פורסם 2010 באפריל 915 שנים 1 מדיק ועוד 2 סנייפר.רק אחרי שעליתי למסוק והורידו אותי נכנסתי לטנק ושם ירו עליו במכה איזה 3-4 גוסטבהרגתי בתור אחד אחד ויצאתי.
פורסם 2010 באפריל 915 שנים לא מרחוק. ישבו מאחורי המחנה שלהם, איפה שהSPAWN שלהם. טוב אני זזתי שיהיה לילה טוב לכולכם. =]
פורסם 2010 באפריל 915 שנים מה זאת אומרת ישבו, וולאק הסנייפרים של היום תת רמה! אתה צריך לראות אותי כשאני משחק ריקוןאני רץ עם ה88 החצי אוטומטי כאילו יש לי גרנד ומוריד אותם מקרובחשבתי לשים נקודה אדומה אבל זה יפריע לי מתי שאני באמת אצטרך לצלוף
פורסם 2010 באפריל 915 שנים לא מבין את הקטע של הsquad - אין תיאום, אין ארגון - רק רצים ויורים בלי הכרה. הדבר הטוב היחידי הוא שאתה יכול לעשות spwn ליד מישהו מהסקוואד שלך.אולי אני מפספס משהו מהותי במשחק? לא אמורה להיות פה טקטיקה קצת?
פורסם 2010 באפריל 915 שנים האנשים בסקוואד שלך מדברים איתך במיקרופון? אתה מכיר אותם? יש ביינכם תיאום של טקטיקה מסויימת? אם לא אז זאת הבעיההמערכת הזאת סך הכל מתגמלת אותכם יותר על שימוש בעבודת צוות של 4
פורסם 2010 באפריל 915 שנים כשיוצא לי לשחק עם מישה וג'וני ודניאל, אנחנו יוצאים 4 בסקוואד, כל אחד משהו אחר עוזרים אחד לשני מדברים במיקרופון, זה פשוט מטורף :smile1: :cool2:
פורסם 2010 באפריל 915 שנים לא מדברים (לא יודע איך - התקנתי את המוואק שיש בהודעה הראשונה אבל כמעט ואף אחד לא משתמש בה - בדרך כלל החדרים שם ריקים). אני גם לא שומע דיבורים בין אנשים אחרים כשאני משחק - לא ברמת הקבוצה הכללית ולא ברמת הסקוואד. ברמת הודעות אני רואה רק את ה-gg/bg בסוף המשחקים ומדי פעם הערות אגב (lol, wtf וכו').אני לא מכיר את האנשים (למרות שהוספתי היום המון אנשים שחשבתי שאני מזהה את השם שלהם מ-MW2). שורה תחתונה - אין טקטיקה - ואין איזשהו שלב במשחק שמאפשר לארגן טקטיקה. בין אם אתה במתקיפים ובין אם במגנים, מיד כולם רצים קדימה. זה מגיע לרמה מגוכחת שבה אנשים עולים על כלי רכב (וזה לא משנה אם זה טרקטורון או אופנוע ים) ומיד מתחילים לנסוע, בלי לתת שתי שניות אולי יש מישהו שרץ מאחוריך שרוצה לשבת איתך על כלי הרכב (קרה לי היום וגם ראיתי איזה מצחיק זה נראה מהצד - זה שהגיע שנייה מאוחר מדי פשוט עמד מיואש והסתכל על הטרקטורון מתרחק - היה חסר רק שהוא יתעצבן וירה בזה שלקח את הטרקטורון).
פורסם 2010 באפריל 915 שנים בדוגמה שנתתי התכוונתי להגיד שבמשחקי מולטיפלייר אי אפשר להציב לך טקטיקה מראש כמו סוג של תסריטהקטע של הסקוואד זה שאתה יכול לקחת 3 חברים ולשחק איתם טקטי בעזרת תוכנה כמו ונטרילו או הכפתור במשחק של המיקרופון שאף פעם לא בדקתי אם הוא עובד מה שגם אין סימון אם הפעלת או לאתהיה לכם אחלה טקטיקה, הסימונים הירוקים שבמפה יעזרו לך להבחין יותר טוב מי החברים שלך ומי סתם שאר חברי הקבוצה ואז אתם תוכלו להפציץאין שום דבר שיוכל לקחת אנשים אנונימיים ויגרום להם שביחד איתך אתם תהיו סופר סקוואד
פורסם 2010 באפריל 915 שנים אני לא אומר שיהיה טקטיקה מתוסרטת - אני מדבר על לובי או משהו כזה (כמו ב-MW2) שבה אפשר להתחלק לקבוצות או משהו כזה. אני אגיד יותר מזה - גם אין 10 שניות של grace אחרי שמתחיל המשחק כדי לנהל את העניינים - להגיד עכשיו רצים כקבוצה ימינה\שמאלה\מסתערים\מגנים על נקודה מסויימת. אלא אם כן מלכתחילה השגת לך 4 חברים שישחקו איתך ומראש קבעת איתם איך לתקשר בזמן המשחק, אתה פשוט לא יכול לארגן שום דבר. מה לעשות, החברים שלי כבר זקנים מדי למשחקים כאלה - ואני גרוע מדי מכדי שאנשים ירצו להתחבר לסקוואד איתי...
פורסם 2010 באפריל 915 שנים תוסיף אותי לחברים, וכתשראה שאני מחובר תיכנסתראה אם יש מקום בסקוואד ושחק..אז מה גם אני הייתי חלש בהתחלה.Daniel Oprisa תוסיף.
פורסם 2010 באפריל 915 שנים אין גיל למשחקים, תראה את קרירין הוא בן 30 ומשהו והוא עדיין משחק משחקים של נינטנדואתה יכול לנסות אולי בVGAMES אני יודע שעושים עושים מה שנקרא GATHER ואז מתחלקים לקבוצות ומשתמשים בונטרילו ומשחקים טקטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.