פורסם 2010 במאי 1115 שנים עזבו אותכם op או לא op אתמול באתי לדקור סנייפר מאחורה פעמיים פגעתי והוא לא מת בסוף הוא שם לב הסתובב והרג אותי ביריה אחת עם ה m95
פורסם 2010 במאי 1115 שנים בדיוק עכשיו ראיתי את זה ורציתי גם לשים , בכל מקרה , אני לא מצליח להיכנס למשחק מישהו אחר כן מסוגל ?
פורסם 2010 במאי 1115 שנים האם יש דרך להעביר את המשחק למישהו אחר דרך סטים (או דרך כל תוכנה אחרת), או חייבים להגיע לבנאדם ולתת לו את הדיסק?
פורסם 2010 במאי 1115 שנים shit happens בשניות הראשונות רציתי לומר "מה הוא עשה למכונית שלו?!?" ידעתי שהוא הולך לצבוע, לא חשבתי שכל הכיסויים שם זה הרס או משהו. חשבתי שהוא סתם ישים איזה הסוואה או משהו מעפאן על מכונית יקרה. אבל ככל שהזמן עבר זה נהיה פשוט... וואו The-Star, לדקור מאחורה לא עובדץ יתקון בעדכון הבא ג'וני, בונא אחלה חתימה יש לך עם ה repair tool
פורסם 2010 במאי 1115 שנים חברים , אני חדש ל- BC2מה זה אומר שכל השרתים מופיעים ללא Ping?איך אני אמור לדעת לאיזה שרת כדאי לי להיכנס???
פורסם 2010 במאי 1115 שנים המשחק חזר לעבוד.. אך בלי עדכון Bazajaytee@Apocalyptus No, servers arent on R12 and there isn't a client patch out. We are still working on it and looks like next week release atm.
פורסם 2010 במאי 1115 שנים אחלה תודה רבהסבבה , לגבי שרתים עצמם:תיכנס לServer Browser ותכתוב בSearch Box את המילה Israel כמו שהיא (הקפדה על אותיות גדולות וקטנות) וככה תקבל את כל השרתים הישראלים.בלי שום קשר אתה תמיד יכול לחפש שרתים אחרים בחו"ל עם פינגים באיזור ה100+/- עם סגנונות משחק אחרים/אנשים אחרים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.