עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מישהו ניתקל בבאג שהDEFIB לא עובד על האוייבים? (לא הורג אותם), שמתי לב שרמת הפגיעה עם הסכין משתנה מאדם לאדם, אדם שמכה עם DEFIB לא עובדת עליו גם 10 מכות סכין לא יהרגו אותו

עוד דבר הוא שלאותם אנשים יש CORE I7 (שאלתי שש חבר'ה במהלך המשחקים שלי אתמול)

• תגובות 7.8k
  • צפיות 671.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

:-\ :-\ :-\

הלוואי עליי כזאת תמיכה תכנית בMW2...

IW האלא מחבנים עליי ועל החברה שמשחקים בזה, אבל אנחנו שותקים, כי אנחנו מכורים.. :-X

פורסם

מישהו ניתקל בבאג שהDEFIB לא עובד על האוייבים? (לא הורג אותם), שמתי לב שרמת הפגיעה עם הסכין משתנה מאדם לאדם, אדם שמכה עם DEFIB לא עובדת עליו גם 10 מכות סכין לא יהרגו אותו

רגע , אתה טוען שבגלל (לדוגמא) שיש לי I7 , אני "חסין" מדקירות?? :lol: :lol:

אני יכול להגיד לך בוודאות שנדקרתי לא מעט פעמים - כולל בלוקדאון שנדקרתי פעם אחת...

לגבי הריגות עם הDEFIB , מאז הפאטץ' האחרון צריך להיות קרוב מאוד לאוייב ודי מיושר אליו כדי שזה יחשב...

פורסם

גם לא ניתן לדקור מאחורה..

פורסם
:bash:
פורסם

Can someone tell me for how long is being kicked for being disrespectful??

P.S: since when saying something bad in English is being disrespectful and yet saying even worse in Hebrew is fine??

פורסם

^^

נתון לשיקול זה שבעט אותך. במקרה שלך הבאן מוסר אוטומאטית בעוד 6 דקות.[br]פורסם בתאריך: 28.05.2010 בשעה 18:15:38

LOLLL -

http://twitter.com/Bazajaytee/status/14911495437

פורסם

Can someone tell me for how long is being kicked for being disrespectful??

P.S: since when saying something bad in English is being disrespectful and yet saying even worse in Hebrew is fine??

When you stop cursing every round you won't get a ban....

פורסם

רגע , אתה טוען שבגלל (לדוגמא) שיש לי I7 , אני "חסין" מדקירות?? :lol: :lol:

אני יכול להגיד לך בוודאות שנדקרתי לא מעט פעמים - כולל בלוקדאון שנדקרתי פעם אחת...

לגבי הריגות עם הDEFIB , מאז הפאטץ' האחרון צריך להיות קרוב מאוד לאוייב ודי מיושר אליו כדי שזה יחשב...

נו זה הגיוני

כמו שלאנווידיה יש את PHYSX כיתרון למשתמשי המעבד הגראפי שלה, לINTEL יש חסינות דקירות כיתרון למשתמשי המעבד.

פורסם

ואוו איזה ערימה של שטויות, אתה שם לב מה יוצא לך מהמקלדת ?

פורסם

When you stop cursing every round you won't get a ban....

Every round....... LOL I did it once maybe twice and was kicked and by the way damn is not that much of a curse unlike BEN ZONA for which ppl arent getting kicked

If your profile is true and you are 27 I hope you understand that this kind of arguing is pointless and childish, I only asked for how long the kick was and thats all.

I didnt come with any complaints to why was I kicked.

I KNOW why I was kicked and have no quarrel with it.

פורסם

זה באמת נשמע שטויות.

פורסם

לי יש I7 מאוברקלק מהתחת, ואין לי שום בעיה עם ה DEFIB. הסכין לא תמיד עובדת וזה פאק ידוע, שבשאיפה ויתוקן בפאץ' שישוחרר מתישו.

פורסם

הסכין באמת לא הורגת מאחורה עכשיו?

פורסם

יאפ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים