  • צפיות 671.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הבא ניפתור את הוויכוח בכך שאני אגיד-LALALALALA im right you wrong cant hear you LALALALALA

או שפשוט נסכים שלהבא מעדכנים את שאר חברי הקבוצה מי עובר.

אגב, רק אני לא רואה את הקלאן טאג שלי ? נידמה לי שכל היום שיחקתי בתור MAXERSKV בלי ה ]HWZ[

זה כלל לא ויכוח. אמרת שעברו קבוצה, אני לא הייתי, זה לא קשור אליי.

אני רק הזכרתי שלפני כן אתה עברת קבוצה כשהקבוצה שלנו הייתה החלשה.

ואנחנו מעדכנים פחות או יותר אם עוברים קבוצה ב-TS.. תתקין ותצטרף.

ה-PP2000 הוא נשק מצוין. לדעתי כל הנשקים של המהנדס מעולים, קשה מאוד לבחור ביניהם. כרגע אולי העוזי הכי פחות שווה, כנראה בגלל זה הולכים לשפר אותו במעט.

זה לא כמו ב-Assault או ב-Medic שעוד יש לי מושג לפי ניסיון או חישובים אילו נשקים יותר טובים, אצל ה-Engineer כל הנשקים מופלאים =D

פורסם

אני מצליח להרוג רק עם הAKS... עם כל שאר הנשקים הHIT DETECTION צולע בטירוף... כשאני יורה במישהו מPP2000 לפי מה שאני רואה הוא אמור לדמם למוות אבל הכדורים כאילו עוברים דרכו. לכן אני משתמש בM14

פורסם

בהרדקור הכדורים לא יעברו דרכו

פורסם

תודה על הטבלה והPP2000 באמת אחלה נשק, בלי כוונת מיוחדת אני משתמש במקום הזה בשביל עוד ב"מתפוצצים" :smile1:

ובאמא שלכם, אף אחד לא סובל מבעיות חיבור? >,<

פורסם
  • מחבר

אין כזה הבדל בין הנשקים ,אבל לרוב אני בוחר ב-UMP45.

פורסם

בסןף החלטתי לא למכור את המשחק כי שיחקתי קצת אצל אחי והמשחק נראה ממש טוב (חוץ מהקטע שהנשקים נראים מצוירים משהו, ושאי אפשר לעשות sprint תוך כדי לחיצה על A או D), אבל יש לי בעית חיבור:

אחרי שאני מזין את האימייל והסיסמה, הוא עושה CONNECTING במשך כמה שניות, ואז נותן לי הודעה "Unable to log in, please try again later". החלפתי את הסיסמה לסיסמה רק עם אותיות, לא עבד. לאחר מכן כיביתי והדלקתי את הראוטר, ועבד, הוא הביא אותי לכתב וויתור או חוזה או איך שלא קוראים לזה, ואז ביקש לשים את ה seriel. בטעות שמתי את של אחי והוא כתב שזה בשימוש, אז עשיתי cancel. אחרי זה מצאתי את הקופסה של הדיסק שלי ורציתי לשים שוב את הקוד, אבל הפעם ההודעה שאני לא יכול להתחבר נשארה ולא עברה גם לאחר כיבוי והדלקת הראוטר.

מה לעשות?

עריכה:

לא חשוב, עובד לי, פשוט פתחתי משתמש חדש ב EA ונגמר הסיפור.

התג שלכם הוא [HWz], נכון?

פורסם

כן.

פורסם

נהדר. הוא לא מוצא שום שרת.

ואני חשבתי שרק ב MW2 יש מלא בעיות :kopfpatsch:

רעיונות?

פורסם
  • מחבר

לפחות כאן מסתדרים תבעיות לאט לאט.

מה זה לא מוצא שרת- זה ניתקע בשעת חיפוש?

פורסם

לא נתקע, פשוט בצד שמאל למטה כתוב Servers found: 0 ואני מניח שאמורים להיות כמה סרברים עוד לפני שמחפשים. ואם אני מנסה לחפש HWZone הוא כותב לי: "Failed to connect to EA online, please try again later".

פורסם

נשמע כמו בעיות של גרסה לא מעודכנת, תריץ את המשחק דרך הUPDATER, וברוך הבא.

פורסם

מה זאת אומרת "דרך הלאנצ'ר"? איפה אני מוצא אותו?

פורסם

תריץ את BFBC2Updater.exe מספריית המשחק.

פורסם

תגידו מישהו כבר פתר את הבעיה של הטעינה הארוכה עם הכרטיסים של ATI?

כאילו ניסיתם אחד מהדרייברים? ניסיתי, אבל האמת שהוא עשה ההפך, הוא האריך את זמן ההמתנה ובנוסף לזה כשאני בוחר את הנשקים ונכנס למשחק, יש תקיעות, משהו כמו איזה 5 תקיעות קטנות כאלו ואז ממשיך כרגיל. :-\ גם כן ATI לעזאזל איתם נמאס לי מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים