עבור לתוכן

hd 4850 מריץ לאט dirt 2

Featured Replies

פורסם

עםם מחקתה מ C וזה עובד יותר מהר מה זה אומר???? לא להתקין שום דבר ב C וכן תפרמט ל XP

ועל איזה הגדרות בדקתה ת BENCHMARK תן רזולוצייה פילטרים הכל

• תגובות 132
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

היה 1280x1024 , 2AA,

והכל על high

אני לא יודע מה זה פילטרים..

אז עכשיו אני יעשה פירמוט לכונן c ואני יתקין במחיצה אחרת ב d? אפשר להתקין ב- d ושיהיה ubisoft והכל?

ואיך עושים מחיצה ב- xp בלי שום תוכנה?

ואם כבר אני מפרמט אז עדיף win 7? כמה זה יעלה לי??

פורסם
  • מחבר

שיחקתי עוד פעם ב- dirt 2 והיה 38 fps ממוצע .

ואז שיחקתי קצת ובקושי זה זז ואז שמתי עוד פעם בנצמרק והיה 23 fps ..... (למה זה ככה)?

אז עכשיו אני יעשה פירמוט לכונן c ואני יתקין במחיצה אחרת ב d? אפשר להתקין ב- d ושיהיה ubisoft והכל?

דרך אגב יש לי 2g ram ובאתר can you run it כתוב שצריך 3g ram זה קשור ל- fps נמוך??

פורסם
  • מחבר

ואז שיחקתי קצת ובקושי זה זז ואז שמתי עוד פעם בנצמרק והיה 23 fps ..... (למה זה ככה)?

אז עכשיו אני יעשה פירמוט לכונן c ואני יתקין במחיצה אחרת ב d? או שזה כבר לא משנה כי חזר ה- fps נמוך?

אפשר להתקין ב- d ושיהיה ubisoft והכל?

דרך אגב יש לי 2g ram ובאתר can you run it כתוב שצריך 3g ram זה קשור ל- fps נמוך??

סליחה שאני חופר אבל רציתי לעשות מחיצה ב- d ולחצתי בניהול התקנים בכלי אחסון בכונן d סמן מחיצה כפעילה עשיתי משהו לא טוב?עכשיו אני לא יכול להחזיר את זה אי אפשר ללחוץ... אבל לא קרה כלום בכונן d אבל בכל זאת עשיתי משהו לא טוב? עכשיו שמתי לב שב can you run it כתוב לי שיש לי 470g פנוי של כונן d וזה היה מראה תמיד את כונן c שיש לי 40g פנוי והתקנתי איזה משחק וזה התקין אוטומטית ב- c ... בשביל להחזיר את זה אני צריך ללחוץ בכלי אחסון על כונן d מחק מחיצה ?

פורסם
  • מחבר

אז עכשיו אני יעשה פירמוט לכונן c ואני יתקין במחיצה אחרת ב d? או שזה כבר לא משנה כי חזר ה- fps נמוך?

אפשר להתקין ב- d ושיהיה ubisoft והכל?

סליחה שאני חופר אבל רציתי לעשות מחיצה ב- d ולחצתי בניהול התקנים בכלי אחסון בכונן d סמן מחיצה כפעילה עשיתי משהו לא טוב?עכשיו אני לא יכול להחזיר את זה אי אפשר ללחוץ... אבל לא קרה כלום בכונן d אבל בכל זאת עשיתי משהו לא טוב? עכשיו שמתי לב שב can you run it כתוב לי שיש לי 470g פנוי של כונן d וזה היה מראה תמיד את כונן c שיש לי 40g פנוי והתקנתי איזה משחק וזה התקין אוטומטית ב- c ... בשביל להחזיר את זה אני צריך ללחוץ בכלי אחסון על כונן d מחק מחיצה ?

פורסם
  • מחבר

מישהו עונה לי למעלה^^^^^^^^^^?

ודרך אגב יש לי ב- prototype 8-30 fps על הכל גבוה 4aa ורזולוציה 1280x 820

זה אמור להיות ככה?

ושמתי לב שיש לי ב- c שתי תיקיות אחת amd של דרייבר 10.1 hotfix

והשני של ati עם 10.2

זה אמור להיות ? כתוב לי ב- catalist שיש לי 10.2

ודרך אגב מתי יוצא 10.3

פורסם

יאאלההה חאלס לחפור אמרו לך לפרמט אז תפרמט בימקום לחפור על ה C ו D שלך תפרמט וזהוא

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בסדר פירמתטי שמתי win 7 ultimat שמתי דרייבר 10.3 .

המעלות של הכרטיס מסך במנוחה עכשיו 40 מעלות במקום 55 מעלות שהיה ליפני הפירמוט.

ה- fps השתפר נגיד היה לי 15 fps ב- prototype ועכשיו 80 fps .

אבל יש בכמה משחקים צניחת fps ל-0 זאת אומרת נתקע כל 3 שניות ב- crysis ו- dirt 2 ואי - אפשר לשחק .

ולא היה לי תקיעות במשחקים, רק אחרי הפירמוט, אבל היה לי fps נמוך ועכשיו לא .

ודרך אגב היה לי ב- can you run it היה כתוב שיש לי 512m בכרטיס מסך ועכשיו כתוב שיש לי 1200m וגם היה כתוב shader model 3.0 ועכשיו כתוב 4.0 איך זה?

פורסם

הכרטיס שלך תומך ב SM 4

וזה כולל זיכרון משותף.

פורסם
  • מחבר

בסדר פירמתטי שמתי win 7 ultimat שמתי דרייבר 10.3 .

המעלות של הכרטיס מסך במנוחה עכשיו 40 מעלות במקום 55 מעלות שהיה ליפני הפירמוט.

ה- fps השתפר נגיד היה לי 15 fps ב- prototype ועכשיו 80 fps .

אבל יש בכמה משחקים צניחת fps ל-0 זאת אומרת נתקע כל 3 שניות ב- crysis ו- dirt 2 ואי - אפשר לשחק .

ולא היה לי תקיעות במשחקים, רק אחרי הפירמוט, אבל היה לי fps נמוך ועכשיו לא .

פורסם

אולי תקנה PS3 וזהו ???

פורסם

אני חושב שאתה מצפה ליותר מדי מה-4850 שלך...

זה אמור לרוץ ככה ב-Dirt 2, בנוגע לפרוטוטייפ, יש בעיות FPS עם המשחק להרבה מאוד אנשים. זה לא קשור אליך.

אמרת שקרייסיס רץ 20-25FPS שזה בדיוק איך שזה אמור לרוץ על 4850.

שאלה- ב-Dirt 2 ה Vsync דולק?

פורסם

אני חושב שאתה מצפה ליותר מדי מה-4850 שלך...

זה אמור לרוץ ככה ב-Dirt 2, בנוגע לפרוטוטייפ, יש בעיות FPS עם המשחק להרבה מאוד אנשים. זה לא קשור אליך.

אמרת שקרייסיס רץ 20-25FPS שזה בדיוק איך שזה אמור לרוץ על 4850.

שאלה- ב-Dirt 2 ה Vsync דולק?

למה ? אבל למה לדבר סתם?

בלי לדעת, בלי להבין ,אתה סתם זורק קלישאות זניחות שאין להן שום בסיס יציב, תקשיב, לי יש 4850 וכל מה שציינת בהודעה שלך רחוק מהמציאות, הבעייה היא ספציפית ולא כללית, שינסה דרך אחרת, אין סיבה להאשים את הכרטיס מסך.

וקרייסיס ממש לא עובד על 20-25 .

פורסם

למה ? אבל למה לדבר סתם?

בלי לדעת, בלי להבין ,אתה סתם זורק קלישאות זניחות שאין להן שום בסיס יציב, תקשיב, לי יש 4850 וכל מה שציינת בהודעה שלך רחוק מהמציאות, הבעייה היא ספציפית ולא כללית, שינסה דרך אחרת, אין סיבה להאשים את הכרטיס מסך.

וקרייסיס ממש לא עובד על 20-25 .

ב DIRT 2 זה באמת לא אמור להיות ככה ב PROTOTYPE נכון יש בעיית FPS אבל קרייסיס על HIGH עם 1280X1024 באמת רץ בין 25-30 אולי במצבים ממש ממש כבדים על 15FPS

פורסם

^

זה אצלך, זוכר שהעלתי סרטון שמגיע ל50 FPS?

V.HIGH 1680X1050 ,המינימום היה 27..

ממוצע 40

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים