עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

איזה שטויות, הרגתי מיליון אנשים מאחורה.

לא יודע על מה אתם מדברים, אני הורג חופשי עם סכין מאחורה.

לפעמים הסכין לא באה כמו שהיא צריכה לבוא, זאת אומרת היא באה בצורה שונה ומורידה קצת חיים או שהיא לא מורידה בכלל.

חוץ מזה לא נתקלתי בשום בעיה עם הסכין.

• תגובות 7.8k
  • צפיות 671.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Every round....... LOL I did it once maybe twice and was kicked and by the way damn is not that much of a curse unlike BEN ZONA for which ppl arent getting kicked

If your profile is true and you are 27 I hope you understand that this kind of arguing is pointless and childish, I only asked for how long the kick was and thats all.

I didnt come with any complaints to why was I kicked.

I KNOW why I was kicked and have no quarrel with it.

My bad , thought you asked "why" and not "for how long"

btw , everyone that cursed got a ban - at least when I was in the server.

פורסם

My bad , thought you asked "why" and not "for how long"

btw , everyone that cursed got a ban - at least when I was in the server.

No harm no foul

פורסם

לי יש I7 מאוברקלק מהתחת, ואין לי שום בעיה עם ה DEFIB. הסכין לא תמיד עובדת וזה פאק ידוע, שבשאיפה ויתוקן בפאץ' שישוחרר מתישו.

לא הבנת אותי נכון, הבעייה היא עם הקפיטליסטים המערביים בעלי הCORE I7 :-*

נישמע דפוק אבל זה המכנה המשותף היחיד שמצאתי.... שיחקתי בשרת של AOW והיה שם אדמין אחד שכל המשחק היה עושה לנו SPAWN RAPE, חיקיתי לו והתחלתי לדקור אותו... תקעתי בו את הסכין לפחות איזה 5 פעמים ואז חבר שלו עשה עליו SPAWN. הוא מת מהפעם הראשונה ואילו האדמין המשיך לחיות איכשהו. שאלתי אותם לגבי המערכת-לאדמין יש I7 ולבחורצ'יק חסר המזל יש בכלל AMD... בהמשך המשחק הייתי שואל אנשים שלא מתו מדקירות והסתבר שלכולם יש I7

אולי יש עוד משהו, אבל לא שידוע לי עליו.

פורסם
איזה שטויות, הרגתי מיליון אנשים מאחורה.

זה שלך זה לא קורה, לא אומר שזה רלוונטי לכלל. אפילו DICE מודים שהסכין לא מתפקדת כמו שצריך, והדבר אמור להיפתר בעדכון הבא.

פורסם

אבל שגיא, אני זוכר שלפני הפאץ' מתי שהיה יוצא לי לשחק הרבה הייתי דוקר מאחורה הרבה והם תמיד היו מתים, אתה רוצה להגיד לי שבמקום לתקן באגים הם הוסיפו באגים??

פורסם

הם מתקנים 5 באגים ויוצרים 6 חדשים בכל עדכון.

פורסם

במילים אחרות- הם שומרים על העבודה שלהם...

תהיתי לי פה על נושא אחד... אם אני שם מוקשים על הHELLI PAD ממש מתחת למסוק, אם אוייב ניכנס למסוק הוא מתפוצץ?

פורסם

אוף... אני יודע שאמרו את זה מיליון פעמים כבר אבל תסלחו לי, חברה כזאת גדולה ומפורסמת שהשם שלה מופיע בכל חור צריכה לדאוג לצוות פיתוח שיודע לתקן באגים בלי לעשטת כזה בלאגן! למה לבליזארד זה לא קורה? באג הכי קטן שמדווח וישר בום פאץ' גדול עם תיקונים ואפילו תוכן בונוס מתנה

אולי אנחנו במצב שבליזארד צריכים לעשות משחקי FPS כי נראה שEA לא מקצועיים מספיק

פורסם

לבליזארד יש את צוות הבודקים הכי טוב שיכול להיות - ה Beta Testers. הם שנים גוררים את הפרוייקטים שלהם על סמך פידבקים מהקהילה, בלי לשלם להם.

פורסם

לבליזארד יש את צוות הבודקים הכי טוב שיכול להיות - ה Beta Testers. הם שנים גוררים את הפרוייקטים שלהם על סמך פידבקים מהקהילה, בלי לשלם להם.

זה נכון אבל אני לא זוכר בטא טסטינג לווארקראפט 3 ודיאבלו 2? ועוד בכלל למשחקים היותר ישנים שלהם

פורסם

משהו שאפשר לבדוק :D

JUST SAY WHEN

אני כהוגה הרעיון מחזיק בזכות לטמון את המוקשים 8)

פורסם

שמעו למה שאני מנסה לשים חתימה של המשחק מהאתר הזה:

http://bfbc2.statsverse.com/

אני לא מצליח גם זה לא מראה לי את התחתמיות שניתן להעתיק וגם אחרי שהצלחתי להעביר את הקישורים ממחשב אחר

אני שם בחתימה ולא רואים את זה למה?

אתם רואים משהו בחתימה שלי?

פורסם

לא רואים...

יש מס' שחקנים שלא יכולים להפיק חתימה מהאתר הזה (אני ביניהם) , אין סיבה לכך (וחבל שתשאל כי אפילו בEA לא יודעים למה זה) אבל תנסה להפיק חתימה מהאתר הזה:

http://bfbcs.com/pc

פורסם

לא רואים...

יש מס' שחקנים שלא יכולים להפיק חתימה מהאתר הזה (אני ביניהם) , אין סיבה לכך (וחבל שתשאל כי אפילו בEA לא יודעים למה זה) אבל תנסה להפיק חתימה מהאתר הזה:

http://bfbcs.com/pc

דרך האתר הזה אני יודע אבל כולם אומרים שהחתימה שם גדולה מידי וזה מפריע להם :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים