פורסם 2010 באפריל 2815 שנים LOL, אני לא ממש אוהב את המפה אבל אני חיה איתה, אני כל פעם בא לאנשים שם מאחורה הם עומדים על איזו גבעה כזו, אני משחרר שם רימון פתאום אני קולט הרגתי איזה 6 :lol: :lol: LOLOLOLOLOL
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים לא שיחקתי שבועיים, חזרתי ואני דיי מצטערלא יוצא לי כלום... כלום!!! שכחתי איך מכוונים, איך דוקרים, איך מתפעלים מסוק... סעמק, פרשתי לסימס עד סוף הבגרויות
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים לא שיחקתי שבועיים, חזרתי ואני דיי מצטערלא יוצא לי כלום... כלום!!! שכחתי איך מכוונים, איך דוקרים, איך מתפעלים מסוק... סעמק, פרשתי לסימס עד סוף הבגרויותWOW BRO זה סך הכל משחק ממה אתה מתעצבן? מה אתה פריק משחקים?יש איזה אחד ביוטיוב שבכה בגלל שלא נתנו לו להשתמש ב-UAV כאילו לאן הגענו.
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים לא שיחקתי שבועיים, חזרתי ואני דיי מצטער לא יוצא לי כלום... כלום!!! שכחתי איך מכוונים, איך דוקרים, איך מתפעלים מסוק... סעמק, פרשתי לסימס עד סוף הבגרויות :lol: :lol: WOW BRO זה סך הכל משחק ממה אתה מתעצבן? מה אתה פריק משחקים? יש איזה אחד ביוטיוב שבכה בגלל שלא נתנו לו להשתמש ב-UAV כאילו לאן הגענו. ענק!!! אני חייב לראות יש לך לינק?
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים http://www.youtube.com/watch?v=lZ1A7p_3eL4&feature=PlayList&p=6A4B15D245A18E23&playnext_from=PL&playnext=1&index=2תשמע אני מרחם על הבן אדם, נראה כאילו אין לו חיים.אני לא יודע אם זה זיוף או משהו אבל זה נראה כאילו זה אמיתי.מרחם על אנשים כאלו.ומה שבאמת כואב זה שהאנשים שמגיבים רק יורדים עליו.
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים יצא לי היום לעשות DOUBLE KILL ששניהם היו ROADKILL עם מסוק בISLA INOCTENTES
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מחבר זיוף כן/לא, מה שבטוח שיש בני-אדם כאלה -תמצאו אותם בסין והסביבה.ועדיין הבחור הזה נראה פריק ביותר- שלא ראה שנה אור יום .
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מחבר בסין והסביבה זה לא הכי גרוע? זה גם מקרה מזויף שאדם ששיחק במחשב ומרוב שלא יכל לעזוב אותו מת מרעב? קשה להאמין לזה -אבל סין וכל הסביבה הזאת -זה חייזרים -אז..
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים איך עובד הקטע של הדריסה? מזה לעזזל אני עובר עם טנק דרך אוייבים כאילו אני נוסע על טנק רפאים...
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים אם הם מייצרים mp3 כפכפים ששוברים את הרגליים mp4 מיקרוגל חרא וכל הmade in china למיניהם, אז תאמין לי שהם יודעים להכין גם מנה חמה.איך עובד הקטע של הדריסה? מזה לעזזל אני עובר עם טנק דרך אוייבים כאילו אני נוסע על טנק רפאים...חחחחחחחח יאו הרגתתת אותי, עאלק טנק רפאים.בכל מקרה, או שהם מתחמקים, או שיש לך hitbox.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.